Herşey kötüye mi gidiyor ne=(

enise_

Rabbim kavuştur O'na..M&M
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
218
0
46
Bursa
selam kızlar.benim derdim sevgilimle ilgili.1 buçuk senelik bi beraberliğimiz var her şey çok güzel başladı her zaman olduğu gibi.ama bu aralar boşluktayım gibi.ilişkimiz ciddi ailesiyle tanıştım evlerine gittim.oda benim annemle tanıştı.buraya kadar normal herşey.ama son zamanlarda bi garipleşti.yeni işe başladı aynı zamanda aöf için kursada gidiyo.ondan öncede bi süre eniştesinin yanında çalışmıştı.bu çalışma olayları başladığından beri bana çok sert davranır oldu.hemen herşeye sinirlenmeler küsmeler kızmalar.ağır konuşmaya başladı.en son git başımdan bile dedi.işten dolayı diyorum yoruluyo diyodum ama ne bilim insan sevdiğine böyle davranır mı.şüphe etmeye başladım artık çıkmazdayımm:14:

sen sevgilin kaç yaşındasınız

içinde bulunduğu durumdan dolayıda stres içinde olabilir
ama ne olduğunu anlamak için açık açık konuşmak gerek

benimle ilgilimi yoksa başka bir problemmi var diye sormalısın bakalım ne cevap verecek

çoğu kez denedim yüz yüze knuşmayı ama beraberken çok farklı yumuşak davranıyo.knuyu açtığımda işi şakaya filan vuruyo.anlayamıyorum hangisi gerçek o....

canım eniştesinin yanında çalışırken bi yerde akrabaydı kötü davranmıodur . Ama şimdiki iş yerinde kötü bi muamele görüo sana söyleyemiyor olabilir . 1.5 yıllık diosn ciddi diosn ufak tefek sürprizlerle ilişkinizi renklendir bence bu sorunu da takma kafana .
Sevmese buluşunca da kötü davranır

mesai saatlerinde arama bence. yada özlediyden sesini duy kapat, uzatma lafı. mesai saatleri dışında konuşun hem iş yerinde özel görüşmeler hoş karşılanmaz.

canım eniştesinin yanında çalışırken bi yerde akrabaydı kötü davranmıodur . Ama şimdiki iş yerinde kötü bi muamele görüo sana söyleyemiyor olabilir . 1.5 yıllık diosn ciddi diosn ufak tefek sürprizlerle ilişkinizi renklendir bence bu sorunu da takma kafana .
Sevmese buluşunca da kötü davranır

teşekkürler canım baya bi dert ettim ya sorun yaşadığını pek sanmıyorum açıkçası ama ilişkimizin renklenmeye ihtiyacı olablilr haklısın

bence telefonda çekinmeden konuşuyor ama yanındayken çekini anlayacagın tel gerçek kişiliğini yansıtıyor

işte tek korkumda bu canım ya emin olamıyorum onu çok iyi tanıdığımı düşünüyodum ama son zamanlarda tedirginim...

beraberken yumuşak davranıyo demişsn canım erkeklr çok iş stresi yapıyo malesef ondandır ama kırıldığını belirt

mesai saatlerinde arama bence. yada özlediyden sesini duy kapat, uzatma lafı. mesai saatleri dışında konuşun hem iş yerinde özel görüşmeler hoş karşılanmaz.

kesinlikle katılıyorum. benim sevgilim de çok yoğun çalışıyo mesela, biliyorum ki o çalışırken arasam ya gergin olacak ya da meşgul, her türlü beni üzecek. ben de hiç aramıyorum. sadece o msj atarsa cevap veriyorum, ararsa açıyorum ama ben hiççç aramıyorum. Nasılsa işi bitince arayacak. Bunu alışkanlık haline getirir de o özel hayatıyla iş hayatını kendi içinde dengeleyene kadar üzerine gitmemeyi öğrenirsen üzülmezsin bence.

bunu denicem canım çok sağol...hatta bugünden itibaren başladım.hiç aramıyorum.umarım etkili olur:61:

canım amacım ürkütmek değil ama erkekler bu yaşlarda çok değişken olabiliyor ve inanamayacağın kadar değişebiliyorlar...bu bazen iyi bazen de kötü yönlü oluyor. ama dediğim gibi sanırım kafası çok karışık ve halledemediği birşeyler var. Belki de durumun bu denli ciddileşmesi onu da bazı yönlerden sıktı...

aslında durumu ciddileştiren oydu canım.hemde fazlasıyla.ama haklı olabilirsin.sorun böyle derin bişeyde olabilir.düşüncelerini anlayamıyorum.ve açıkçası korkmaya da başladım.gene bi tartışma yaşadık çünkü az önce:43: olay şöyle oldu dersaneye gidiyo açıköretim için.biraz geç çıkıcam bugün dedi bana.bende o kadar geç çıkma derse yetişemiceksin filan dedim.bişi olmaz dedi başta.bende peki dedim.sonra giyinip çıkmış hiç haber vermeden.kaç defa aradım açmadı.bana mı kızdın filan dedim.baya sonra cevap verdi soğuk bi şekilde.canım istedi ondan erken çıktım dedi bide.bende artık karışmıcam naparsan yap dedim.öyle kaldı artık tutamıyorum bende kendimi yeter...........bu kadar basit bişey için insan kırarmı sevdiğini ya

Back
X