herşey neden üst üste gelir :(((

nesa85

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
30
0
286
Bursa
Kızlar daha önceki konumda erkk ark olan sorunu anlatmıştım .bide üsteüne iş sorunu eklendii işten ayrılmak üzeriyim iice sıkıntılı bi dönemdeyim onca sorunn üstüne bide bu eklendi okadar borcun altına girmişken bide ( zatenn özel hayatım çıkmazda bide bu geldi üstüne kaçıp gidesimm varr uzaya :) kızlar yaa neden herşey geldimi üst üste gelir ?bu arada benm paşanın görüşesi tutmuş ama hayatımıza hiç bişey yokmuş gibi devam edicekmişiz pişmanmış bi hata yapmış yüzüne vurmıcakmışım unatıyomuş konuyu kapatım hiç bişey sormadan koşulsuz şartsız yannda olabilcekmiymişim off güven kalmadı ki yannda olıyım napsam kii yaa hiç bişey olmamaış gbi bende bi süngermi çekmeliyim al siznkileri gelmi demeliyim yoksa artık bitti diyip biraz dahamıu süründürmeliyim bi akıll verinn yaaa kafamm allak bullak ne yapsam bilemedim sanırım depresyona girdim

canım benım derın nefes al,hepsıyle basa cıkabılırsın kendıne guven.allah baska dert vermesın cozulebılır rayına oturabılır seyler bunlar tatlım merak etme sogukkanlılıkla yaklasırsan su yolunu bulacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…