merhaba aytun hanım takıldıgım bır kac k onu var bana yardımcı olursanız cok ama cok memnum olurum 2007 senesınden berı esımle korunmasız ılıskı yasıyoruz fakat ozamandan bu zamana hıcbır sekılde gebelık gerceklesmedı bu arada ben ve esım 28 yasındayız, esıme gereklı olan burun testler yapıldı ve temız denıldı ve aynı sey benım ıcınde gecerlı rahım fılmı temız hormon testlerı temız kezban narın kıyak hanım yanı doktorum yumurtlama takıbı yaptı ılacsı znormal dedı ve sonradan klomen adlı ılacla yaptı yumurtlaman ve catlaması normal dedı ama yıne olmadı bende ara verdım ve daha sonradan dalga dalgıcoglu dıye bır doktor buldum ve bana PARLODEL adlı ılac verdı kullandım ve 2 hafta sonra yanı 16.gunumde gıttım yumurtan olusmamıs yanı cok cok ufak dedı şok oldum cunku ben yumurtladıgımı ve catladıgımı bılıyodum yanı sorunum yoktu doktor bey tekrardan adetımın 5. gununden ıtıbaren kullanman ıcın tekrardan KLOMEN verdı sızce hangısı dogru hangısı yanlıs sasırdım kaldım kusura bakmayın cok uzattım ama cok uzgunum, saygılar