Gebeliğe Hazırlık Herşey Normal ama...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GurbetKusuEsra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.553
1.584
83
33
Slm kızlar herşey normalken neden hamile kalımıyorum?
8 ay önce hormonlu sprialli çıkartırdım bi tık yok😥 28 gün hiç şaşmaksızın adet oluyorum
Eğer bu ayda adet olursam doktora gideceğim
Peki sizce neden ne olabilir?

İlkinde hemen kalmıştı ikincide emzirirken kalmış☺️Biri 9 diğeri 8 yaşında bende 29 yaşındayım.Allah verirse bi tane daha istiyoruz ama 8 aydır bişey olmadı.

Amin inşallah canım bekleyen herkeze versin🌺🥰

İlkinde hemen kalmıştı ikincide emzirirken kalmış☺️Biri 9 diğeri 8 yaşında bende 29 yaşındayım.Allah verirse bi tane daha istiyoruz ama 8 aydır bişey olmadı.

Amin inşallah canım bekleyen herkeze versin🌺🥰
Bencede gitmekte fayda var. Inşallah önemli bi problem yoktur da tez vakitte gine hamile kalırsınız. 😊
Bende de spiral var ve ilki geç olmuştu pko olduğu için bazen eşim cıkarttıralm ilkide geç oldu buda boyle olur diyor ama ben korkuyorum hadi olursa diye 😊

6 gün kaldı adetime bi şeyler
Bencede gitmekte fayda var. Inşallah önemli bi problem yoktur da tez vakitte gine hamile kalırsınız. 😊
Bende de spiral var ve ilki geç olmuştu pko olduğu için bazen eşim cıkarttıralm ilkide geç oldu buda boyle olur diyor ama ben korkuyorum hadi olursa diye 😊
6 gün var adetime bu seferde olmazsa gideceğim Allah büyüktür inşallah
Herşey normal dedi çıkartırlen doktor nerdeyse 9 ay olacak😥

Kizlar ben prolaktin hormonu yüksekliğinden şüphem var gögsümden süt geldi bi hafta önce bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yazın

prolaktin degerlerinin normale donmesi icin ilac veriyorlar. bir problem olmuyor. ablamda da vardi. hayit otunu arastirin isterseniz tabi doktora gittikten sonra

Back
X