Herşey normal mi ne yapmalıyım? Anneler anne adayları yardım

Steny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
96
42
3
Herkese merhaba kızlar lütfen konum taşınmasın başka yerde cevap alamıyorumm

En son regl tarihim 20 eylüldü ben 32 34 günde bir regl olurum. Bu ay gecikmeden 2 gün önce hcg baktırdım 2 yani negatif çıktı. Regl i bekledim ama olmadım geciken 6. Günümde cumartesi günü tekrar hcg baktırdım 50 çıktı bugün ise 110 çıktı

1 gün arayla sonuç bana gayet güzel geldi ama değer az gibi telefonum daki uygulamaya göre 5+3 hamilelik gözüküyor

Geç döllenme mi acaba böyle durum yaşayan varmı aslında doktora gidicektim ama doktorlarda hemen korkutabiliyor haftaya gitmek istiyorum değerimde biraz daha yükselir diye düşünüyorum

Sizce nasıl kızlar ne yapmalıyım normalde regl günü 100 çıkanlar varken benim 1 hafta sonra bu kadar çıkıyor geç döllenmeyse zaten doktor daha göremez diyede gitmek istemedim artışı bana gayet iyi geldi ama lütfen yorumlarınızı bekliyorum bu arada 1 kere kimyasal gebelik geçirdim değerim 20 ye kadar çıkıp hemen düştü kanama başladı bu kadar yükselmemişti bile

Cnm benim doktorum 2 güne 2 kat artar demişti. Tabi bazılarının daha da fazla artabilir. Henüz boyle şöyle demek için çok erken 2 günde bir tahlillerini yaptırıp betahcg değerini kontrol ettirmen lazim. Tabi bu arada ultrason muayeneni eksik etmemelisin doktorunun dediği tarihlerde. Gönlünü ferah tut yiyecek ekmeği varsa hersekilde geliyor. Allah hayırlısını nasip etsin.

2 gunde bir 1.5 ila 3 kat arasinda artis olmasi lazim. Son kan tahlilinizden 2 gun sonra ayni saatte ve ayni laboratuvarda bir tahlil daha yaptirin. Beta 1000i gecince ultrasonda da gorunuyor. Insallah hakkinizda hayirlisi olsun.

6 gun gecikmisse 50 100 az rakamlar. Bence doktora gidin. Bazen tutunmaya yardimci olabilecek ilaçlar veriyorlar. Bazen sadece bekliyorlar. 5+5te vajinal ultrasonda kese gormustuk biz.

Yani herkesin değeri farklı zamanlarda olabiliyor. Aynen milletin adet içinde 100 oluyo ama benim 9 du :)) sonradan arttı gitti. Bence değerin gayet güzel katlanmış

Degerin kac oldugu degil 2 gunde bir en az iki kati artip artmadigi onemli. Benim de ilk degerim 38 cikmisti. Gayet duzenli artti sonradan.

Selam
Ben yine kendi hikayemi yazayım
25 ocak son regl olduğum tarihti
25 şubatta kan testi yaptırdım negatif çıktı
5 martta hala regl olmamıştım test yaptırdım hcg 65 mi ne öyle bişey çıktı
Tam 15 gün geç döllenme dedi doktor
Bu arada 5. Haftada doktora gittim bişey göremedi. Dış gebelik olabilir dedi.
Ama 5+3 te kese göründü
6+3 te de kalp atışı duyuldu

Yani senin de geç döllenme olabilir
(Adetim düzenlidir 30-32 günde olur)

Yurtdisindayim oyle hcg mcg bakilmiyor bizde, ama sunu soyleyeyim. 7. Haftanin icinde doktor kalp atisi olmadigini soyledi, 8+3 de duyduk. Tahmin ettigimde 2 hafta sonra yerlesmis bebek. Olabilir yani artiyor sonucta degerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…