nişanlımla 3 senedir birlikteyiz bu sene eylülde düğünümüz olacak farklı şehirlerde yaşıyoruz.İkimizde üniversitede aynı bölümü okuduk ve nişanlım şu an memleketinde bi firmada çalışıyor,iş saatleri olsun çalışma koşulları olsun hiçte memnun değil(gecenin bi saatinde gidiyor sabah geliyor)Şimdilerde artık canına tak etmiş durumda,çoğu tartışmamızda onun işinden dolayı mutsuz olmasından kaynaklanıyor.Bugun nişanlım bi karar almış ve işten ayrılacağını ikimiz içinde çalışma ortamının daha fazla olacağı şehirlere gitmek istediğinden bahsetti.Öyle kafam karışıkki düğüne 3 ay zaman kaldı,ne yaşayacağımız yer belli,ne evimiz belli,nede işimiz...Nişanlıma destek olmaya çalışıyorum sen nereye gidersen bende yanındayım diye ama bi yandanda bütün planlar altüst oluyor,ev tutmak için nişanlımın memleketine ailemle gidecektik (uçak biletleri alındı) şimdi başka şehir davası olunca ev yalan olacak,balayı ayrı bi sorun yeni bi işe girdi diyelim bu sefer izni olmayacak o da yalan olacak,iş desek hemen bulunmuyorki bu devirde ben zaten işsizim bide nişanlım işsiz kalırsa napcaz,kira derdini hiç düşünmek bile istemiyorum..kızlar bi yol gösterin ne demem ne yapmam gerekiyor???
Son düzenleyen: Moderatör: