Hersey ters gidiyo bunaldim

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Telefondan girdigim icin harf hatalarimi olabilir k.bakmayin oncelikle. Bu aralar hersey cok ters gidiyor en cok deger.verdigim bi arkadasim kardesim dedgim insan sozde ona asik olmusm umut baglamisim bahanesyle olanca.hakareti akitti ve arkadasligimiz bitirdi ama hic.o gozle bakmadim kardesim.diye severdm. Neyse 5 yillik en yakin kiz ardasimda kucuk bi fotograf gndermedm.dye kustu benl konusmuyor. Bugunde sebebsz yere bierkek arkadasimda kustu.nedenini sordum cevap vermedi.siniftaki kizlar da 5yillik arkadasimin trafndalar cok yoruldum napicam bilmiyorum hersey neden ters gidiyo bi anda hemde ust
uste geliyo olaylar canim cok skildi finallere az.kaldi calisasim gelmiyo anneme belli etmesemde cok canim skiliyor icten coktum resmen napicam ben :'(

İnsanlara sanırım gereğinden çok değer veriyorsun. Ya da verdiğin sözleri yerine getirmiyorsundur,onlarda dikkate alınmadıklarını düşünüyor olabilirler (fotoğraf olayı için diyorum)
Ama kimseyi pohpohlayıp burunlarını kaldırma bence.sen sınavlarına odaklan.onlar eğer gerçekten senin iyi arkadaşınsa yanına gelirler yakında.gelmezlerse de yol verirsin giderler.. Çok kafaya takıp üzme kendini bu kadar..üstüste gelmiş olaylar biraz...

Hemen hemen yakın bir olay yaşamışız diyebilirim benimde herşey üstüme üstüme geliyor gibiydi resmen herkesten kendimi soyutladım sürekli uyku halindeydim kimseyle görüşmek hatta konuşmak bile istemiyordum psikiyatriye gittim ve oradan çıkınca o kadar rahatlamıştım ki kuş gibi hafiflemiştim bende yaşadığım birkaç olaydan sonra insanlara biraz daha mesafeli yaklaşmam gerektiğini anladım. Ben o kadar çok kafama takıp yıprattım ki kendimi ama inan bana hiçbir şey senden öte değil biri gider biri gelir hayat hep böyledir. Çünkü hayat bir şekilde devam ediyor.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Kasitli olarak yaptigimi dusunuyo ve benim ozur dilememi bekliyor,ben.bunda ozur dileyecek bisey bulamiyorum.dilemem de zaten gercek arkadas olsaydi hemen bitirmezdi. Insanlara cok deger veriyorum ne yazik ki..
Psikiyatriye gtmem fakat kendi cimde bu sorunu yenebilirim kendimi derse,kitaplara,muzige veririm okukdaki insanlarla samimi olmam.ama iste yuzunu gorunce sakinsem bile tepem atiyo resmen .

o yokmuş gibi davranmaya çalış canım yani sakin olup görmezden gelmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…