Herşey tükenmeye mahkum mudur ?

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Merhaba herkese,
Çok mutsuzum gerçekten.Hayatımda bundanndaha mutsuz olduğum bir dönem daha olmamıştı.

2 senedi nişanlıyım ve 3 senedir nişanlımla birlikteyiz.Birlikte olmaya başladığımız ilk zamanlar inanılmaz güzeldi ve gerçekten bana karşı çok kibardı ki zaten tam bir beyefendidir bana göre.O zamanlar havalarda uçuyordum gerçekten.Sürekli ailemin baskısı bir yandan borçlar öyle olaylar yaşadık ki gerçekten bu durum onu çok yıprandı
6 ay sonra sözlendir sonra nişanlandık.Derken nişanlım inanılmaz bir maddi sıkıntının içerisine girdi. Ve inanılmaz değişti.Çok fazla kötü olay yaşadığı için şu 2 senede inanılmaz yıprandı.Ve haliyle hareketlerine de yansıdı bu durum.
Bugün yıldönümüzüdü ve kutlamadı bile çok kırıldım.Şuan covid olduğu için evde karantinada ancak durumu iyi en azından söz ile kutlamasını beklerdim.Çok kırıldım ve üzüldüm gerçekten.Çok ağır bir mesaj yazdım.Sonra bu durumlar aklıma geldi ki maalesef maddi sıkıntılar tüm şiddetiyle devam ediyor bu süre zarfında hergün bir olay hacizler veya başka şeyler olaysız günümüz yok.Ama yinede kutlayabilirdi diyorum çünkü dğn hatırlatmıştım.Pişman oldum ağır mesaja ama atmış bulundum artık.Gerçekten bu durum beni çok yıprandı.Maddi sıkıntı yaşayan herkese allah yardım etsin diyorum.
Bir yandan biz gerçekten tükendik mi yoksa geçcici bir durum mu diyorum içimden ? bu arada ben kutladım sabah kendi hiç duymamış gibi davrandı hatta benim kırıldığımı bildiği halde tüm gün aramadı ? Yani bunu yapmalı mıydı ?

Son düzenleme:
Merhaba herkese,
Çok mutsuzum gerçekten.Hayatımda bundanndaha mutsuz olduğum bir dönem daha olmamıştı.

2 senedi nişanlıyım ve 3 senedir nişanlımla birlikteyiz.Birlikte olmaya başladığımız ilk zamanlar inanılmaz güzeldi ve gerçekten bana karşı çok kibardı ki zaten tam bir beyefendidir bana göre.O zamanlar havalarda uçuyordum gerçekten.
6 ay sonra sözlendir sonra nişanlandık.Derken nişanlım inanılmaz bir maddi sıkıntının içerisine girdi. Ve inanılmaz değişti.çok fazla baskı altında kaldı.
Bugün yoldönümümüzdü ve kutlamadı bile çok kırıldım.

Adam maddi sikinti icindeymis bu durumda aklina gelmemistir kirilmayin. Durumunu biliyorsunuz sonucta yani ne yasadigini. Su pandemide hepimiz yakinda adimizi bile unutacagiz.

Eski günlerinizi düşünün ve o günün koşullarıyla değerlendirin, o zaman kutlardı değil mi? Şu an içinde bulunduğunuz durum ve koşullar bambaşka. Bence beklentilerinizi bir süre erteleyin. Mesajı silebiliyorsanız silin ya da duygusal bir anınıza denk geldiğini söyleyip özür dilerin derim. İlişkiniz zarar görebilir

Herkesin mutsuzluğu mutluluğu kendine diye düşünüyorum.

Hayatimda bundan daha mutsuz oldugum bir an olmamisti diye yazmissiniz. Yani sirf yil donumunuzu kutlamadigi icin bu kadar uzgunsunuz. Uzgunum ama yukaridaki arkadas o kadar cok hakli ki. Hayatta ne mutsuzluklar hastaliklar, olumler var bir bilseniz eminim ki mutlu olmak icin cok sebep bulurdunuz. Yani arkadas kotu bir sey dememis.

Merhaba herkese,

2 senedi nişanlıyım ve 3 senedir nişanlımla birlikteyiz.Birlikte olmaya başladığımız ilk zamanlar inanılmaz güzeldi ve gerçekten bana karşı çok kibardı ki zaten tam bir beyefendidir bana göre.O zamanlar havalarda uçuyordum gerçekten.Sürekli ailemin baskısı bir yandan borçlar öyle olaylar yaşadık ki gerçekten bu durum onu çok yıprandı
6 ay sonra sözlendir sonra nişanlandık.Derken nişanlım inanılmaz bir maddi sıkıntının içerisine girdi. Ve inanılmaz değişti.Çok fazla kötü olay yaşadığı için şu 2 senede inanılmaz yıprandı.Ve haliyle hareketlerine de yansıdı bu durum.
Bugün yıldönümüzüdü ve kutlamadı bile çok kırıldım.Şuan covid olduğu için evde karantinada ancak durumu iyi en azından söz ile kutlamasını beklerdim.Çok kırıldım ve üzüldüm gerçekten.Çok ağır bir mesaj yazdım.Sonra bu durumlar aklıma geldi ki maalesef maddi sıkıntılar tüm şiddetiyle devam ediyor bu süre zarfında hergün bir olay hacizler veya başka şeyler olaysız günümüz yok.Ama yinede kutlayabilirdi diyorum çünkü dğn hatırlatmıştım.Pişman oldum ağır mesaja ama atmış bulundum artık.Gerçekten bu durum beni çok yıprandı.Maddi sıkıntı yaşayan herkese allah yardım etsin diyorum.
Bir yandan biz gerçekten tükendik mi yoksa geçcici bir durum mu diyorum içimden ?
Yoldönümü sadece sizin miydi ki, ondan kutlama beklediniz?

Siz yazsaydınız her şeyin üstesinden geleceğinize inandıran, umut dolu bir kutlama mesajı?

Davranışınız bence hiç hoş değil. Sizin gibi bir yol arkadaşı istemezdim sanırım.

Yoldönümü sadece sizin miydi ki, ondan kutlama beklediniz?

Siz yazsaydınız her şeyin üstesinden geleceğinize inandıran, umut dolu bir kutlama mesajı?

Davranışınız bence hiç hoş değil. Sizin gibi bir yol arkadaşı istemezdim sanırım.
Ben kutladım zaten dün hatırlattım.Ben yazdım zaten ama kendş doğru düzgün cevap bile vermedi

Ya ne alak zaten yanında olduğum için bu sıkıntıları bende çekiyorum yani çekip gitmesi kolay ben başka birşeyden bahsediyorum
Yıldönümünüzü kutlamadığı için ağır mesaj çektim diyen siz değil misiniz? Çektiğiniz ağır mesajla nişanlınızı mutlu ettiğinizi mi düşündünüz yoksa.

Mutsuz olabilirsiniz ama evime haciz gelse yıl dönümü falan kutlayamam.

Aklıma gelse de kutlamam içimden gelmez. Normalde ilgiliyse ve sevgisine güveniyorsanız sembolik lafları, günleri dert etmeyin.o_O
Sorun aslında şu ben sözle kutladım ama kendisi oralı olmadı yani umursamadı

Hergün hacizler, olaysız geçmeyen günler ne kadar iyi olsanız bile covid olan bir adam, yıldönümü kutlaması diye ağır mesaj atan siz.

Yıldönümü sadece sizin içinde geçerli. Bu kadar zor süreçten geçen nişanlıyi arayıp siz kutlasaydiniz olmaz mıydı?

Hergün hacizler, olaysız geçmeyen günler ne kadar iyi olsanız bile covid olan bir adam, yıldönümü kutlaması diye ağır mesaj atan siz.

Yıldönümü sadece sizin içinde geçerli. Bu kadar zor süreçten geçen nişanlıyi arayıp siz kutlasaydiniz olmaz mıydı?
Ben kutladım zaten ama kendisi hiç duymamış gibi davrandi

Back
X