Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herşey üst üste geliyor;Sevgilimle bunların üstesinden nasıl geliriz yardım edin ..
:2:Nasıl başlıcağımı hiç bilmiyorum.Derdimi nasıl anlatıcağımıda bilmiyorum ..
çok zor günler geçiriyorum 19 yasındayım 3 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünyoruz 8 ay once babamı kaybettim ve 2 yıl oncesındede annemi herzaman yanımda olan çok iyi bi insan var hayatımda çok şükür fakat geçen yaz sevgilimin varikosel olduğunu ogrendik ve cocuğunun olmucagı anlamna geliyo bu hayallerimizde en çok isteğimiz şey buydu bizim olmadıgı halde varmış gibi hayeller kurar bebek magazalarını dolaşır birlikte keyıf alırdık bundan ( hiçbirşeyimiz olmasın bi bebeğimız olsn dediğimz bile olmuştur .Bide son zamanlarda sevgilimin davranslarnda ani değişmeler olmaya başlamıstı ..birden sinirlenme vs vs..psikologa gitmeye karar verdi ve gitti.. / sevgilim yüksek tansıyon hastası 6 ay oncesinde beynınde kılcal damar catlaması olmuş ve kan beynine birikme yapmş ve tahlil sonuçlarında tümor olarak gözüküyormuş olayı tam dzgün anlatamadım psikolog nörolojiye yönlendirince bunlar ortaya cıktı çok çok zor günler geçiriyoruz .. ne yapmalıyız nasıl üstesinden geliriz bi bebeğimizin olmaması .. allahım cok acı bişey kimseye yaşatmasın yarabbim.. nolur fikir verin ikimizde çok cahiliz daha desteklerınız bekliyorum ablalarım :2:
allah olmayan herkese nasip etsin insallah
hiç bir yolla olması mumkun değil mi tıp çok ilerledi bir ürologla filan görüştü mü erkek arkadaşınız?
eğer olmuyorsa da bu dunyanın sonu değil.o kadar sahipsiz evlat var ki...
allah yar ve yardımcınız olsun...
çok zor günler geçiriyorum 19 yasındayım 3 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünyoruz 8 ay once babamı kaybettim ve 2 yıl oncesındede annemi herzaman yanımda olan çok iyi bi insan var hayatımda çok şükür fakat geçen yaz sevgilimin varikosel olduğunu ogrendik ve cocuğunun olmucagı anlamna geliyo bu hayallerimizde en çok isteğimiz şey buydu bizim olmadıgı halde varmış gibi hayeller kurar bebek magazalarını dolaşır birlikte keyıf alırdık bundan ( hiçbirşeyimiz olmasın bi bebeğimız olsn dediğimz bile olmuştur .Bide son zamanlarda sevgilimin davranslarnda ani değişmeler olmaya başlamıstı ..birden sinirlenme vs vs..psikologa gitmeye karar verdi ve gitti.. / sevgilim yüksek tansıyon hastası 6 ay oncesinde beynınde kılcal damar catlaması olmuş ve kan beynine birikme yapmş ve tahlil sonuçlarında tümor olarak gözüküyormuş olayı tam dzgün anlatamadım psikolog nörolojiye yönlendirince bunlar ortaya cıktı çok çok zor günler geçiriyoruz .. ne yapmalıyız nasıl üstesinden geliriz bi bebeğimizin olmaması .. allahım cok acı bişey kimseye yaşatmasın yarabbim.. nolur fikir verin ikimizde çok cahiliz daha desteklerınız bekliyorum ablalarım :2:
Canım yaşadıkların için çok üzgünüm çok kolay şeyler değil hele bu yaşta
Ama sana belki yol gösteremem şöyle yap böyle yap diyemem ama şunu sakın unutma Allah bir kapıyı kapatıyor ama diğer kapıyı hemen ardından açıyor en kötü gününün yarınında da bişey çıkıyor karşında bütün terazi şaşıyor emin ol buna ben çok şahit oldum kendi hayatımda buna..Bikere kesinlikle ümidinizi hiç bir şekilde kaybetmeyin olmayacakmış gibi düşünmeyin belkide sizin büyüttüğünüz gibi bişey değildir bunlar 2.si birbirinize sarılın senin ona onun sana ihtiyacı var arkadaşın dediği gibi yuvalar çocuklarla dolu evlat edinebilirsiniz,belki tedaviyle düzelebilir,belkide kendiliğinden atlatırsınız ama önemli olan sabır ve birbirinizin elinden tutmak birlikte olmak
Sana söyleyebileceğim sadece bunlar kusura bakma canım
Hastalığı bilmiyorum, hiç mi bebek olasılığı yok ??
Tabi sevgilin hasta diye onu bırakma sakın, o senin yanında olmuş.
Ama bir de şöyle bir şey var, bu erkek çocuğu olmadığını bildiği için psikolojik olarak etkilenip seni kırmak istemese bile kırabilir diye düşünüyorum suçluluk duyguyla.
Çevremde çocuğu olmayan erkeklerin çoğunda gördüğüm bir durum olduğu için belirttim :26:
Canım öncelikle gecmis olsun. Ama varikosel bildigim kadarı ile basit bir operasyonla düzelen birşey. Sonrasında da cocuk sahibi olunabiliyor bildigim kadarı ile. Bu kadar umutsuzluğa kapılmadan önce iyi bir uroloji uzmanı ile görüşün bence.
Okuyunca cok üzüldüm cnm durumuzun cok zormus. Hayal kirikligi, bukadar hüzün sevgilinin psikolojisini etkilemistir diye düsünüyorum bence bu yüzden son zamanlarda bukadar sinirlidir fln. Allah yardimciniz olsun ve sifa versin insallah. Sana birsey anlatayimi, bi kadin taniyorum bu kadininda cocugu olmuyordu 15 yil tüp bebek, baska yollar denemis cocuk sahibi olabilmek icin olmadi 15 sene, sonra umudunu kaybetmis kadinda kocasida birakmis tedavi görmeyi sonra normal yolla kadin hamile kalmis suan cok tatli bi kizi var masallah. Allah istedikce verir cocuk, insallah hersey yoluna girer ve mutlu olursunuz.
Çok zor zamanlar geçirmişsin, çok üzüldüm Rabbim her alanda yardımcın olsun. Bebek dünyanın en güzel şeylerinden ama tek güzel şey değil. Rabbim'in bize ne yazdığını, hangi görev için yarattığını bilemeyiz. Hiç çocuğu olmayanlar, istemese de olanlar, olup da kaybedenler, olup da yıllarca engelli çocuk bakanlar ve yetime öksüze analık babalık edip Peygamberimize komşu olacak olanlar var. Hangisi hakkımızda "hayırlı" ise onu dilemek gerek.
Bence bebekten daha önemli olan beyindeki durum, Allah şifa versin. Birlikte ve sağlıklı bir ömür diliyorum size.
Sorunun tek cevabı var, birbirinize sarılıp mücadele edeceksiniz hayatla. Hem bildiğim kadarıyla varkosel çözümsüz bir dert değil. Yaşınız çok genç gün doğmadan neler doğar. Bir sürü zor şey üst üste gelmiş bence bu yüzden bu karamsarlık. Hem çocuğunuz olmasa bile dünyada çok büyük sevgiler var ve herkesin farklı bir imtihanı var. Birbirinize destek oldukça çözülmeyecek dert yok
Allah yardımcın olsun sabır versin yaşadıkların kolay şeyler değil ama maşallah sen güçlüsün üstesinden gelebilirsin inşallah. Çocuğunuz olmicak diye düşünüp üzülmeyin şimdiden önce evlenin sonra doktora gidersiniz çözümü bulunur inşallah bu devirde, birde bunun için canını sıkma zaten canınızı sıkan şeyler var bu hallolur merak etme inşallah :) erkek arkadaşınında tümorü tedavi olunca geçer inşallah benim şimdiye kadar iki arkadaşım oldu beyninde tümor olan hemde birkaç kere tekrarladı ama şuan ikiside kurtuldu ve iyiler :) bunun için morale ihtiyacı var sevgilinin onada söyle tedavi olunca çocuğumuz olabilirmiş diye moralinizi bozmayın
Ve en kötü yeni doğmuş bebek evlat edinirsiniz ama olur bebeğiniz sıkma canını en önemlisi sizin birbirinize destek olmanız ikinizinde birbirinizin sevgisine ve desteğine ihtiyacı var inşallah evlenir mutlu huzurlu bir yuvanız olur canım
varikosel olmak kısır olmak demek değil ki. daha yaşınız çok genç, hemen evlenmeyeceksınızdır sanırım... karamsar da olmayın, tedavıyle umutla her sey hallolur ınş. , unutmayın stres her hastalıgın tetikleyıcisi.
cnm eşim nişanlıyken varikosel ameliyatı oldu... şimdi ise 2 tane çocuğumuz var.. dr lar çocuğun olmaz falan demediler.. yani bilmiorum bunun çeşitleri falan var mı ama, bahsettiğin ameliyatı oldu benim eşim.. yaşadıklarınız çok zor.. bu zor günlerde birbirinize kenetlenirseniz, bol bol dua edip herşeyin hayırlısını dilerseniz bu sizi hem rahatlatır hem de faydalı olur.. Allah yardımcınız olsun..
varıkosel hakkında bılgı sahıbı olmadan hemen bebeğimiz olmaz demişsiniz. tedavısı olan bır hastalık bu. eşimde bekarken varıkosel amelıyatı olmuş. ben korunmayı bıraktığım ıkıncı ayda hamıle kaldım hemen...yanı çoçuğu olmaz hurafelerine ınanmayın
diğer konu ıse onemlı. çok gecmış olsun. ALLAH şifa versin
varikosel ciddi bir ameliyatla düzelebilir hayatta ne mucizeler var ve iyi bir nöroloji uzmanına görünebilirsiniz.dur bakalım hayat çok zor seylerle karsılastırıyor insanı
benim herseyim normal..esiminde ama 4 aydır bebeğimiz olmuyor ve belki hiç olmıcak
gecen ay gerizekalı bir doktor senin çocuğun olmaz aslada olmıcak dedi benim dünyam yıkıldı esime sarılıp ağladık esim olmasın bosver alırız çok sahipsiz çocuk var dedi
ben simdi o bana yanlıs bilgi veren doktora dava açtım
ama esim o gecen 1 aylık sürede beni terk etmeyi hiç düsünmedi lafı geçmedi..ben simdi sağlıklıyım ama allah çocuk vericekmi bilmiyorum
"HERSEY NORMAL OLSADA" YILLARCA GEBE KALAMAYAN KADINLAR VAR
BİRAZ zamana bırak tavsiyem hemen aceleci olma hayatta hersey bebek değil sağlam huzurlu bir evlilik olmadıktan sonra bebek bir ise yaramaz ir eğitim arastırma hastanesine gidin üroloğa tekkikler yapılsın "çakşır suyu"var onuda arastır bir sende destek çık neden üstesinden gelemiceksinki .....
biraz dua et allaha yalvar allah bilir ne olucağını
sağlam adamla evlenirsin olmıyacağı varsa gene olmaz
varıkosel hakkında bılgı sahıbı olmadan hemen bebeğimiz olmaz demişsiniz. tedavısı olan bır hastalık bu. eşimde bekarken varıkosel amelıyatı olmuş. ben korunmayı bıraktığım ıkıncı ayda hamıle kaldım hemen...yanı çoçuğu olmaz hurafelerine ınanmayın
diğer konu ıse onemlı. çok gecmış olsun. ALLAH şifa versin