herşey üst üste gelmek zorunda mı ? :((

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
pazartesi günü mobilya almaya gittik fakat nısanlım gelemedi,kuzenı getircekti getirmedi.. herneyse bu işteyken merdivenden düşmüş. bende dükkana gittim yemek yemeye bi baktım ki elemanlar dustu dedı ben ınanamadım sonra bı gördüm ayagı alçıda bugun tekrar gıttık hastaneye ust bacagına kadar alçıda (( düğünümüze 32 gun kaldı fakat ayak böyleyken nasıl olcak bılmıyorum :/ bir de çok alıngan oldu. hemen sınırlenmeye basladı 2 3 gundur. aşağıya ındım dukkana dıye duymadıgım laf kalmadı hastadır sıkıntılıdır dıye ses etmedım :/ nasıl duzelcek ayagı bılmıyorum doktor en az 1 ay sonra cıkar bu alçı dedi....

Çok geçmiş olsun.
Çok talihsiz bir durum olmuş gerçekten.
Az da kalmış bu durumda yük size kalmış olacak çoğu konuda :S
Destek olun anlayış gösterin,alttan alın bu süreçte. Allah beterinden korusun.

çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun... hiç sıkma canını, daha kötü bir şey olmadığı için dua et canım...
yanında olsun da varsın ayağı alçıda olsun....

ne yapıcam bilemiyorum daha damatlığı alınmadı nasıl gidicez nasıl provalar yapılcak bılmıyorum

Cok gecmis olsun
Dugunu erteleme sansiniz yokmu bir ay daha

geçmiş olsun canım ya
inş.en kısa zamanda iyileşir
hazırlıklara kaldıgınız yerden devam edersiniz

canım aynısı kuzenimin de başına geldi
düğüne kadar alçının çıkma ihtimali var mı
onun eşinin çıkarmışlardı alçıyı o halde dura otura gezdi düğün günü
akşam da epey dans etti
eğer alçı çıkıp bandajla idare etcek hale gelirse ufaktan halledersiniz işleri
sıkma canını

arkadaşım hiç ama hiç kendini üzme bu dönemlerde nazar olur çiftlerin üstünde sende o da ailelerinizde bol bol okuyun.damatlıkmış düğünmüş bu gibi şeyleri dert etme.çok şükür sağlıklı.allah korusun ya daha kötüsü olsaydı.telaffuz bile etmek istemiyorum ama çok daha kötü şeyler olabilirdi çok şükür hayatta ve sizin bekleyen bi düğününüz var ne mutlu.o da şimdi çok streslidir çünkü o da hiç memnun değil halinden ve emin ol senin bu aksaklıkları düşündüğünden çok o da düşünüyor.bu yuzden alttan al.bu durumu nazarlık olarak değerlendir ve böyle değerlendirdiğini önünüzde hiç bir engelin duramayacağını düşündüğünü ona hissettir unutma en zor hastalıklar bile moralle iyileşir bakarsın 1 aydan kısa sürede alçısı çıkar :) manevi destek tam gaz devam :) büyük geçmiş olsun :)

Sıkıntılar biz insanlar için çok geçmiş olsun canım.Beterin beteri var.Allah korusun ya ölseydi,yoğun bakımda aylarca kalsaydı,kaburgası kırılıp iç organlarına zarar verseydi.Bunda da vardır bir hayır.Sen dua et iyileşme süreci hızlanır da inşallah hayalindeki gibi bir düğün yaparsın.

çok gecmiş olsun
benimde aksilikler üst üste geliyor bakalım hayırlısı :)
söz günümde sular kesilmişti
mobilyaları almaya gittiğimiz gün magazada elektrikler kesildi araba farı ısıgında kumas sectik
daha ne yaşicaz belli değil:)

şöyle düşün belkide böyle olmasında hayır vardır
biz nişanlımla esya alımı vs sırasında cok takıstık falan falan
belki sizde böyle bişey yasayacaktınız
şimdi bir çok sey senin omuzlarına yuklenmiş olacak ama tartısmadan kendi istediğin gibi alacaksın herseyi

İnsallah düğüne kadar alcısı cıkar baska aksilik yasanmadan
yeterince stresli bir dönem canım iyice sıkma canını

demek ki sadece bizde böyle bir kaç sorun olmuyormuş bizden baskalarında da oluyormus ama canım insan ister istemez bir strese biniyor.. Nasıl olcak vs vs dıye dusunmekten kendımı alıkoyamıyorum... Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum :))) sizin düğün ne zaman ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…