Herşey yalanmıydı ben bunu hak edecek ne yaptım neden bana bunu yaptı neden..

Oooo sen psikopata baglamissin. Bunu yaptiysa , sunlari dusunduyse vs vs.....Bu kuruntularinla sen kaybedersin sana soyleyeyim.

o beni kaybetti ben değil.. sizin için evet cok basit birşey.. baksın ne olacak değil mi ? hayır öyle değil benim için değil hiç bir zamanda olmucak

bende senin yaptigin hatalari yaptim esime güvenmedim ve onu üzdüm ve ben böyle seylerin üstüne gittikce aramiz bozuldu.her neyse ben derim ki telefonu facesi amali lerini kontrol etme sana yanlis yapacak adam yapar aldatacak aldatir sen kontrol altinda tutup acik arayarak bunu önleyemezsin.yapacagi varsa yapsin.yaparsada zaten sil gitsin yani.adamsada zaten yapmaz.benimde olsa cok zoruma giderdi seni cok iyi anliyorum ama bazi seyleri görmezden geleceksin yoksa bu ilskiler yürümüyo.ona güven güvenmesen bile güveniyormus gibi davran.eskiden birine baksa hemen kiskanirdim .oda daha üstelerdi.simdi brine obakmadan ben diyorum ne kadar hos bir bayan dimi diye yanimizdan gecen brine aman sende omu diyor.senden güzeli mi var diyor.yapma etme dedikce helede bu erkekleri kiskandikca daha bir haller oluyor bunlara.yapacaksan yap diyorum didersen git.gercekten öyle yapan kisi seni zaten hakketmemis ve sevmemistir benim icin kontrole gerek yok.onu düsünüyor mu düsünmüyrmu bunu asla bilemezsin.cünkü onun beyni.bir tecrübe daha eskilerden sen kontrol etmene gerek yok bisey varsa er gec ögrenirsin. ozaman dersin yaziklar olsun.ama kontrol edersen o gün sana der ki sen bana hic güvenmedin ki zaten.yapmasam degisecekmiydi diye

bence de öyle basit şey değil bu senin düşündüklerini ben de düşünrdüm
ama bu tür şeylerde başkalarının da fikrini almadan karar verme.

20 yaşındayım.. bilmiyorum.. kimseye anlatamıyorum o kızın profilindeyim su anda gördükçe içim eriyor .. o kadar güzelmiş ki bakışları gülüşleri. aklımdan cıkmıyor.. ve su an tek yapmak istediğim konuşmamak konuşmamak ..

Daha çok küçüksün canım. Ama inan hayat böyle tozpembe değil. Öyle 4 4l ük gözün kapalı güveneceğin erkek yok. Evet sadık erkek var ama onuda yönlendirmen gerekiyor, ne gerek vardır bir daha aratma vs diyebilirdin. Şimdiden böyle Face de onu aratmış diye dert edinirsen, önüne çıkan daha büyük sorunları asla çözemezsin. İnan durumuna üzülmedim, sadece güldüm. Yaşının vermiş olduğu beklentiyle yazmışsın buralara. Sıkma canını. Ayrıca kendine güvenin olsun. Unutma erkekler kendilerine güvenen kadınları severler ;)

düşünüyorum.. düşündükce acı cekiyorum.. o kızın profiline baktıkca acı cekiyorum.. hala onun sevgilim için acı cektiğini görmek cok koyuyor bana. belki ben olmasam belki o öyle yapmasa onun ilk aşkı kalacaktı. onu benden cok sevdimi sahiden.. ne kadar da güzelmiş gülüşleri bakışları .. beni onun kadar güzel bulmuşmydu sahiden.. hangimizi daha cok sevdi.. ona bakarken neler hissetti neler düşündü.. belkide hep aklındaydı.. paylaşımlarını okudukca ağladı.. onunda 14 şubatmış doğum günü... dogum gününde onu da düşündümü. keşke oda olsaydı dedimi.. konuştumu onunla özledimi onu.. dayanamıyorum bunlara dayanamıyorum..

Bu böyle olmaz. Bu düşüncelerle ne sevgilinle ne de bir başkasıyla mutlu olablirsin. İlk sevgilisiyle evlenen çok azdır. Senin ilk sevgilin mi şuan ki erkek arkadaşın? Paranoyaklık gibi bir şey bu. Doğum gününde sevgilisini düşünüyor muydu? Profiline bakarken ağladı mı? Arada keşke benimle değil onunla olsaydım gibi şeyler aklından geçiyor mu? vs.
Bu gibi sorular seni ve ilişkinizi yıpratır. Mutluluğunuza engel olur.
Kabullenemiyorsun evet ama insan merak edebilir. İçinde sevgi kırıntısı olduğundan değil, meraktan.. İkisi çok ayrı şeyler..
Bu düşünceleri aklından atıp biraz sakinleşmen lazım.. Acilen!

düşünüyorum.. düşündükce acı cekiyorum.. o kızın profiline baktıkca acı cekiyorum.. hala onun sevgilim için acı cektiğini görmek cok koyuyor bana. belki ben olmasam belki o öyle yapmasa onun ilk aşkı kalacaktı. onu benden cok sevdimi sahiden.. ne kadar da güzelmiş gülüşleri bakışları .. beni onun kadar güzel bulmuşmydu sahiden.. hangimizi daha cok sevdi.. ona bakarken neler hissetti neler düşündü.. belkide hep aklındaydı.. paylaşımlarını okudukca ağladı.. onunda 14 şubatmış doğum günü... dogum gününde onu da düşündümü. keşke oda olsaydı dedimi.. konuştumu onunla özledimi onu.. dayanamıyorum bunlara dayanamıyorum..

Ağlayacaktım neredeyse.
Geçmiş duygularıma götürdün beni. 1 yıl önceki , ruh hastası olduğum günlere.
Manyak gibiydim. Paranoyadan ölüyordum neredeyse.
Aynı bunları düşünüyordum biliyor musun ??
Ama onun eski sevgilisi teyzesinin kızıydı ve beni bi kere onu unutamadım diyip bırakmıştı.
Kızı ekledim, başka profilden. Onunla tanıştım. İyi biri olduğunu gördüm. Daha çok kahroldum. Kötü biri olsaydı , sevinecektim galiba.
Düşündüm, belki de o kız benden çok sevdi onu.
Ya benim X dalıp gittiğinde onu mu düşünüyordu ?
Bir ara Xe bakınca o kızı görürdüm. Sürekli kızın face ini açıp fotoğraflarına bakar... Benden güzel mi?Ne kadar güzel bakıyor... Gamzeleri var ... Bacakları incecik derdim.
Şimdi bile hala kızın profiline bakıyorum.
Ya o kadar manyağa bağlamıştım ki, bir ara kıza aşık olacaktım neredeyse... Değişik bir bağ oluşmuştu. Sahiplenmiştim kızı.
Yok yok bunlar gerçekten manyaklık biliyor musun ?
Ama beni bunlara, X itti...
Seninki seni sevdiğini söylüyor ... Ay çok iğrenç bir şey ya . Of ama en çok ben anlıyorum seni. Bu duygularını.

bence de öyle basit şey değil bu senin düşündüklerini ben de düşünrdüm
ama bu tür şeylerde başkalarının da fikrini almadan karar verme.

bekliyorum su an sadece bekliyorumm sizin gibi arkadaşlarımda öyle dediler.. bakalım ne olacak belki hiç gelmicek bana hiç..

bekliyorum su an sadece bekliyorumm sizin gibi arkadaşlarımda öyle dediler.. bakalım ne olacak belki hiç gelmicek bana hiç..

bu kadar da bunalım takılma.evet seviyorsun bunu yapmasını hazmedemedin ama
başkasını kendinden değerli görmen doğru değil

yine üzülen sen olursun

Bende farklı bir açıdan şunu söyleyeyim sana
Diyelim ki bu olay yüzünden sevgilinden ayrıldın
Zannediyor musun ki daha normal bir insan bulabileceksin ??

Herkes geçmişte bir şeyler yaşar ve ister istemez izi kalır,aklına gelir
Hele ki ayrılık aşamasında acı çekilmişse

Her insanın geçmişinde birisi vardır bunu böyle kabullenmek gerekir
Kimisi hatırlar,,, pişman olur kimisi nefret ederek hatırlar,,, kimisi özleyerek hatırlar...
Kolaysa önüne geçelim bu duyguların ama kolay değil işte

Ayrıca kızın gülüşleri bakışları seni neden bu kadar ilgilendiriyor :26:

Alooooo yazimmm geliyor mu? Sen kendine guvenmiyorsun ve o kizi kiskaniyorsun. Ondan asagida oldugunu dusunuyorsun. Katlanamadigin bu aslinda.

benim katlanamadım ne biliyormusun... onun basit biri olmaması onu geçmişte cok sevmesi onun için cok acı cekmesi anlıyormusun beni hiç sanmıyorum ?

kisa ve öz ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidesin.bakma kizn profiline.ya sevgiline yeni bi sans ver yada birak neyi ypaparsan yap sunu yapma:onunla beraber olup devam edipte eski sevgilisini konusma yada herhangibi bir bayan hakkinda.ya gercekten kapat bu konulari yada birak sevgilini.yoksa araniz cok kötü olur ve daha yipranmis olarak ayrilirsiniz.

Bu böyle olmaz. Bu düşüncelerle ne sevgilinle ne de bir başkasıyla mutlu olablirsin. İlk sevgilisiyle evlenen çok azdır. Senin ilk sevgilin mi şuan ki erkek arkadaşın? Paranoyaklık gibi bir şey bu. Doğum gününde sevgilisini düşünüyor muydu? Profiline bakarken ağladı mı? Arada keşke benimle değil onunla olsaydım gibi şeyler aklından geçiyor mu? vs.
Bu gibi sorular seni ve ilişkinizi yıpratır. Mutluluğunuza engel olur.
Kabullenemiyorsun evet ama insan merak edebilir. İçinde sevgi kırıntısı olduğundan değil, meraktan.. İkisi çok ayrı şeyler..
Bu düşünceleri aklından atıp biraz sakinleşmen lazım.. Acilen!
bende öyle yapacagım.. sakinleşmek ve uzun uzun düşünmek istiyrum.. aslında sorun profiline bakması değil onu cok cok cok sevmesi.. belki su an bile akında.. belki su an bile profilinde..
Bende farklı bir açıdan şunu söyleyeyim sana
Diyelim ki bu olay yüzünden sevgilinden ayrıldın
Zannediyor musun ki daha normal bir insan bulabileceksin ??

Herkes geçmişte bir şeyler yaşar ve ister istemez izi kalır,aklına gelir
Hele ki ayrılık aşamasında acı çekilmişse

Her insanın geçmişinde birisi vardır bunu böyle kabullenmek gerekir
Kimisi hatırlar,,, pişman olur kimisi nefret ederek hatırlar,,, kimisi özleyerek hatırlar...
Kolaysa önüne geçelim bu duyguların ama kolay değil işte

Ayrıca kızın gülüşleri bakışları seni neden bu kadar ilgilendiriyor :26:
bilmiyorum.. o kadar farklı birşey ki.. cok sevdi onu cok .. geçmişte ilk defa onun için aglamıştı.. benim için tek bir gün aglamayan insan onun için aglamıştı.. onun için göz yaşı dökmüştü. profiline bakması değlde.. bu durumlar yıktı beni keşke keşke hiç gömeseydim bilmeseydim keşke

yaşın daha çok müçükmüş tatlım o yaşlarda senin gbydim bnde.hattını açtır sana gelirse geri çevirme herkes bi şansı hakeder daha küçüksün neler yaşayacaksın neler. bak ben şuan 28 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim hemde senin yaşlarında sevgili olduğum insanla severek evlendim. çok şeyler yaşadık neler için ne kadar çok ağladığımı sana anlatsam derdini unutur bana ağlarsın :) şaka bir yana gerçekten bu yaşadıüın olay o kadar ufakki yanlış anlama asla küçümsemiyorum bizde hyaşadık öyle şeyler yaşarken ufak gelmiyor evet ama yıllar sonra saçma davrandığını anlayacaksın. hayat çok kısa. şimdi benim öle büyük derter,m varki o senin gibi yaşadığım hayatımı kararttığım dertler meğer dert değil çerezmiş. üzme kendini

her insan çok ağır şey yapmadığı sürece 2.şansı hakeder.
ama bu çok riskli durumdur..
ve arkadaşında dedği gibi bu devirde kimseye güven olmuyor
hani ayrılırsın kimbilir karşına ne tipler çıkar?belki daha beterini yapar başkası hiç pişman da olmaz yaptığı için
bunu da hiç düşündün mü?

Son düzenleme:
Ağlayacaktım neredeyse.
Geçmiş duygularıma götürdün beni. 1 yıl önceki , ruh hastası olduğum günlere.
Manyak gibiydim. Paranoyadan ölüyordum neredeyse.
Aynı bunları düşünüyordum biliyor musun ??
Ama onun eski sevgilisi teyzesinin kızıydı ve beni bi kere onu unutamadım diyip bırakmıştı.
Kızı ekledim, başka profilden. Onunla tanıştım. İyi biri olduğunu gördüm. Daha çok kahroldum. Kötü biri olsaydı , sevinecektim galiba.
Düşündüm, belki de o kız benden çok sevdi onu.
Ya benim X dalıp gittiğinde onu mu düşünüyordu ?
Bir ara Xe bakınca o kızı görürdüm. Sürekli kızın face ini açıp fotoğraflarına bakar... Benden güzel mi?Ne kadar güzel bakıyor... Gamzeleri var ... Bacakları incecik derdim.
Şimdi bile hala kızın profiline bakıyorum.
Ya o kadar manyağa bağlamıştım ki, bir ara kıza aşık olacaktım neredeyse... Değişik bir bağ oluşmuştu. Sahiplenmiştim kızı.
Yok yok bunlar gerçekten manyaklık biliyor musun ?
Ama beni bunlara, X itti...
Seninki seni sevdiğini söylüyor ... Ay çok iğrenç bir şey ya . Of ama en çok ben anlıyorum seni. Bu duygularını.

ço kötü değil mi bu duygular ck hemde.. keşke onu hiç görmese idim keşke bakmasaydım o faceye keşke.

benim katlanamadım ne biliyormusun... onun basit biri olmaması onu geçmişte cok sevmesi onun için cok acı cekmesi anlıyormusun beni hiç sanmıyorum ?

Sen o kizin profiline ondan cok bakiyorsun farkinda misin? Kendine guvenin tam olsaydi gecmisinde yasadigi seylere bu kadar takilmazdin. Belki de ayrilman en iyisidir cunku bir iliskiye hazir oldugunu hic sanmiyorum. Biraz kafani dinle, sonra da gecmisinde hic bir sey yasamamis bir erkek bulursun belki.

her insan çok ağır şey yapmadığı sürece 2.şansı hakeder.
ama bu çok riskli durumdur..
ve arkadaşında dedği gibi bu devirde kimseye güven olmuyor
hani ayrılırsın kimbilir karşına ne tipler çıkar?belki daha beterini yapar başkası hiç pişman da olmaz yaptığı için
bunu da hiç düşündün mü?

düşündüm herşeyi düşündüm.. ama sunuda düşündüm.. ben artık o kızı gördüm .. gördüm baktım bildim herşeyini hep her zaman bugun gelecek alıma ona her baktımda acaba o aklında varm diyeceğim.. hep bunlar olacak bende..

yaşın daha çok müçükmüş tatlım o yaşlarda senin gbydim bnde.hattını açtır sana gelirse geri çevirme herkes bi şansı hakeder daha küçüksün neler yaşayacaksın neler. bak ben şuan 28 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim hemde senin yaşlarında sevgili olduğum insanla severek evlendim. çok şeyler yaşadık neler için ne kadar çok ağladığımı sana anlatsam derdini unutur bana ağlarsın :) şaka bir yana gerçekten bu yaşadıüın olay o kadar ufakki yanlış anlama asla küçümsemiyorum bizde hyaşadık öyle şeyler yaşarken ufak gelmiyor evet ama yıllar sonra saçma davrandığını anlayacaksın. hayat çok kısa. şimdi benim öle büyük derter,m varki o senin gibi yaşadığım hayatımı kararttığım dertler meğer dert değil çerezmiş. üzme kendini
bilmiyorum ablacımm bilmiyorum.. haklsınız ne dertler var bilmezmyim hiç ama gerçekten ben cok yaralandım.. sorun profil de değil di geçmişte onu cok sevmesi onun için sadece onun için ağlaması.. bunları düşündükce cok karışık oldum ben çok

düşündüm herşeyi düşündüm.. ama sunuda düşündüm.. ben artık o kızı gördüm .. gördüm baktım bildim herşeyini hep her zaman bugun gelecek alıma ona her baktımda acaba o aklında varm diyeceğim.. hep bunlar olacak bende..

şu günler geçene kadar dersin de üstünden zaman geçince daha az umursarsın sonra sadece arada aklına gelir.
tecrübeyle sabittir.

Back
X