Arkadaşlar annemi inşallah zayıflatmaya karar verdim o da çok üzülüyor ama durum biraz vahim
56 yaşında 92 kilo..etini zeytinyağlısını sebzesini balığını güzelce dengeli tüm yemeklerini pişirir, diyet yapmaz ama bizim yediğimizin 4 te birini bile yemez porsiyon olarak yani 1 tabağın 4 de 1 i kadar yer.. hatta bazen tadımlık yer. gerçi hamur işleri tatlılar da eksik değildir.. Şekeri var onlar da tadımlık..Diyetisyene gitti tabi kaç kez ama "ben onun verdiği şeylerden çok daha az yiyiyorum o kadar şeyi ben yiyemem" diyor
Ayrıca dizinde yıllar önce menisküs olmuş.. ufak bir ameliyatla düzeltilebilecekken yanlış teşhisten dolayı yıllar süresince diz kıkırdakları erimiş
doğru teşhis konduğunda çok geçti.. bunlar da süper doktorlarımız
yani anlayacağınız yürürken çok zorlanıyor yıllardır her gün sancı acı.. spor da yapması çok zor bunu da bu yüzden anlattım.Ama o haliyle gene dinlene dinlene evini temizler çok sosyaldir hareketlidir gezmeden duramaz sadece uzun süre yürüyemiyor..Şimdi sorularım şunlar; birincisi anneme dizini zorlamayacak ne gibi bir spor aleti alabilirim bisikleti denedi hiç işe yaramadı
koşu bandında yürüyemez uzun süre.. İkincisi beslenme olarak bu kadıncık napsın sizin aranızda başına gelen vardır diyet listelerinden bile daha az yerken insan nasıl 92 kiloda sabit kalır
Yaşı ilerliyor gerçekten çok üzülüyorum nerden neyi araştırmaya başlayacağıma karar veremedim önce size danışmak istedim..Önerebileceğiniz bu kilo takılmasını kıracak bir diyet ya da beslenme şekli var mı?? Dediğim gibi zaten çok az yiyior ama herşeyden yiyior beslenme şekli böyle.. öpüyorum her isteyen sağlıkla zayıflasın inşallahhh