Herşeyden o kadar bıktım ki.

Merhaba arkadaşlar.
İstanbulda oturuyorum ve yaşım 20.
Lise mezunuyum işim var ve çalışıyorum ancak;
Çevrem yok denecek kadar az. Sosyal hiç değilim ve sevgilim tarafından terkedildim. Baya zaman geçti.
Asosyalim.Hep içime kapanık dolanırım.Kimse muhabbet etmez. Evden işe işten eve.
Oturup düşündüm. Çevrem yok, millet arkadaşlarıyla gezer hemen sevgili bulur vs.
Benim neden olmuyor? Bilmiyorum..Evlilik haberleri aldıgımda " ya bunlar nereden buluyor sevgililerini" diye düşünüyorum
Çevremin olması için yardımlarınızı bekliyorum. Kötü bir insan oldugumu sanmıyorum.
Temiz kalpliyim ve şu ana kadar kimseyi üzüp,kırmadım.
Böyle işte. derdim bundan ibaret.
Sadece iyi anlaşabileceğim arkadaşlar,çevreler istiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum,teşekkür ederim.
neredeyse aynı durumdayım
aslında bir çok kişiyle tanışıyor ama yine kendimi evimde buluyorum
bu yüzden konuyu takipteyim

Arkadaşım ben de ayni durumdayım. 21 yaşındayım okuyorum benimde hayatımda biri vardı ve terkedildim. Mutlu insanları görünce bunlardan neyim eksik neden bana ugramiyor diye düşünüyorum. Aslında çok saçma demek ki zamanı var bunlarin olması için..
Sosyallik içinde kurslara git, halk egitim merkezlerine KPSS yi dusunebilirsin mesela sosyal etkinliklere katılabilirsin, dil ogrenebilirsin... Calistigin için imkânın var o yuzden sanslisin.
Bir de kafaya takmamak gerekiyor sanırım ;)

daha yaşın küçük..sosyalleş biraz.arkadaşlarınla dışarı çık yeni insanlarla tanış..illa sevgilim olsun diye bekleme onunda bir zamanı var..

Kpss kursuna git bence hem arkadas edinirsin hem de sinava hazirlanmis olursun
Veya tatil günlerin için etkinlikler arastir ortamlara gir ama çekimser durma

Ben bir ortama girince hemen konusurum tanisirim
Arkama doner konusurum, onumdekini durter tanisirim :))

Sende konuşkan ve girisgen ol kenara çekme kendini

Kesinlikle ortama gir tatil günlerinde davet edildiğin yerlere yok evde rahatım deyip pc başında geçirme pc insanı sosyalleştirmiyor katılıp karış mesela lise arkla görüşmüyorsan bi organızasyon kur mesela bi kahve içelim dişarıda de mahallede arkadaşların varsa onlarla kaynaş demişinki 30 yaşından büyükler demişin bende 22yaşındayım ama yaşıtlarımdan çok büyüklerle anlaşırım ama yaşıtlarımlada anlaşamıyorum die öcü gibi geri çekmem kendimi annemin arkadaşlarıyla annemden daha fazla görüşürüm ee nihayetinde zamanla onların başka arkaşları akrabalar falan derken ortam oluşuyor zamanla sakın sosyal ortamda arkadaşlıklarla kafanı karıştırma yıkıma uğrarsın

Back
X