Herşeyden tiksiniyorum :(

graduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
78
31
38
arkadaşlar 6 haftalık hamileyim. Herşeyden tiksinir oldum. Yemek görmek istemiyorum midem kalkıyor, henüz hiç kusmadım fakat yemek görmek dahi istemiyorum. Ne yapacağım sürekli hasta gibi yatıyorum halsizim, baş ağrısı oluyor arada

Bu gidişle bu hamilelik zof geçecek gibi

Tam 3 ay boyunca düşük tansiyonla yemeden içmeden yattım. çok kötüydü. biraz sık dişini sabahları yataktan kalmadan tuzlu kraker at ağzına. bol bol dinlen. bebeğin hayırlı olsun canım.

Canım bı haller nrmal azcık sabret ben bışı srcam ya cuma gunu asılama oldum fakat rahmımde zaman zaman sızı olyo agrılar olyo bunlar hamılelık belırtısı olabılır mı dız bu tarz seyler yasadınız mı bu ıkıncı asılamam gecenkı asılamamda olmamıştı

arkadaşlar 6 haftalık hamileyim. Herşeyden tiksinir oldum. Yemek görmek istemiyorum midem kalkıyor, henüz hiç kusmadım fakat yemek görmek dahi istemiyorum. Ne yapacağım sürekli hasta gibi yatıyorum halsizim, baş ağrısı oluyor arada

Bu gidişle bu hamilelik zof geçecek gibi
Birebir aynı şeyi yaşıyoruz insanlar belli şeylerden tiksinir ben tavuktan komple tiksindim ama yemek yemekten genel olarak tiksindim resmen

İnşallah geçer kızlar

Normalde de narin, kırılgan çok dayanıklı olmayan biriyim. Kendimi böyle hissettikçe psikolojim bi tuhaf oldu çocuk sevincimi de yaşayamıyorum. Yemek yemekten nefret ediyorum bende demekki tek değilmişim en azından Demin patates püresi yaptım kendime az tereyağlı ve az sütlü bol patatesli o biraz iyi geldi tavsiye ederim size de...

Sizde nelerin iyi geldiğini yazabilir misiniz? ( bunu yazarken bile yemekler aklıma gelince tiksiniyorum)

Canım bı haller nrmal azcık sabret ben bışı srcam ya cuma gunu asılama oldum fakat rahmımde zaman zaman sızı olyo agrılar olyo bunlar hamılelık belırtısı olabılır mı dız bu tarz seyler yasadınız mı bu ıkıncı asılamam gecenkı asılamamda olmamıştı

Canım bana böyle birşey olmamıştı belki olanlar vardır.. Allah sana da nasip etsin inşallah

Canim benim ilk haftalarimda kesinlikle ne bulanti ne de baska bir sikayetim olmamisti ama iki haftadir feci halde yemeklerden tiksinir oldum allah affetsin..
Bazilarinin ilk haftalarda olup bitiyor bu sorun bazilari da benim gibi sonradan yasayabiliyor elinden geldigince aparatif birseyler atistirmaya calis domates peynir zeytin salatalik gibi. Ac kalmamaya calis ama tabi yine de kendini fazla zorlama zamanla duzelir insallah.

Selam kızlar benim de iki yıldır olmuyor gecen hafta catlatma ignesi oldum doktor progestan verdi aranizda kullanan var mı devamlı uyku bas donmesi yapıyor

Herkese selamlar, 8+2 günlük hamileyim. 6. Haftadan sonra hiç bişey yiyemez içemez oldum. Bütün yiyeceklerden tiksinti geldi Allah affetsin. Bugün acilde serum verdiler. Sürekli yatıyorum. Ağzımda sürekli garip bi tat. Allahım bütün hamilelerin yardımcısı olsun.

Aynı tat bende de var canım bende bütün gün yatıyorum. Annemin yaptığı şeylerin bazılarını yiyorum. Kendim yemek fln yapamıyorum herşeyden tiksiniyorum :(

Ayni durumdayiz 11.haftaya girdim hala kokulardan tatlardan tiksiniyorum ve bunun hic cozumu yok sadece patatesle muzla erteliyorum 1 saate kalmadan tekrar bulantilar devam ediyor. Su bile icemiyorum 5 haftadir :(

Aynı tat bende de var canım bende bütün gün yatıyorum. Annemin yaptığı şeylerin bazılarını yiyorum. Kendim yemek fln yapamıyorum herşeyden tiksiniyorum :KK43:

Patates ve muz bir sure erteliyor leblebi de ama leblebi cok gaz yapiyor daha cok bulanti oluyor umarim hizlica atlatiriz su kisimlari :(

Rup merak ettim hiç azalma varmı bulantında. 12. Haftaya yaklaşınca azalır diye Ümit'le bekliyorum. Dün daha iyiydim ama bugün çok bulantım var. Ve yine yeniden herşeyden tiksiniyorum. Bu tiksintiler beni çok zorluyor.

Bende her kokudan tiksiniyorum ama yemegi yapacak basks kimse olmadigi icin zorda olsa burnumu kapatarak yapiyorum insallah biraz azalir bulanti eskiden kayinvalidem yapardi beraber otururken heyyy gidi gunler heyyyy. Neyse yalniz olmak daha keyifli:halay::halay::anneadayı:

:kk77: bnde tek benim sanyordm tek deilmsm sevndm.Yemek yemeyi unuttum artk sadece pstates salatlk ve yumurta bide bu aralr kasklrda batma var bide o zorluyor bni.:nazar:

Progestanda bildiğim kadariyla progesteron hormonu var yani bir menstruel devirde 2 .devreye rahmi ve vücudu hazirlayan ajandir kendileri . yumurtayi catlatip rahmin en bol kan damarli ve kalin yerde normalden biraz daha fazla kalmasini sağlar bu da gebelik olusmasi için daha fazla sure demek. Nasil ki mensin başlamadan önceki ruhsal degisimler yasarsin o ilacta da ayni değişimleri görürsün.mide bulantin ,yorgunluğun ,bas donmelerin ,huzursuzluğun artar .ama korkmani gerektirecek bir şey değil bunlar

Progestan yapıyor bunları diye kendimi avutmaya çalışıyorum geçecek inşallah

Bir de bugün idrar kültürümde mikrop çıktı şimdi bir de bunun için (bebeğe zarar vermeyen) antibiyotiklerden kullanmam gerekiyormuş

Bulantılarım devam ediyor kızlar. 8. Haftadayım
Son 1 ayım diye dua ediyorum inşallah 1 ay sonra geçecek bende yemek yemeyi unuttum. Tiksintiler daha çok canımı sıkıyor benim
Allah hepimize kolaylıklar versin

ayy kızlar Allah yardımcınız olsun 5 buyçuk aylık hamileyim ve bi bulantı bile bilmem iştahımda bazen kesilsede sizin gibi olmadı işiniz çok zor valla inşallah 3 aydan sonra toplarsınız herkes öle oluyor genelde 3 ayın sonuna kadar dayanmın

Back
X