Herşeyden tiksiniyorum :(

Pazar günü 12. Haftaya giriyorum hala bulantılarım var şuan 11+5 anne olmanın ilk zor adımını yaşıyoruz annelerimiz ne kadar değerli! Hakkını ödeyemeyiz ya, şuna bak kaç gün daha bulancak diye hesap yapıyoruz annelerimiz neler çekmiş internet falan yok kimse bişi bilmiyor o dönem ahhh ahh zormuş çok

Ben ilk 5 ay sudan bile tiksindim her sabah kustum mıy mıy bişey oldum kendimden soğudum istahsizlık ve bulantım olurdu özellikle 5.5 ay çikolata yemedim gorunce midem bulanıyodu hiçte kilo almadım 2 kilo verdim şimdi geçti çok şükür 6.ayımdayım ve tiksinmeler geçti ve iştahım açıldı bulduğumu yiyorum

Çok uzun sürmüş kıyamam ama geçtiğini bilmek bile umut verici hepimiz şuan o iştahı o kadar çok istiyoruz ki! Ahh ahh neler vermezdim bi oturup afiyetle sofradan kalkmak için, ama rezil durumdayım su içemiyorum aynı şekilde sadece arada bi maden suyu içiyorum midem yanıyor yoksa :(

Ben ilk 5 ay sudan bile tiksindim her sabah kustum mıy mıy bişey oldum kendimden soğudum istahsizlık ve bulantım olurdu özellikle 5.5 ay çikolata yemedim gorunce midem bulanıyodu hiçte kilo almadım 2 kilo verdim şimdi geçti çok şükür 6.ayımdayım ve tiksinmeler geçti ve iştahım açıldı bulduğumu yiyorum
Canim gercekten gecti mi ben 16haftadayim ama hala beni canimdan aciz eden bulantilarla uğraşıyorum..mutfak lavabo les gibi kokuyo ben bunca sene bu evde nasil yasamisimmm hayretler icimdeyim saatlerce yemek yapardim mutfakta simdi onunden gecemiyorum... bulantilarim ve bu agzimdaki bogazima yapismis igrenc tat hic gecmiycek gibi...cok zor durumdayim sabirla bekliyorum ama dayanamayip agladigim cok oldu...birden mi kesildi senin bulantilar mesela mutfagagirip yemek yapabiliyormusun yada lavaboda dis fircalarken kusma sona mi erdi ben dislerime bile bakamiyorum kusmaktan korktuğum icin

Canim gercekten gecti mi ben 16haftadayim ama hala beni canimdan aciz eden bulantilarla uğraşıyorum..mutfak lavabo les gibi kokuyo ben bunca sene bu evde nasil yasamisimmm hayretler icimdeyim saatlerce yemek yapardim mutfakta simdi onunden gecemiyorum... bulantilarim ve bu agzimdaki bogazima yapismis igrenc tat hic gecmiycek gibi...cok zor durumdayim sabirla bekliyorum ama dayanamayip agladigim cok oldu...birden mi kesildi senin bulantilar mesela mutfagagirip yemek yapabiliyormusun yada lavaboda dis fircalarken kusma sona mi erdi ben dislerime bile bakamiyorum kusmaktan korktuğum icin
Hislerime tercüman olmuş bende inanamıyorum hiç geçmeyecek gibi geliyor meğersem herşey kokuyormuş dünyada, ve o boğaza yapışan iğrenç tadı çok iyi bilirim :mad:

Biraz uzun sürsede geçti çok şükür artık keyif sürme zamanı başladı ilk parfüm sıkamazdım yemek kokuları olsun en ufak bi koku olsun mahvederdi beni şimdi koku hassasiyetim de geçti bulantı ve kusmalarımda çok rahatım Allaha şükür iştahımda yerinde dişlerimi bende uzun süre fırçalayamadım bulantılar birden kesildi mesela hergün kusardım hatta bazen gunde 2 yada 3ü bulurdu sonra ara ara olmaya basladi haftada bir sabahlari mesela sonra kesildi birden 22. Haftada filan kesildi herkeste farklı olabilir bdlki sende daha erken yada daha geç geçer bilemem ama geçer elbet sende bi oh çekersin ☺❤

Back
X