Herşeye rağmen vazgeçmeyen bızım kızlar ...

aSeL_k

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
2.185
17
358
Merhabalar Arkadaşlar ;
uzun zamandır KK Forumdayım ve burası ciddi anlamda bağımlılık yapıyor .
Ben 30 yaşındayım 12 yıllık evliyim ve bazı engellerden dolayı normal yollardan bebek sahibi olamıyorum .
2 kez tüp bebek deneyimim oldu ilki baştan negatif ikincisi ise daha dün sonuçlandı kimyasal gebelik ...
Biliyorum aramızda bu sayılardan daha fazla deneyimi olan ve bebeğine kavuşamayan arkadaşlarımız var ...
İnsan ilk duyduğu anda herşeyden vazgeçiyor ama sonra sonra kendini topluyor ve yine yeniden bu yolda başarmak için yürümeye devam ediyor .
Kızlar bu yolda pes etmek yok !!!

Ben ilk denemi maddi zorluklar içerisinde yaptım ve negatifi duyduğumda resmen yıkıldım . ikincisi için 2 sene ara vermek zorunda kaldım , varolan bir rahatsızlığım bu tedavide aldığım ilaçlar ile tekrar başladı . Meme ile ilgili olarak bir ameliyat ve sonrasında devam eden bir tedavi süresi geçirdim . ikincisi için her şeyi hazırladım kendimi , hastanemi seçtim , paramı zor da olsa başardım ama ne yazık ki bunun sonucuda hüsran oldu ...:43::43::43:

dün doktorum gebeliğin %99 kimyasal dedi ve adetimi beklemeye başladım ki değerim sıfırlansın diye . Dünya dün resmen üzerime yıkıldı ve bütün gün ben sanki onu üzerimde taşıdım . Şimdi tekrar hastalığım ile gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra kendimi dinlenmeye alacağım ...

Çok zor bir durum bunu gerçekten atlatabilmek de çok zor ama her şeyi zamana bırakmayı ben 2 yıl önce öğrendim gerçekten de zaman her şeyin ilacı ...
Şimdi sonucu negatif olan ve kaçıncı denemesi olursa olsun vazgeçmeyen bizim kızlar gelin bu umudu birlikte yeşertelim içimizde tekrar .
Bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok etrafımızda biliyorum ve birbirimize destek olarak bu kotü günleri atlatarak yeni bir tedavi sürecine kadar paylaşalım ...

Ben vazgeçmedim , siz de vazgeçmeyin ...

Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Rabbim den dileğim şu mübarek ramazan sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız inşallah .Allah çabalarınızı sonuçsuz bırakmasın. (amin )

Son düzenleme:
Rabbim den dileğim şu mübarek ramazan sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız inşallah .Allah çabalarınızı sonuçsuz bırakmasın. (amin )

Canım çok saol teşekkürler Allah razı olsun . Dilerim en kısa zamanda kavuşuruz :)))

Canım ne güzel dile getirmişin yazdıklarının her harfi ne her satırına sonuna kadar katılıyorum.negatif sonucu aldığın zaman insan kendini ya bir araştırma içinde yada kendi gibilerle dertleşme çabasında buluyor değilmi ? bende ilk negatifimi aldığımda araştırıyorumda araştırıyordum hele burası öyle bağımlılık yapmıştıki elde ettiğim bilgiler işime yaramadıda değil hani ikinci tüp bebeğim ilkinden daha başarılı oldu ama sonuç yine negatif :( bende sonucu geçen hafta öğrendim ilk günler belki bir isyan haykırış bir daha hiç olmayacakmış gibi bir duygu fırtınası içinde oluyorsun ama zaman geçtikçe daha mantıklı düşünüyorsun en azından tüp bebeklede olsa olur deniyor ya işte bunun için bile şükretmek lazım çünki tüp bebek tedavisiylede olmaz cevabını alanlar var... Maddi gücüm ve sağlığım yettiği sürece sonuna kadar savaşıcam pes etmek için çok erken
şimdi yine internetin içine düşmüş vaziyetteyim öyleki ekrana o kadar uzun kitli kalıyorumki bugün inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum rabbim kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın ikiz ikiz alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

Canım ne güzel dile getirmişin yazdıklarının her harfi ne her satırına sonuna kadar katılıyorum.negatif sonucu aldığın zaman insan kendini ya bir araştırma içinde yada kendi gibilerle dertleşme çabasında buluyor değilmi ? bende ilk negatifimi aldığımda araştırıyorumda araştırıyordum hele burası öyle bağımlılık yapmıştıki elde ettiğim bilgiler işime yaramadıda değil hani ikinci tüp bebeğim ilkinden daha başarılı oldu ama sonuç yine negatif :( bende sonucu geçen hafta öğrendim ilk günler belki bir isyan haykırış bir daha hiç olmayacakmış gibi bir duygu fırtınası içinde oluyorsun ama zaman geçtikçe daha mantıklı düşünüyorsun en azından tüp bebeklede olsa olur deniyor ya işte bunun için bile şükretmek lazım çünki tüp bebek tedavisiylede olmaz cevabını alanlar var... Maddi gücüm ve sağlığım yettiği sürece sonuna kadar savaşıcam pes etmek için çok erken
şimdi yine internetin içine düşmüş vaziyetteyim öyleki ekrana o kadar uzun kitli kalıyorumki bugün inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum rabbim kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın ikiz ikiz alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

cnm seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben de dün öğrendim negatif sonucu,çok zormuş çooooook..ilk denememdi...3 ay sonra tekrar yaıcaz,Allah hepimizn yardımcısı olsun...

Merhabalar Arkadaşlar ;
uzun zamandır KK Forumdayım ve burası ciddi anlamda bağımlılık yapıyor .
Ben 30 yaşındayım 12 yıllık evliyim ve bazı engellerden dolayı normal yollardan bebek sahibi olamıyorum .
2 kez tüp bebek deneyimim oldu ilki baştan negatif ikincisi ise daha dün sonuçlandı kimyasal gebelik ...
Biliyorum aramızda bu sayılardan daha fazla deneyimi olan ve bebeğine kavuşamayan arkadaşlarımız var ...
İnsan ilk duyduğu anda herşeyden vazgeçiyor ama sonra sonra kendini topluyor ve yine yeniden bu yolda başarmak için yürümeye devam ediyor .
Kızlar bu yolda pes etmek yok !!!

Ben ilk denemi maddi zorluklar içerisinde yaptım ve negatifi duyduğumda resmen yıkıldım . ikincisi için 2 sene ara vermek zorunda kaldım , varolan bir rahatsızlığım bu tedavide aldığım ilaçlar ile tekrar başladı . Meme ile ilgili olarak bir ameliyat ve sonrasında devam eden bir tedavi süresi geçirdim . ikincisi için her şeyi hazırladım kendimi , hastanemi seçtim , paramı zor da olsa başardım ama ne yazık ki bunun sonucuda hüsran oldu ...:43::43::43:

dün doktorum gebeliğin %99 kimyasal dedi ve adetimi beklemeye başladım ki değerim sıfırlansın diye . Dünya dün resmen üzerime yıkıldı ve bütün gün ben sanki onu üzerimde taşıdım . Şimdi tekrar hastalığım ile gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra kendimi dinlenmeye alacağım ...

Çok zor bir durum bunu gerçekten atlatabilmek de çok zor ama her şeyi zamana bırakmayı ben 2 yıl önce öğrendim gerçekten de zaman her şeyin ilacı ...
Şimdi sonucu negatif olan ve kaçıncı denemesi olursa olsun vazgeçmeyen bizim kızlar gelin bu umudu birlikte yeşertelim içimizde tekrar .
Bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok etrafımızda biliyorum ve birbirimize destek olarak bu kotü günleri atlatarak yeni bir tedavi sürecine kadar paylaşalım ...

Ben vazgeçmedim , siz de vazgeçmeyin ...

Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
ne güzel ne içten anlatmısın aselcim...kesinlikle katılıyorum...pes etmek yok devaaaaammmm...

cnm seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben de dün öğrendim negatif sonucu,çok zormuş çooooook..ilk denememdi...3 ay sonra tekrar yaıcaz,Allah hepimizn yardımcısı olsun...

amiiin sen kaç yaşındasın sorununuz ne nerde oldun tedavini daha ilkmis seninki tesellisi yok biliyorum ama inşallah ikincide herşey pozitif olur her yer toz pembiş olur kalpler uçuşur

Selam canım seni görünce yazmak istedim
haberi okuyunca üzüldüm
allahım bu durumda olan herkese mübarek ramazan günlerinde sabır versin yardımcısı olsun
çok zor bir durum yaşıyoruz
bizimde sınavımız bu sanırım
bu arada çok geçmiş olsun
inşallah en kısa zmanda toparlarsın ve bebişine en kısa zmanda hayırlısıyla kavusursun

Daisy canım inan bana bu acıyı kiminle paylaşırsan paylaş seni senin kadar anlayabilecek kimse yok ne yazık ki ... Ben pazartesi gününden bu yana hiç telefonlarıma cevap vermiyorum . sabah işe gidiyorum ki işim gerçekten çok yoğun konsantre olamıyorum kesinlikle verimli çalışamıyorum akşam olsa da eve gitsem yatsam uyusam diye bakıyorum . eve geliyorum yemek falan derken pc yi açıp belki de faydalı olabilecek bir şeyler bulurum diye gece yarılarına kadar buralarda dolanıyorum ... Hayatımda çok zorluklar yaşadım , bir çok hastalıklar geçirdim ama bunun verdiği yoğun üzüntüyü hiç birinde yaşamadım . ve her defasında Rabbim başka keder göstermesin hayırlısı ne ise o oldu diyip kendimi teselli ettim . her seferindede bu sefer olacak diye başladım , ama sonuç kocaman bir hüsran ...
olsun dedim yinede daha çok yeni bir tedaviden çıkmış olmama rağmen yine yeni yollar aramaya başladım ... Allah düşmanımı bile evlat hasreti ile terbiye etmesin ...
Yine de vazgeçmiyorum burada bildiğim herşeyi paylaşmak istiyorum ve herkes bildiklerini paylaşşsın istiyorum ... belki birbirimize faydalı oluruz , ya da burada iki satır bile okumak yazmak bazen insanı rahatlatıyor ... Senin kaç denemen oldu canım ve sorun nedir özel olmazsa paylaşır mısın ?

ne güzel ne içten anlatmısın aselcim...kesinlikle katılıyorum...pes etmek yok devaaaaammmm...

Canım gerçekten negatif sonucu almana çok üzüldüm . ilk denememde ben kendimi resmen yerden yere atmıştım neden olmadı diye inan bana hepsi geçiyor . en kısa sürede kendini topla canım .

Ayrıca onumuzdeki iki ay avatajımız var kızlar 1 tane bile yumurta üretiminiz varsa aldığımız ilaçların etkisi iki aya kadar gitmiyor vucudumuzdan bunu değerlendirmek gerek . sizde bu iki ayı değerlendirin bence . ben öyle yapıcam .

Allahım inşl güzel haberler vermeyi nasip eder bize ...

Ayrıca kızlar her şeyin bir vakti zamanı var Rabbim bizlere başka keder göstermesin . Allah ağır gelecek yükü kuluna vermezmiş derdi veren yaradan dermanınıda verecektir ...

Kaderimizde evlat sahibi olmak varsa Rabbim içimizdeki bu isteği bu çabayı hiçbir zaman bitirmesin. Ben de 2 tüp tedavisinden sonra meme ameliyatı oldum, benim durumumda tüp bebek tedavisi görmek riskli ama mis kokulu evlatlarımıza kavuşmak için her şeyi göze alıyoruz.Rabbim emeklerimizin karşılığını hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inş.

Kaderimizde evlat sahibi olmak varsa Rabbim içimizdeki bu isteği bu çabayı hiçbir zaman bitirmesin. Ben de 2 tüp tedavisinden sonra meme ameliyatı oldum, benim durumumda tüp bebek tedavisi görmek riskli ama mis kokulu evlatlarımıza kavuşmak için her şeyi göze alıyoruz.Rabbim emeklerimizin karşılığını hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inş.

kesinlikle haklısın canım . Ben 1. denememden sonra hastalığım ilerledi ve kitleyi aldırdım . ama tekrar oluştu . şimdi tekrar tedaviye başlamam gerekecek sanırım bende şekilde bozukluğu falan oluyordu yine şekil bozukluğu olmaya başladı . Zaten bu hormıon ilaçları vucutta kist falan varsa büyütüyormuş :((

Allahım inşl bizede en kısa zamanda nasip eder :(

kesinlikle haklısın canım . Ben 1. denememden sonra hastalığım ilerledi ve kitleyi aldırdım . ama tekrar oluştu . şimdi tekrar tedaviye başlamam gerekecek sanırım bende şekilde bozukluğu falan oluyordu yine şekil bozukluğu olmaya başladı . Zaten bu hormıon ilaçları vucutta kist falan varsa büyütüyormuş :((

Allahım inşl bizede en kısa zamanda nasip eder :(

Biz kadınları Rabbim öyle güçlü yaratmış ki her şeye göğüs gerebiliyoruz. Rabbim şifa versin cnm, inş.bunu da atlatırsın tez zamanda. Aldığımız hormonlar vücudumuza büyük vurgunlar yapıyor da biz bilemiyoruz... Rabbim beterinden saklasın...

Biz kadınları Rabbim öyle güçlü yaratmış ki her şeye göğüs gerebiliyoruz. Rabbim şifa versin cnm, inş.bunu da atlatırsın tez zamanda. Aldığımız hormonlar vücudumuza büyük vurgunlar yapıyor da biz bilemiyoruz... Rabbim beterinden saklasın...

amin canım aminnnnn. bakalım bu hafta ne olmuş öğrenirim . Rabbim derdi verir dermanıda arkasında gelir ...

Arkadaşlar burası bağımlılık yaptığı kesin en azında bizimle aynı tedavileri gören insanlarla konuşmak tavsiye almak çok iyi geliyor allah hepimize yardımcı olsun hiç kimseyi evlat hasreti ile sınamasın rabbim ol desin hepimize

Arkadaşlar burası bağımlılık yaptığı kesin en azında bizimle aynı tedavileri gören insanlarla konuşmak tavsiye almak çok iyi geliyor allah hepimize yardımcı olsun hiç kimseyi evlat hasreti ile sınamasın rabbim ol desin hepimize

Merhabalar Canım
Kesinlikle haklısın . bazen gerçekten de burada çok faydalı olabilecek şeyler öğreniyor insan . ben birinci denememde çok acemiydim ikinci denemem de ise biraz daha deneyim sahibi oldum ve benim bilmediğim bir çok şeyi bilip paylaşan arkadaşlar var burada Allah herkesten razı olsun ... Rabbim kısa zamanda bizlerinde kucağını doldursun inşlllllllllllllllllllll

Herkese Günaydın Kızlar ... Gün geçtikçe insan dünü unutup yarın yeni umutlar için hazırlanmaya başlıyor ... Bizler içinde az kaldı inşllllllllllllllllllll sıra sıra vereceğiz müjdeli haberlerimizi ...

herkese günaydın kızlar ... Gün geçtikçe insan dünü unutup yarın yeni umutlar için hazırlanmaya başlıyor ... Bizler içinde az kaldı inşllllllllllllllllllll sıra sıra vereceğiz müjdeli haberlerimizi ...

günaydın canım inşallah senin ve hepimizin duaların kabul olsun

günaydın herkese merhaba,,bende vazgeçmeyenlerdenim 6 yıllık evliyim sebepsiz infertile bir tüp bebek denemesi 1 aşılama şimdi 2. aşılama sonuç bekliyorum ama pek umudum yok açıkçası.....

günaydın canım inşallah senin ve hepimizin duaların kabul olsun

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn Tatlım . Bizim vaktimiz geldiğinde ben inanıyorum ki her şey çorap söküğü gibi gelecek bir de bakmışız hamileyiz :)))))

günaydın herkese merhaba,,bende vazgeçmeyenlerdenim 6 yıllık evliyim sebepsiz infertile bir tüp bebek denemesi 1 aşılama şimdi 2. aşılama sonuç bekliyorum ama pek umudum yok açıkçası.....

Hoş Geldin canım . tabiki vazgeçmek yok ne zaman alacaksın sonucunu dua edeceğim senin için . Ben 12 yıllık evliyim ve vazgeçmiyorum tatlım sende sakın vazgeçme :))

Back
X