Herşeyi batıyor :(

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Olmuyor işte eşimle anlaşamıyoruz kedi köpek gibiyiz .gurbette ayrıyız 3-4 günlüğüne geldi yine aynıyız değişemiyoruz.istedğim gibi değil problemler de var zatn maddi manevi sıkıntıdayım artık çok agresif çocuğuna insan kızarmı onca zamn ayrı kalıp ne olursa olsun şşiitt bile dememeli bnce .bi yere giderz giyimi için bunu giy derim karışma der ama sonunda giymk zorunda kalır annemde söyleyince tesadüf mont giyilmezmi ya çıkarken kapşonlu ceket giyecekti en basit böyle yani .bunlar dünkü yaşanılanlar .bunla rezil olacağım memlekette olmamalıyım sanırım

Olmuyor işte eşimle anlaşamıyoruz kedi köpek gibiyiz .gurbette ayrıyız 3-4 günlüğüne geldi yine aynıyız değişemiyoruz.istedğim gibi değil problemler de var zatn maddi manevi sıkıntıdayım artık çok agresif çocuğuna insan kızarmı onca zamn ayrı kalıp ne olursa olsun şşiitt bile dememeli bnce .bi yere giderz giyimi için bunu giy derim karışma der ama sonunda giymk zorunda kalır annemde söyleyince tesadüf mont giyilmezmi ya çıkarken kapşonlu ceket giyecekti en basit böyle yani .bunlar dünkü yaşanılanlar .bunla rezil olacağım memlekette olmamalıyım sanırım

Hiç bir şey anlamadım yeminle kim bu bahsettiğin herşeyi batan:KK45:

ön yargılı davranmamaya çalışın dolmuşsunuz siz başlıktaki gibi her şeyi batıyor sanırım ama yapmayın böyle.
o da stresli sıkıntılıdır siz biraz alttan alın çocuğunuz da varmış, yapmayın lütfen

kimin kime neyi batıyor eşinin mi sana senin mi eşine birde çocuk var işin içerisinde:confused:

ön yargılı davranmamaya çalışın dolmuşsunuz siz başlıktaki gibi her şeyi batıyor sanırım ama yapmayın böyle.
o da stresli sıkıntılıdır siz biraz alttan alın çocuğunuz da varmış, yapmayın lütfen
Haklısınız da ikimizde stresliyiz anlamaya çalışıyor o anlmk istemiyr beni tek taraflı olmuyr sürekli bi taraf ödün veremiyor sıkıcı

eşinize de böyle anlaşılmaz bi dille anlatıyosanız sorununuzu işiniz zor..
dalga geçilecek bi konu değil tabi, yanlış anlamayın beni ama tam olarak neler sıkıntılarınız yazarmısınız?

kocan istediğin gibi değil ve memleketinde kocandan utanıyorsuno_O
niye halen evlisin:KK64:

Işi şehir dışında ondan[/QUOT
İşi şehir dışında ve bir kaç günlüğüne gelip size böyle davranıyor ilginç
Peki sen onu nasıl karşılıyorsun herşey batıyor diyorsun ya hani o nedenle biraz sert tavırlar takınıyor olmayasın

Iyide koca adam bırakın ne istiyorsa giysin,benim 19 yaşındaki erkek kardeşim bile ben evin içinde Yelek ceket giyerken,kardeşim dışarıda hava yağmurlu ve rüzgarlı incecik gömlek giyiyor üzerine öyle çıkıyor sokağa ben böyle rahat ediyorum diyor hayır yani bunun neresinden rezil olacaksınız.

Iyide koca adam bırakın ne istiyorsa giysin,benim 19 yaşındaki erkek kardeşim bile ben evin içinde Yelek ceket giyerken,kardeşim dışarıda hava yağmurlu ve rüzgarlı incecik gömlek giyiyor üzerine öyle çıkıyor sokağa ben böyle rahat ediyorum diyor hayır yani bunun neresinden rezil olacaksınız.
Öyle değil işte ne bilim nerde nasıl giyinmeyi de bilmesi lazım demi kardeşiniz genç ve Bekr .bnmi takıntılıyım acaba bilemedim

Öyle değil işte ne bilim nerde nasıl giyinmeyi de bilmesi lazım demi kardeşiniz genç ve Bekr .bnmi takıntılıyım acaba bilemedim
Kardeşim bekar ama evli bile olsa bu huyu değişeceğini zannetmiyorum çocuk sevmiyor bile mont ceket giymeyi kar bile yağsa yine ince gömlek giyerim diyor sıkıntı yapıyormuş üzerinde ceket olması , fazlalık geliyormuş ben böyle rahatım diyor ve inanın kolay kolay hasta bile olmuyor biz kat kat giyiniyoruz ama çok hasta oluyoruz ,galiba siz takıntı ediyorsunuz bırakın hiç karışmayın.

Benim eşimde kendi giyinir. Bende hiç karışma Gereği duymam. Adam ne istiyorsa giysin!

Çok rahatsız ediyorsa giydikleri hediye al eşine belki hediye aldın diye giyer.

Back
X