- 4 Aralık 2014
- 79
- 96
- 18
- 31
Iyi geceleriniz olsun hanimlar uzun zamandir depresyondayim yemekten tat alamiyorum giydiklerimi yakistiramiyorum esimle cocugumla geçirdiğim anlarin tadını alamiyorum. Esimi cok yiprattim cok memnuniyetsizliklerim sorgulamalarim ani yasamaktan cok her halti elime yuzume bulastirmalarim. Esim cok ilgili alakali romantik maddi sinirlarini zorlayan anlayisli cok bonkör biriydi ama ben onu yordum pes ettirdim belkidr illallah ettirdim bilmiyorum tek bildigim 1 sene icinde neye dönüştüğüm canavar belki cadi belki cemkiren bir kadin henuz 22 yasindayim ve esimi kendimden soguttum helal olsun bana yasadigim zor şeyler oldu ve ben hep esimden cikardim hirsimi hep nedeni oymus gibi davrandim iste sonuc iyi ve gecimli bir ev arkadasi mukkemmel bir baba ama ötesi yok çünkü ben hepsini aldim hepsini batirdim ben boyle biriyim iste kizlar a sosyal bencil nankör 3 senelik evliyim 2 senede mazimiz var ama ben hepsini 1 yilda mahvettim. Simdi aldatilsam yada artik sevilmesem sorgulamayacak durumdayım çünkü ben herseyi mahvettim mukkemmele yakin bir anneyim ama asla iyi bir hayat arkadasi değilim iste kizlar ben mahvettim kendimi evliligimi o aşkla bana bakan adamı .