Ben 14 yaşındayım. Benim hayatım çok kötü.
Ergenlikten falan değil bu ailedende çevredende kaynaklı.
Okul notlarım çok kötü. Artık bu saatten sonra istesemde kurtaramam. Çok kötü notlarım. Ne biliyim içimden gelmiyor çalışmak ama okumayıda bırakmak istemiyorum. Notlarım hep 30 10 20. Ben böyle yaşamak istemiyorum. Sınıfta 2 3 kişi var gerisi hep resmen başarıya çiçekli yollardan gitti. Herkes 90 100 alıyor ben boş boş 30 aldığımı duyunca anca defteri karalarım. Ya herkes " Çalış " der ama herşey çalışmakla bitmiyor. Psikolojik olarakta ondan geri kalmadım. Herşeye fazla takılıyorum ve kafamda büyütüyorum. Neden benim istediklerim başkalarının elinde?
Benim istediğim hayat şuydu, Allaha şükür bu halimede ama ne biliyim:
Kültürlü okumuş bir babam, kültürlü bir annem, anlayışlı, güler yüzlü benden anneden daha çok arkadaş olmalı.
Kardeşim bana "Mal, gerizekalı" yerine , dara düştüğümde yardım etmeli. Sevdiğim çocukla çıkmalıydım, notlarım yüksek, güzel bir kız olmak istiyordum.
Ergenlik ve boş hayaller. Ben anca kendimi bi rüyanın içine sokuyorum ama bu asla gerçekleşmiycek.
Okulda herkes meslek sahibi olup gitcek ben mal gibi kalcam ortada. Bu saatten sonra bu durumu kurtaramam. Herşeyi akışına bıraktım.
Sayısalım çok kötü evet çalıştırdı arkadaşlarım ama sınavaa gelince kalıyorum öyle. Sanki hiç görmemişim gibi, üniversite sorusu gibi geliyor.
Yapamıyorum. Zaten bu saatten sonra istesem kurtaramam, tamam bu dönemi kurtardım ya diğer karne notlarım? Offffff
BEN PSİKOLOJİK OLARAK BİTTİM. ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM.
Artık herşey için çok geç. Eğer karnem kötü gelirse liseyede yollamıycaklar. Ben çalıştım ama olmuyor napıyım olmuyor.
Benim zaten doğuştan özgüvensizim. Hep rezil olup gülünç duruma düştüğüm oldu. Bu beni güçlendirmedi aksine dahada ezikleştirdi.
Şimdide hep ben başkalarının elindeki imkanlara bakıp özeniyorum.
Kullandıkları telefonları, aileleri, kardeşlikleri, ama Allah var ailem ne istesem alır. Ama ne biliyim ama manevi yönden çok eksiğim. Arkamda duran hiç kimse yok. Destek alcağım hiç kimse yok. Napıyım çalışsamda olmuyor. Anlamadığımı arkadaşlarım anlatıyor tekrarlıyorum. Ama yazılıda kalıyorum öyle.
Benim amacım kendimi acındırmakta değil maksat içimi dökmek. Benim istediklerim hiç olmadı maneviyatımda. Ailemle ne zaman konuşmaya kalksam "Yediğin önünde yemediğin arkanda " diyor annem. Ben bütün dertlerimi anlatınca "Boşver" kelimesini duymak istemiyorum. Pes etmem gayet doğal bence.
Zaten tipsizlikte sınır tanımıyorum. Ezikleniyorum. Dışlanıyorum. Ailem, okul, arkadaşlarım herkesle aram berbat. Ama halimede çok şükür.
Okul notlarım çok kötü. Artık bu saatten sonra istesemde kurtaramam. Çok kötü notlarım. Ne biliyim içimden gelmiyor çalışmak ama okumayıda bırakmak istemiyorum. Notlarım hep 30 10 20. Ben böyle yaşamak istemiyorum. Sınıfta 2 3 kişi var gerisi hep resmen başarıya çiçekli yollardan gitti. Herkes 90 100 alıyor ben boş boş 30 aldığımı duyunca anca defteri karalarım. Ya herkes " Çalış " der ama herşey çalışmakla bitmiyor. Psikolojik olarakta ondan geri kalmadım. Herşeye fazla takılıyorum ve kafamda büyütüyorum. Neden benim istediklerim başkalarının elinde?
Kültürlü okumuş bir babam, kültürlü bir annem, anlayışlı, güler yüzlü benden anneden daha çok arkadaş olmalı.
Kardeşim bana "Mal, gerizekalı" yerine , dara düştüğümde yardım etmeli. Sevdiğim çocukla çıkmalıydım, notlarım yüksek, güzel bir kız olmak istiyordum.
Ergenlik ve boş hayaller. Ben anca kendimi bi rüyanın içine sokuyorum ama bu asla gerçekleşmiycek.
Okulda herkes meslek sahibi olup gitcek ben mal gibi kalcam ortada. Bu saatten sonra bu durumu kurtaramam. Herşeyi akışına bıraktım.
Sayısalım çok kötü evet çalıştırdı arkadaşlarım ama sınavaa gelince kalıyorum öyle. Sanki hiç görmemişim gibi, üniversite sorusu gibi geliyor.
Yapamıyorum. Zaten bu saatten sonra istesem kurtaramam, tamam bu dönemi kurtardım ya diğer karne notlarım? Offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?