• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyi berbat ettim

fornetti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
42
0
36
İstanbul
daha once konu acmistim bilenler biliyor. tam herseyi duzeltmisken bir arkadasiyla onun hakkinda konusuyorduk ve cocuk bana xxxxx davranmis hic anlamamisim ve bir arkadasim acaba sana xxxx olabilir mi dedi ? bende ona soledim vekonusmalalari okudu ve benimde xxxx cikardi ve daha once niye solemedin dedi vee o ilk sabah iyiken ben uzaklasinca memleketime gidince gene sertlesti ve suan bitti. artik beni sevsede hep birilerinden sıkılmışım. ben deli gibi seviyorum diye onu anlattim adamin xxxx olma ihtimalini hic ihtimal vermedim ama iste o veriyor. ve bitirdi bu sabah bana yardim edin 3 gundur zaten konusmaktan kaciyordu bi cuma gunu normaldi. keske ustune gitmeseydim de oyle bitseydi :S oyle sitee yardim edin bana ne olur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir yavşadı kelimesi geçmiş yazıda.
Canım keşke üzerine gitmeseydim de öyle bitseydi ne demektir?
Biticeği varsa biter zaten.
Sizinde biticeğiniz varmış bitmişiniz..
Neden seninle konuşmaktan kaçıyor?
Bence eğriyi doğruyu bir güzel konuşun herşeyi açıklığa kavuşturun.
Sana karşı sevgisimi bitti,başka birimi var söylesin açıkca.
Öylesi daha hayırlı olur..

Asıl senin trip atman lazım cnm..sana nasıl güvenmez(hani aynı şeyi erkekler yapsa kızlar böyle bir tepki verse,hemen erkekler şunu der ya' bana inanmalısın,bana güvenmiyorsan zaten bu ilişki gerçek bir ilişki değildir diye tepki gösterirler ya)bu kez aynı taktiği sen uygulamalısın bence,eğer sen hatalı olsan ona,o durumdan hiç bahseder miydin?bahsetmese ruhu bile duymazdı.En azından olan biteni anlattığın için,sana güvenmeli(ydi) Bu yüzden için rahat olsun keşke diyebileceğin bir şey yapmadın cnm,umarım hatasını anlar da af diler cnm:16:

Back
X