herseyi denedim ama neden bebeklerim ölüyor??

seydam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
3.270
5
156
merhaba doktorbey ben bundan sanirim 2 ay önce size yazmistim 7 yasinda bir oglum var ondan sonrada sonuncusunu gecen hfata kalp atimi durmasi nedeniyle kaybettigim tam 6 tane bebegim oldu bu sonuncusunda pko tedavisi görüp hamile kalmistim sadece brevakdit kullaniyordum gün asiri birde puregeston hapi aliyordum günlük 4 tane fakat 13+2 ken yine kalp atimi durdu doktorlarima göre biri prof. hersey cok güzeldi sebebi yok deniliyor ben böyle yasamak istemiyorum bir sebep muhakkaki vardir hic bu dönem haftasina ulasmiyordu normalde bebeklerim hep 6,veye 7 haftada kalp atimlari duruyordu biryerlerde bir yanlismi yapiliyor bilmiyorum sizce ne yapmaliyim ?? yada rahim filmi hic cekilmedi bunumu yaptirmaliyim lütfen beni aydinlatirmisiniz bu konuda? simdiden cok cok tesekkür ederim

merhaba doktorbey ben bundan sanirim 2 ay önce size yazmistim 7 yasinda bir oglum var ondan sonrada sonuncusunu gecen hafta kalp atimi durmasi nedeniyle kaybettigim tam 6 tane bebegim oldu bu sonuncusunda pko tedavisi görüp hamile kalmistim sadece brevakdit kullaniyordum gün asiri ,birde puregeston hapi aliyordum günlük 4 tane fakat 13+2 ken yine kalp atimi durdu doktorlarima göre biri prof. hersey cok güzeldi sebebi yok deniliyor ben böyle yasamak istemiyorum bir sebep muhakkak vardir hic bu dönem haftasina ulasmiyordu normalde bebeklerim hep 6,veye 7 haftada kalp atimlari duruyordu biryerlerde bir yanlismi yapiliyor bilmiyorum sizce ne yapmaliyim ?? yada rahim filmi hic cekilmedi bunumu yaptirmaliyim lütfen beni aydinlatirmisiniz bu konuda? simdiden cok cok tesekkür ederim

Merhaba ,

Daha önceden gebe kalabilmiş ve doğum yapmış birinde rahim filmi pek açıklayıcı olmaz.en son kayıbınız cok ileri haftada olmuş.Bebeği genetik tahlile yolladılarmı.Belkide görülmeyen bir genetik problem var.Pıhtılaşma ile ilgili testlerinizin (kardiyo vasküler panel) bakılmışmıydı . Bebek kayıplarının açıklanması herzaman mümkün olamayabiliyor.

saygılar

Merhaba ,

Daha önceden gebe kalabilmiş ve doğum yapmış birinde rahim filmi pek açıklayıcı olmaz.en son kayıbınız cok ileri haftada olmuş.Bebeği genetik tahlile yolladılarmı.Belkide görülmeyen bir genetik problem var.Pıhtılaşma ile ilgili testlerinizin (kardiyo vasküler panel) bakılmışmıydı . Bebek kayıplarının açıklanması herzaman mümkün olamayabiliyor.

saygılar[/QUOTE

merhaba;
benim 3.kabettigim bebegimdede genetik inceleme yapilmisti, fakat sonucu temiz cikti tani "saglikli kiz cocugu hic bir bulguya rastlanmamistir"idi. bu son kabettigim bebegimde gönderildi incelemeye fakat henüz bi sonuc cikmadi bekliyoruz ...pihtilasma testlerinin bildigim kadari ile hepsi yapildiki sadece bunun üzerindede fazlasiylada duruldu diyebilirim tek sebepmis gibi, fakat bende böyle bir problem yokmus dedikleri bu ..simdi benim rahim filmi cekilmem biseyi degistirmeyecek sanirim ,peki ben ne yapmaliyim?bisekilde bir sebep bulmak istiyorumki acimin azalmasi icin ama sanirim bu mümkün degil ...ilginiz icin cok tesekkür ederim

Merhaba ,

saygılar[/QUOTE

merhaba;
benim 3.kabettigim bebegimdede genetik inceleme yapilmisti, fakat sonucu temiz cikti tani "saglikli kiz cocugu hic bir bulguya rastlanmamistir"idi. bu son kabettigim bebegimde gönderildi incelemeye fakat henüz bi sonuc cikmadi bekliyoruz ...pihtilasma testlerinin bildigim kadari ile hepsi yapildiki sadece bunun üzerindede fazlasiylada duruldu diyebilirim tek sebepmis gibi, fakat bende böyle bir problem yokmus dedikleri bu ..simdi benim rahim filmi cekilmem biseyi degistirmeyecek sanirim ,peki ben ne yapmaliyim?bisekilde bir sebep bulmak istiyorumki acimin azalmasi icin ama sanirim bu mümkün degil ...ilginiz icin cok tesekkür ederim

Merhaba ,
Genetik tahlillerinin ve pıhtılaşma değerlerinin normal olduğunu söylediğiniz için bir ihtimal rahim filminde bir sıkıntı olabilir.Geçmiş olsun

İyi günler diliyorum.

Back
X