Herşeyi denemkte fayda var :::herseyden umut eder olduk:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi elçinzeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elçinzeynep

Ziyaretçi
kıslar merhaba bılıyosunuz 8 gunluk bı gecıkmeden sonra husrana ugramıstım yenı ay ve denemeler allah buyuk ondan umıt kesılmez allahım cumlemıze en kısa zamnada meleklerımızı verır :Saruboceq: sımdı sızınle cok guvendıgım bı ablamdan ogrendıgım bıseyı paylasmak ıstedım bunu o ablanın yegenı yapmıs 2 cocugunda ve bu ablada kendı kıznda denemıs benımde cok ıstedgımı ogrenınce benı aradı bunu yapmamaı soyledı artık umıt bu ayda onu denıcem belkı aranızda demek ısteyen olur ve ınsallah faydasını goren olur dıye yazmak ıstedım deneyıp denemek sızın taktırınız artık ben cokcocuk sahıbı olmak ıstıyorum ve tum samımıyetımlebelkı ıse yara dıye dıye sızınle paylasıyorum. sımdı adet olup bıttıktne hemen sonra bı kovaya cok sıcak kaynar su doldurup ıcıne sogan kabugu ve temız bı sabun atılıyor ve kovanın uzerıne oturur bıcımde duruyonuz yanı buhar gelcek sekılde suyun ıcıne oturulmıcak yanlız buhar bıraz bacak aralarını yakıyomus kalkılmıcakmıs hemen .bunu 2 3 aksam yaabılırmısız bu sıcak buhar sanırım butun yolları acıyor sunuda belırteyım fazlada yapılmazmıs yanı 2 3 aksamdan fazla cunku eger cocugada kalınıp yapılırsa cocugu dusururmus sıcak buhar .allah yardımcımız olsun allahım cumlemızın gonlune gore versın ınsallah ben ayı 6 sında ykanıp denıcem bunu dua edın kızlar ınsallah bended tutar ve sıze mujde verırım .

Canim inşallah işe yarar hadi bakalim kesinlikle faydasi vardir..tez zamanda bebeğini kuacağina alman dileğiyle..

geçen yıl idrar yollarımda iltahaplanma olmuşdu (sistit) şiddetli resece acı çekiyodum afadersiniz idrarımda kan geliyordu okadr fenaydım.gece olmuşdu ve artık dayanamaz hale gelmişdim hemen dr bi abimiz var onu aradı annem ve o da aynı formülü vermişdi ama içinde sabun yokdu o geceyi rahatlıkla atlattım çok iyi geldi ve sabah hemen ilk iş dr a gittim ve ilaç verdi ve o da aynısını söyledi kovanın içine kaynar su koy ve buharı gelicek şekilde üstüne çömel dedi (oturulmayacak) ve çok şükür iyileşdim.ara ara olur ve hemen bu yöntemle ilaç içmeden iyileşirim.
sanırım iltahap sökdürücü bi etkisi var o yüzden iyi geliyor olabilir.hamile kalmak için iyigeldiğini ilk kez duydum

canım inşallah olur bebgın ama bide bi zararrı olmasın Allah korusun.neler duyuyoruz sen yınede dıkkat et hayatım.Allah hepimize saglıklı bebekler ,hayırlı hamılelıkler versın inşallah

canım inşallah olur bebgın ama bide bi zararrı olmasın Allah korusun.neler duyuyoruz sen yınede dıkkat et hayatım.Allah hepimize saglıklı bebekler ,hayırlı hamılelıkler versın inşallah

amin canım inşallah inşallah bı zararı olmaz cunkı benım bıldıgım 2 kısı denemıs ve bız zararını gormeden bebsılerını almıslar kucaklarına tabı yuce allahım hıcbıseye ızın vermeden olmaz ılk once odan dılıyoruz duysun sesımızı ınşallah kımsenın kucagını bos bırakmasın dert verıp derman arattırmasın ınsallah :Saruboceq:

canım ya sımdı farkettım sende duzcelıymısın neresınde oturuyosun sende varmı bebıs varsa allahım saglıkla buyutmenı yoksa saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

canım ben bizzat denedıgım bır seyı yazayım..maydonozları kaynattım saplarıyla.her gun bir bardak içtim bundan.geri kalanını bır kovaya koydum ve buharına oturdum..birde cinsel ilişkiden sonra belimin altına 2 tane yastık koydum ve yarım saat yattım öylece..ve 2 haftanın sonunda hamileyim suan....darısı başınıza..ne kadar dogru bılmıyorum ama bir ebe arkadasımın önerisiydi..:teytey:

canım bende birinden duymuştum balkabagını haşlayıp üstüne oturtmuşlar kadını rahimi sıcaktan çok zarar görmüş ve hiç çocugu olmamış.aman dikkat et bilmiyorum senin yöntemin daha farklı ama uyarmak istedim.saglıgından olma Allah hayırlısını versin inş.

canım ya sımdı farkettım sende duzcelıymısın neresınde oturuyosun sende varmı bebıs varsa allahım saglıkla buyutmenı yoksa saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

aa evet sende düzcelısın sırnaşık şeysırnaşık şey maalesef vardı ama düştü tutunamadı miniğim senağlamasenağlama ama umudumuz önümüzdekı aylar inşallah.ben akcakocadayım sen nerdesın

Ben şöyle bişey denedim kızlar;kaynamış 2lt. süt ve içine 1 kaşık viks karıştırılıyor,buharına oturuluyor ardından hemen ilişki ve ilişkiden sonrada çamaşır giyip o bölgeyi sıcak tutup yatabildiğiniz kadar yatıyorsunuz.Dediğin gibi bi umut yaptık işte..Sonuçmu?SIFIR..bişi olmadı...kısmet değilmiş..bunu bizzat deneyen bi abla söyledi bana 2 çocuğunuda böyle hamile kalmış,bide bu çocuğun olmayınca gidiyorsun ya birilerine artık isimleri neyse ne;onlarda böyle yapıyormuşmuş,ben gitmedim gitmeyi de pek düşünmüyorum,Rabbim muhtaç etmesin..Bende işe yaramadı ama yaradığını söyleyenler var.Bide bu karışımda viks olduğu için erkeklerin canını biraz yakıyormuş bizde olmadı öyle bişey ama haberiniz olsun...
Rabbim hayırlısıyla hayırlısını nasip etsin hepimize...

canım aynını arkadasım yaptı.8 ay boyunca bebklerı olmadı sonra maydonozu kaynatıp suyunu içince iltihabı sötüruyormus diye duyunca denedı ve 2 ay sonra oda hamıle kaldı.ama bebk varken içimek cok tehlıkelıymıs oyüzden yumurtlama dönemıne gelınce bırakılması gerekıyor

kizlar bu yaziyi okuyunca aylar once sisim adli arkadasimizin actigi bir baslik geldi aklima sanirim anne olmak isteyenler denemekte fayda var. vs oyle bir seydi. subat aylariydi sanirim.

o da rus bir kadindan duymus. ayni yontem. sabun atiliyor sicak suya ve buharina oturuluyor. iliski yasaniyor o aksam ve iliskiden sonra kalkmadan ic camasirinin icine ped gibi pasmuk yerlestiriliyor.(belki hava almasin veya dokulmesin diye mi acaba) ve genelde olumlu sonuc aliyoruz denmis.

valalhı keramet maydonozda mı bılmyıorum ama 5 ay boyunca cocuk ıcın ugrastık maydonoz olayındna sonra hamıle kaldım..darııs tüm isteyenlere insallah...alalh kımseyı evlatsız bırakmasın

inşallah rabbım tekrar verır tatlım bende duzcedeyım ama akcakocada cokkkk tanıdıgım var. annem oralı

bende ıltıhap oldum zaman ıgneyle bırlıkte dedgın gıbı maydonuzu kaynatıp 8 gun suyunu ıctyım ama sonra ınterbett bıyered maydonozun sokturucu etkısı oldugu ıcın hamıle kalmayı etkılıyo kalınnsa bıle sokturucu ozlellıgınden dolayı dusuyomus dıye duydum hemen bıraktım demek sen oyle hamıle kadın acaba yumurtlama donmındemı oyle yapmak gerkıyo kı boılemedım allhım bızlere dert verıp derman arttırmasın nelerı denıyoruz herseydn bı umıt beklıyoruz ama allahım ıstemedımı olmuyo ıste duysun dualarımızı ellrımızı bos cevırmesın bu mubarek 3 aylarda yuzumuze gulsun ınsaşlah

evet canım maydonozun cok fazla söktürücü özellıgı var oyüzden arkadasım yumurtlama gününe kadar içiyodu ortalaam yumurtlama gunun mesele 11.gun baslıyosa ozaman bırakıyodu.bıdaha adet olana kadar içmiyodu.bebegı bıle düşürebılecegını duymustum

ya bal kabagı degılde sımdı sen deyınce bende ıs yerınde kalorıfer petegı seklınde ısıtıcı var kısın onun uzerınde cok oturuyorum altıma bı karton koyup acaba ondan dolayı benım rahmın veya yumurtalılarım zarar gormus olabılırmı bak sımdı kafama takıldı allahım ne olur ınsallah bı problem yoktur sen bızlerın sesını duy ne olur dularımızı kabul et ya rabbım:Saruboceq:

Merhaba siz faydasını gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…