E
elçinzeynep
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elçinzeynep
-
Canim inşallah işe yarar hadi bakalim kesinlikle faydasi vardir..tez zamanda bebeğini kuacağina alman dileğiyle..
canım inşallah olur bebgın ama bide bi zararrı olmasın Allah korusun.neler duyuyoruz sen yınede dıkkat et hayatım.Allah hepimize saglıklı bebekler ,hayırlı hamılelıkler versın inşallah
canım inşallah olur bebgın ama bide bi zararrı olmasın Allah korusun.neler duyuyoruz sen yınede dıkkat et hayatım.Allah hepimize saglıklı bebekler ,hayırlı hamılelıkler versın inşallah
kıslar merhaba bılıyosunuz 8 gunluk bı gecıkmeden sonra husrana ugramıstım yenı ay ve denemeler allah buyuk ondan umıt kesılmez allahım cumlemıze en kısa zamnada meleklerımızı verır :Saruboceq: sımdı sızınle cok guvendıgım bı ablamdan ogrendıgım bıseyı paylasmak ıstedım bunu o ablanın yegenı yapmıs 2 cocugunda ve bu ablada kendı kıznda denemıs benımde cok ıstedgımı ogrenınce benı aradı bunu yapmamaı soyledı artık umıt bu ayda onu denıcem belkı aranızda demek ısteyen olur ve ınsallah faydasını goren olur dıye yazmak ıstedım deneyıp denemek sızın taktırınız artık ben cokcocuk sahıbı olmak ıstıyorum ve tum samımıyetımlebelkı ıse yara dıye dıye sızınle paylasıyorum. sımdı adet olup bıttıktne hemen sonra bı kovaya cok sıcak kaynar su doldurup ıcıne sogan kabugu ve temız bı sabun atılıyor ve kovanın uzerıne oturur bıcımde duruyonuz yanı buhar gelcek sekılde suyun ıcıne oturulmıcak yanlız buhar bıraz bacak aralarını yakıyomus kalkılmıcakmıs hemen .bunu 2 3 aksam yaabılırmısız bu sıcak buhar sanırım butun yolları acıyor sunuda belırteyım fazlada yapılmazmıs yanı 2 3 aksamdan fazla cunku eger cocugada kalınıp yapılırsa cocugu dusururmus sıcak buhar .allah yardımcımız olsun allahım cumlemızın gonlune gore versın ınsallah ben ayı 6 sında ykanıp denıcem bunu dua edın kızlar ınsallah bended tutar ve sıze mujde verırım .
kıslar merhaba bılıyosunuz 8 gunluk bı gecıkmeden sonra husrana ugramıstım yenı ay ve denemeler allah buyuk ondan umıt kesılmez allahım cumlemıze en kısa zamnada meleklerımızı verır :Saruboceq: sımdı sızınle cok guvendıgım bı ablamdan ogrendıgım bıseyı paylasmak ıstedım bunu o ablanın yegenı yapmıs 2 cocugunda ve bu ablada kendı kıznda denemıs benımde cok ıstedgımı ogrenınce benı aradı bunu yapmamaı soyledı artık umıt bu ayda onu denıcem belkı aranızda demek ısteyen olur ve ınsallah faydasını goren olur dıye yazmak ıstedım deneyıp denemek sızın taktırınız artık ben cokcocuk sahıbı olmak ıstıyorum ve tum samımıyetımlebelkı ıse yara dıye dıye sızınle paylasıyorum. sımdı adet olup bıttıktne hemen sonra bı kovaya cok sıcak kaynar su doldurup ıcıne sogan kabugu ve temız bı sabun atılıyor ve kovanın uzerıne oturur bıcımde duruyonuz yanı buhar gelcek sekılde suyun ıcıne oturulmıcak yanlız buhar bıraz bacak aralarını yakıyomus kalkılmıcakmıs hemen .bunu 2 3 aksam yaabılırmısız bu sıcak buhar sanırım butun yolları acıyor sunuda belırteyım fazlada yapılmazmıs yanı 2 3 aksamdan fazla cunku eger cocugada kalınıp yapılırsa cocugu dusururmus sıcak buhar .allah yardımcımız olsun allahım cumlemızın gonlune gore versın ınsallah ben ayı 6 sında ykanıp denıcem bunu dua edın kızlar ınsallah bended tutar ve sıze mujde verırım .
canım ya sımdı farkettım sende duzcelıymısın neresınde oturuyosun sende varmı bebıs varsa allahım saglıkla buyutmenı yoksa saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:
canım ben bizzat denedıgım bır seyı yazayım..maydonozları kaynattım saplarıyla.her gun bir bardak içtim bundan.geri kalanını bır kovaya koydum ve buharına oturdum..birde cinsel ilişkiden sonra belimin altına 2 tane yastık koydum ve yarım saat yattım öylece..ve 2 haftanın sonunda hamileyim suan....darısı başınıza..ne kadar dogru bılmıyorum ama bir ebe arkadasımın önerisiydi..:teytey:
aa evet sende düzcelısın sırnaşık şeysırnaşık şey maalesef vardı ama düştü tutunamadı miniğim senağlamasenağlama ama umudumuz önümüzdekı aylar inşallah.ben akcakocadayım sen nerdesın
canım ben bizzat denedıgım bır seyı yazayım..maydonozları kaynattım saplarıyla.her gun bir bardak içtim bundan.geri kalanını bır kovaya koydum ve buharına oturdum..birde cinsel ilişkiden sonra belimin altına 2 tane yastık koydum ve yarım saat yattım öylece..ve 2 haftanın sonunda hamileyim suan....darısı başınıza..ne kadar dogru bılmıyorum ama bir ebe arkadasımın önerisiydi..:teytey:
bende ıltıhap oldum zaman ıgneyle bırlıkte dedgın gıbı maydonuzu kaynatıp 8 gun suyunu ıctyım ama sonra ınterbett bıyered maydonozun sokturucu etkısı oldugu ıcın hamıle kalmayı etkılıyo kalınnsa bıle sokturucu ozlellıgınden dolayı dusuyomus dıye duydum hemen bıraktım demek sen oyle hamıle kadın acaba yumurtlama donmındemı oyle yapmak gerkıyo kı boılemedım allhım bızlere dert verıp derman arttırmasın nelerı denıyoruz herseydn bı umıt beklıyoruz ama allahım ıstemedımı olmuyo ıste duysun dualarımızı ellrımızı bos cevırmesın bu mubarek 3 aylarda yuzumuze gulsun ınsaşlah
canım bende birinden duymuştum balkabagını haşlayıp üstüne oturtmuşlar kadını rahimi sıcaktan çok zarar görmüş ve hiç çocugu olmamış.aman dikkat et bilmiyorum senin yöntemin daha farklı ama uyarmak istedim.saglıgından olma Allah hayırlısını versin inş.
Merhaba siz faydasını gördünüz mükıslar merhaba bılıyosunuz 8 gunluk bı gecıkmeden sonra husrana ugramıstım yenı ay ve denemeler allah buyuk ondan umıt kesılmez allahım cumlemıze en kısa zamnada meleklerımızı verır :Saruboceq: sımdı sızınle cok guvendıgım bı ablamdan ogrendıgım bıseyı paylasmak ıstedım bunu o ablanın yegenı yapmıs 2 cocugunda ve bu ablada kendı kıznda denemıs benımde cok ıstedgımı ogrenınce benı aradı bunu yapmamaı soyledı artık umıt bu ayda onu denıcem belkı aranızda demek ısteyen olur ve ınsallah faydasını goren olur dıye yazmak ıstedım deneyıp denemek sızın taktırınız artık ben cokcocuk sahıbı olmak ıstıyorum ve tum samımıyetımlebelkı ıse yara dıye dıye sızınle paylasıyorum. sımdı adet olup bıttıktne hemen sonra bı kovaya cok sıcak kaynar su doldurup ıcıne sogan kabugu ve temız bı sabun atılıyor ve kovanın uzerıne oturur bıcımde duruyonuz yanı buhar gelcek sekılde suyun ıcıne oturulmıcak yanlız buhar bıraz bacak aralarını yakıyomus kalkılmıcakmıs hemen .bunu 2 3 aksam yaabılırmısız bu sıcak buhar sanırım butun yolları acıyor sunuda belırteyım fazlada yapılmazmıs yanı 2 3 aksamdan fazla cunku eger cocugada kalınıp yapılırsa cocugu dusururmus sıcak buhar .allah yardımcımız olsun allahım cumlemızın gonlune gore versın ınsallah ben ayı 6 sında ykanıp denıcem bunu dua edın kızlar ınsallah bended tutar ve sıze mujde verırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?