Herseyi herkesi arkamda bırakarak gitmek .

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
o kadar çok yorgunum ki hayattan herkesten ..
Sadece gitmek istiyorum herseyi,herkesi ama aileme kıyamıyorum.
Nereye giderim ki yoruldum ben psikolojikmen cöktüm..

Aranızda bunu yapan var mı ?
daha dun arkadasima
"bazen arabay atlayip daglara cok uzaklara cikmak istiyorum bagirmak bagirmak bagirmak istiyorum sacimi yolmak kendime vurmak sonra aglamak cok aglamak istiyorum sonrada bisey yokmus gibi arabay binip donmek istiyorum" demistim

gitmen bişey değiştirmez en fazla hava değişimi
önemli olan sorunlardan kaçmadan çözüm bulmak..
sorun odaklı değil,çözüm odaklı yaşamak

bunu bende çok istiyorum. birgün insanlardan çok uzakta doğada yaşayacağım bunu biliyorum. kafaya koydum çünkü :)
ama eğer bişeylerden korkup kaçıyorsanız yapmayın çünkü dönmek daha büyük bi korku oluşturur içinizde ve bir gün dönmek zorunda kalırsınız.

Zaman zaman hepimizin yaşadığı his!
Kimsenin psikolojisi düzgün değil, ben dahil etrafımda çoğu insan böyle sanki bu ara..
Ne oldu bize bilmem...

Kafanızın içindekiler de sizinle geleceği için gitmek çözüm değil sanki.
Aşmak lazım sorunları,kökten çözmek... Rahat olmak lazım, gamsız.. Gamsızlar mutlu olabiliyor

bunu bende çok istiyorum. birgün insanlardan çok uzakta doğada yaşayacağım bunu biliyorum. kafaya koydum çünkü :)
ama eğer bişeylerden korkup kaçıyorsanız yapmayın çünkü dönmek daha büyük bi korku oluşturur içinizde ve bir gün dönmek zorunda kalırsınız.
Tek yaşamak çok zor insanın birilerine ihtiyacı var yalnızlık Allaha mahsustur.. Nickimnick

ozaman değişim senle başlayacak,senin düşüncelerın aynı oldukça hiçbirşey değişmeyecek..malesef
Aslında şöyle söyliyeyim ..düşüncem yok beni dertlere sokan insanlardan uzaklaşmak istiyorum ama ailem var nasıl yaparım bunu

Hayır kimseden kaçmıyorum aslında özgür yaşamak istiyorum. Çalışmak ,okumak bir yandan hayatımı yaşamak istiyorum.. ama herşeyden herkesten uzakta..

Zaman zaman hepimizin yaşadığı his!
Kimsenin psikolojisi düzgün değil, ben dahil etrafımda çoğu insan böyle sanki bu ara..
Ne oldu bize bilmem...

Kafanızın içindekiler de sizinle geleceği için gitmek çözüm değil sanki.
Aşmak lazım sorunları,kökten çözmek... Rahat olmak lazım, gamsız.. Gamsızlar mutlu olabiliyor

Deliyim ben sıyırdım hatta bu aralar :)
Nedense benim etrafımdakilerde kendini akıllı yapıyorlar deli insanlara ihtiyacım var benim ..

Back
X