Herşeyi ona açıklıyorum öyleyse ?

Ya bunları anlatıcak kız arkadaşın yok mu? o_O
Bunlar sanki kız kıza oturup çekirdek çıtlarken konuşulcak şeyler :KK53: en azından onları tanıyan başka insanlarla dedikodu yap şimdi biz nerden bilelim o kız gerçekten yelloz mu değil mi?

Ya bunları anlatıcak kız arkadaşın yok mu? o_O
Bunlar sanki kız kıza oturup çekirdek çıtlarken konuşulcak şeyler :KK53: en azından onları tanıyan başka insanlarla dedikodu yap şimdi biz nerden bilelim o kız gerçekten yelloz mu değil mi?
Yok. Kimseye anlatamam anlatamadımda 2 aydir zaten o yüzden burdayım

O kızlardan biri bu çocuktan hoşlanıyor kesin.Çocuğun bundan haberi yok.
Belki o da sana ilgi duyacak ama kız dayanışmasıyla sana karşı kışkırtıyorlar bu delikanlıyı.
Bence senin iş olmaz.olsa da bu sene olmaz,ne zamanki o kızlar etrafından çekilecek bu çocuk sana yönelebilir ya da çok alakasız bir başka kızla aşk yaşamaya da başlayabilirler.

Offf yelloz yelloz gülmekten okuyamadım ya :D
Gülmem bir yana elin kızına bu yakıştırma hoş değil yani.

O kızlardan biri bu çocuktan hoşlanıyor kesin.Çocuğun bundan haberi yok.
Belki o da sana ilgi duyacak ama kız dayanışmasıyla sana karşı kışkırtıyorlar bu delikanlıyı.
Bence senin iş olmaz.olsa da bu sene olmaz,ne zamanki o kızlar etrafından çekilecek bu çocuk sana yönelebilir ya da çok alakasız bir başka kızla aşk yaşamaya da başlayabilirler.
Offf icim karadı hakli olabilirsin belki Anlatmamak en mantıklısi diyorsun yani oyle mi ? Napmalıyım ya

Offf icim karadı hakli olabilirsin belki Anlatmamak en mantıklısi diyorsun yani oyle mi ? Napmalıyım ya

Anlatma tabii ki boşver yahu.
Senin olduğun ortama gelirlerse kalk git o ortamdan
Bakma görme duyma onu/onları
Bırak çocuk seni merak etsin

Evet ilkokul 5. Sakincasimi var . ne diye atliyorsunuz işe yaramayacaksa yorumunuz bdvde zaten sadece koca kayinvalide konusulsun geriye kalanlar dert degil . silahla zorluyorlar mi yahu ? Madem sana çocukca geldi yazma .
Son zamanlarda da moda oldu konuya yorum yazmak yerine, üyelerin yorumlarina muhalefet etmek..

bnde açıklanacak önemli bir mesela var sandım. derse ki sanane sen öyle sanıyorsun diye oturur kalırsın yerine

bnde açıklanacak önemli bir mesela var sandım. derse ki sanane sen öyle sanıyorsun diye oturur kalırsın yerine
Açıklamaktan kastım ona duygularımı anlatmak. Hoş oda biliyor artık ama böyle sacmalıyacaklarına benden duysun

Back
X