• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeyi sorun ediyorum kendime

Bunun 2 sebebi olabilir.

1- Kararsız bir yapın varsa hep tereddütte kalırsın.
Acaba pişman olur muyum ? Acaba diğerini seçsem daha mı iyiydi ?

2- Nişanlınla anlaşamadığın için bilinçaltı bir durum olabilir.
Sen düşünmek istemesen de beynin sürekli hata sinyali yollar.
Acaba hata mı yapıyorum ?

Gelinlik = Evlilik
Eşyalar = Ev = Evlilik

Gelinlik seçimim yanlış mı,eşya seçimim yanlış mı ?
Eş seçimim yanlış mı ?

meleknazcımm sagol canım diğer konudada benımle cok ılgılenmıstın.. oturduk saatlerce konustuk nısanlımla.. şimdilik iyi gibi hersey bir hata daha yaparsa ozaman hersey farklı olur tabı. benı anladıgına inanıyorum ama onun..

Kimin her hayali oluyor ki zaten canım, yalnız değilsin yani. O
yüzden takma hiç. Bu gibi konuları hayatın giysileri olarak
düşün. Ama aslında hayat tüm çığlaklığı ile güzelse ne giydirsen
güzel olur. Sağlık, huzur, sevgi hiç eksik olmasın hayatından.
Bunlar olmayınca altın urba giydirseler neye yarar. Hem zevk bu
diye düşün bugün onu beğenirsin yarın başka birşeyi. İnsanoğlu
böyledir.

:3::3::3:

Kimin her hayali oluyor ki zaten canım, yalnız değilsin yani. O
yüzden takma hiç. Bu gibi konuları hayatın giysileri olarak
düşün. Ama aslında hayat tüm çığlaklığı ile güzelse ne giydirsen
güzel olur. Sağlık, huzur, sevgi hiç eksik olmasın hayatından.
Bunlar olmayınca altın urba giydirseler neye yarar. Hem zevk bu
diye düşün bugün onu beğenirsin yarın başka birşeyi. İnsanoğlu
böyledir.

:3::3::3:

canım benımmm cok sağol cokk. Rabbim senin hayatındanda saglıgı huzuru mutlulugu eksık etmesin inşallah

canım sen sadece bu evlilik hazırlıklarında mı böyle pimpirikli oldun yoksa her şeyde mi böylesin. ben de böyleyim. hiç kafaya takacak bir şey olmasa bile ben üzülecek bir şey mutlaka buluyorum. hatta bazen çöküntüye uğruyorum yok yere. aksiyete diye bir hastalık varmış (endişe hastalığı)acaba o hastalık bende de var mı diye düşünmeye başladım.
gelinliğin güzel. süslü gelinlik fotoğraflarda çok güzel çıkıyor. böyle kafaya takan biriysen emin ol öbür gelinliği alsan da kafanda acaba olacaktı. rahat ol. en güzel hatırlanacak günlerin bunlar. sakince tadını çıkar.

canım sen sadece bu evlilik hazırlıklarında mı böyle pimpirikli oldun yoksa her şeyde mi böylesin. ben de böyleyim. hiç kafaya takacak bir şey olmasa bile ben üzülecek bir şey mutlaka buluyorum. hatta bazen çöküntüye uğruyorum yok yere. aksiyete diye bir hastalık varmış (endişe hastalığı)acaba o hastalık bende de var mı diye düşünmeye başladım.
gelinliğin güzel. süslü gelinlik fotoğraflarda çok güzel çıkıyor. böyle kafaya takan biriysen emin ol öbür gelinliği alsan da kafanda acaba olacaktı. rahat ol. en güzel hatırlanacak günlerin bunlar. sakince tadını çıkar.

herzaman böyleyim canım.. her konuda.. oldukca sinirliyimde.. ama sinirim baskasına zarar vermez benden baska.. cok stresliyimm ve birşey aldıkca sevinmek yerine mutsuz oluyorumm bişey dönüo duruo kafamda sürekli

blezya, gelinliğiniz çok güzel.. Hele birde o günün büyüsüyle çok daha güzel oluyor gelinler.

Yeterki güzel ve doğal bir makyaj yapılsın.

O an verdiğiniz karar ne olursa olsun sonradan vazgeçmek üzere olursanız '' aman olsun, bir süre böyle kullanırım sonra gerekirse değiştiririm '' diye düşünün.

Ne olursa olsun bu sizin bir daha yaşamayacağınız en güzel anlar.

Sakın tadınızın kaçmasına izin vermeyin..Bu tadınızı kaçıran siz olsanız bile devre dışı bırakın.:)

Öyle çabuk geçiyor ki bu günler, benim 11 ay oldu evleneli, çok geçti, geçti gitti tüm o telaşlar.

Allah hayırlı huzurlu aşk dolu kılsın yuvanızı.:16:

blezya, gelinliğiniz çok güzel.. Hele birde o günün büyüsüyle çok daha güzel oluyor gelinler.

Yeterki güzel ve doğal bir makyaj yapılsın.

O an verdiğiniz karar ne olursa olsun sonradan vazgeçmek üzere olursanız '' aman olsun, bir süre böyle kullanırım sonra gerekirse değiştiririm '' diye düşünün.

Ne olursa olsun bu sizin bir daha yaşamayacağınız en güzel anlar.

Sakın tadınızın kaçmasına izin vermeyin..Bu tadınızı kaçıran siz olsanız bile devre dışı bırakın.:)

Öyle çabuk geçiyor ki bu günler, benim 11 ay oldu evleneli, çok geçti, geçti gitti tüm o telaşlar.

Allah hayırlı huzurlu aşk dolu kılsın yuvanızı.:16:

sağol bitanemm. Rabbim yuvana mutluluk katsın ağzının tadını bozmasın.. buraya yazıyorum cunku sizler gibi kıymetli ablalarm kardeşlerim var ne güzel. dediğin cok dogru o an ne olrsa olsn naslsa değiştiririmm gibi bakmak herseyi çözer..

canımm cok sagol yaa. Rabbim istedigin herseyi gönlüne göre verir inşallah.. amann değiştiririrz diyorsun ya Rabbimden böyle bir huy birazck hayat doluluk istiyorummm

Valla ne yalan soyleyeyim herseyide gonlumeze gore vermiyor.. belki zamanla( yasayip.. gorecegiz) ben sahsen cok degisdim.. herseye okadar onem verirken artik huzurun hic bir seyden onemli olmadigini farkettim..bu arada evet uzuluyoruz ama biraz olgun davranip durumu anlamamiz her iki taraf icinde saglikli olacakdir.. en azsindan saglikli bir gelecek icin..artik neden ben demiyorum:)bagzi seyleri kabulenince ozaman hersey daha kolay oluyor. Yada ne bileyim.. sansizmiyiz ne? bugun annemde dedi.. sende ne sansizmissin ya dedi.. Allahim dedim, bir sinafdanmi geciyorum..korkuyorum ama bir okadarda cezaretliyim ne kadarda herkeze gore sansiz gorunsemde.. hayatda belki sansiz payimi cok aldim ama kimbilir onlarinda sansiz olupda benim sansli oldugum bir nokta vardir.. Ne yapalim.. buda kismet diyelim canim..sende biraz kabulenirsen olanlara belki ozaman hersey biraz daha kolay olur..

Valla ne yalan soyleyeyim herseyide gonlumeze gore vermiyor.. belki zamanla( yasayip.. gorecegiz) ben sahsen cok degisdim.. herseye okadar onem verirken artik huzurun hic bir seyden onemli olmadigini farkettim..bu arada evet uzuluyoruz ama biraz olgun davranip durumu anlamamiz her iki taraf icinde saglikli olacakdir.. en azsindan saglikli bir gelecek icin..artik neden ben demiyorum:)bagzi seyleri kabulenince ozaman hersey daha kolay oluyor. Yada ne bileyim.. sansizmiyiz ne? bugun annemde dedi.. sende ne sansizmissin ya dedi.. Allahim dedim, bir sinafdanmi geciyorum..korkuyorum ama bir okadarda cezaretliyim ne kadarda herkeze gore sansiz gorunsemde.. hayatda belki sansiz payimi cok aldim ama kimbilir onlarinda sansiz olupda benim sansli oldugum bir nokta vardir.. Ne yapalim.. buda kismet diyelim canim..sende biraz kabulenirsen olanlara belki ozaman hersey biraz daha kolay olur..

haklısın canım... kendimle imtihanımdayım bende.. çünkü biliyorum eminim cok mühim mesele olmadıgına ama huydan kurtulmak elde değil. o sebeble Allaha sıgınıyorum sizinde desteginizle daha iyi olmaya calısıyorum canm.. Rabbim baska dert vermesin kimseye bunlar ufak seyler

haklısın canım... kendimle imtihanımdayım bende.. çünkü biliyorum eminim cok mühim mesele olmadıgına ama huydan kurtulmak elde değil. o sebeble Allaha sıgınıyorum sizinde desteginizle daha iyi olmaya calısıyorum canm.. Rabbim baska dert vermesin kimseye bunlar ufak seyler

bu yuzden canini sikmamalisin.. gelinliginide sevmeye calis.. onu alirken demek o an kendini icinde cok guzel ve farkli hisetmissin ve kararin o gelinlikden yana olmus. Koltuklarina gelince iyi bir karar vermissin.. bende ayni rengi dusunuyorum ama nisanlim burnunu herseye sokuyor:D beyaz renk hem evini genis gozterir hemde huzur verir. Koyu renkler genelde evi karanlik gozterir ve kucuk.. ben temizligi zor omazsini bile goze alarak, beyaz diyorum israrla.. iyi tarafkarini dusunerek kendine morel ver. boyle ne kendi canini sikarsin nede gelecekdeki esini..

Back
X