Herşeyim paramparça..

brittt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
156
60
28
Kimseye anlatamıyorum anlatamam zaten beceremem kalbim parça parça içim herşeyim paramparça karşımdaki insana anlatamıyorum beni kimin anlamasını bekleyebilirim ki yazmak iyi gelir diye düşündüm.. Ben onun hayat suyuydum hani ben olmadan asla yüzü gülmezdi canını istesem hiç düşünmeden avuçlarımın içine koyardı hani o Zaman niye benden nefret ettiğini artık sevmediğini unutucanı artık bittiğini onu affetmem gerektiğini söyledi peki ben niye bu kadar kötüyüm ben inanmışım ona ellerimi tutup gözlerimin içine bakıp onun hak ettiğinden çok daha fazlası olduğumu beni asla bırakmayacağını ölene kadar seveceğini söylediğinde Nasıl inanmışım ben öyle şimdi bu kadar canım yanıyo biliyo musunuz daha ben ona teşekkür edicektim her gece uyumadan önce beni bu kadar güzel sevdiği için onu üzdüğüm her gün içinde özür dileyecektim..bi de kızımız olucaktı... Hem söyleyecek çok şeyim var hem söyleyecek hiç bişeyim yok Nasıl berbat bi duygu Nasıl mahvediyor beni bir bilse biliyo belki de ya beni kendi eliyle başkasına veriyor asla bırakamayacağı beni..

her guzel seyin bir sonu olmasaydi keske ..
severek ayrilmak cok zor Allah sabir versin cok dusunmemeye calis

Ne kötü huyları vardı sen onları anlat .Seni tiksindirelim o adamdan kk olarak.

Sadece şunu söyleyebilirim. Geçecek. Bir gün başka biri için çarpacak kalbin. Hatırlamaz olacaksın. Ama şu an zor biliyorum. Olsun bu da güzel. Hissedebilmek güzel.

Madem bu kadar seviyordun ve seviliyordun, ayrılık sebebi nedir?

Ah canim...
Seni cok severken bir anda sevmez mi oldu? Oyle anladim yazdiklarindan....

İlişkiyi uzaktan yürütüyordunuz sanırım yıpranmışsınız ikinizde olmadığındada vardır bi hayır

Cok iyi olsa , cok iyi sevmis olsa senin anlatigin kadar güzel sevseydi

Birakmazdi onub icin bosuna üzme kendini

DEGMEZ KELIMELERI BÖYLE BIRI ICIN HARCAMAYA ...

Yazdığın kadar sevmiş olsa asla bitmezdi.. Klasik kızımız olacaktı hayali. Bu erkeklerin hepsi böyle deli divane gibi elde etmek için uğraşıyorlar ve sonrası yok..

Bu hislerin hepsi geçecek inan bana. Belki bugun yarın degil ama elbet bir gün..

Düşündüğün kadar çok sevseydi emin ol gitmezdi.Bence gözünde büyütmüşsün.Zamanla zamanla zamanlaaaaaaa uzaktan baktıkçaaa nerelerde eksiklikler olduğunu görüp ''ulan hiçte düşündüğüm gibi değilmiş'' demeye başlayıp sonrada içindeki sevgiyi bitiriceksin.Bu işler böyle.

İnsan bi zamandan sonra inanmiyo bu aşk sozcuklerine seni seviyorumlara filan bikere kandiriliyo ya ama sonra geçiyo yeni baslangiclarla daha güzel şeyler geliyo giriyo hayatına... her işte bir hayır vardır belkide hayatında daha güzel bişe olacak bişeyler bitmese yenilerini asla yasayamazdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…