• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herseyim sanirken hicbirseyim oldu :(

:KK43: cok severek evlendik.tum ailekarsisina aldi.megerse ailesi buna guvenmiyormus.daha evliligimizin 2 senesinde kumar soku yasatti bana :KK43: affettim yaninda oldum.kendi babasi demisdiki cok yalan konusur seninde hayatini mahveder kurtar kenfini demisdi :KK43:
Neden daha evvel engel olmamış o babası :KK62:

suan oyle yapiyorum ama cok temkinli urkuttuk okuzu :KK43: bekliom zamana biraktim ama resmen igreniyorum adamdan.hicbisey yokmus gibi bana sokuluyo :KK43: pis adi serefsiz
ay korunun bence kadında bi hastalık filan olur maazAllah ( hani çaktırmadan devam edeceksiniz ya ondan dedim) :KK23:hukuksal işlemler hakkında bir fikrim yok onun için neden çaktırmadan devam edeceğinizi ispat yoluna gideceğinizi de bilmiyorum fakat çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun.o_O

ay korunun bence kadında bi hastalık filan olur maazAllah ( hani çaktırmadan devam edeceksiniz ya ondan dedim) :KK23:hukuksal işlemler hakkında bir fikrim yok onun için neden çaktırmadan devam edeceğinizi ispat yoluna gideceğinizi de bilmiyorum fakat çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun.o_O
nedenmi cnm sirf beni sucliyvaklar iste bak biz demisdik durduk yere seni birakti gitti :( fatura bana kalicak suclu olan esim ama kotu olan ben olucam sirf bu yuzden ispat etmek istemem.aksi halde hic bi beklentim yok.istemem onun hicbiseyini

nedenmi cnm sirf beni sucliyvaklar iste bak biz demisdik durduk yere seni birakti gitti :KK43: fatura bana kalicak suclu olan esim ama kotu olan ben olucam sirf bu yuzden ispat etmek istemem.aksi halde hic bi beklentim yok.istemem onun hicbiseyini
gitmek isteyen her şekilde sebepsiz de gidebilir diye düşünüyorum,eğer aldatılıyorsanız da sebeplisi siz değilsiniz ki umarım sadece bir yanlış anlamadır :)

Allah yardımcın olsun
buna sabretmek mutlu gibi davranmak çok zor
ama bebek işini askıya al
herşey bi netleşsin bakalım

Çok üzücü, ne denilebilir ki ? :( İnşaallah ıspatlarsınız. En azından biraz olsun mahkemede soğur yüreğiniz. Karşı tarafada dava açarsınız. Sakin ol demek kolay biliyorum ancak başka türlü yakalayamazsınız.
...

Birde Allah rızası için şu aldatma konularında " yapmayan erkek var mı" nakaratını yazmaktan vazgeçin. Bu bile subliminal bir mesajdır. Göz alıştırıyorsunuz.
Anlayamıyorum. Karşı taraf bir kadın. O zaman yapmayan kadında yok demeli bu hesapla.
Sıkıldım artık bunu duymaktan.

kizlar ben cok üzgün ve mutsuzum :KK43: .herseyim sandigim sevdigim 5 senelik kocam meger koca bir sifirmis yalancinin daniskasi serefsizin önde gideniymis :O davranislari 90 derece degisti bes alti aydir süphelerim vardi zaten ama artik eminim kesin beni aldatiyo ve nbunu kabul etmiyo hep inkar yolunda..oysa hersey o kadar acik ve bariz belliki :KK43: cok cnm yaniyo kizlar..surekli kVga ortami yaratiyo suclulugunu bastirmsk icin. ayrilmakda istemiyo sirf etrafa kötü imaj vermemek icin.pis korkak.allah belani versin.henuz cocugum yok kesin ospat etmek icin hala syni evdeyim.sma tüm delilleti yok efiyo ben suphelerimi dile getirdikce
delili ne icin istiyosun ki para icinse zaten ona iat bisey varsa bosanırken alırsın

ayrıca seni aldattıgını bayadır bildigin bi adamı cekme derim ben sana pusuya yat diyenler baska bi kadının belki koynundan gelip senin le yatmak isteyen bi kocayı kabul ederlermi önce bunu düsünüp yazsınlar

baska bi kadın varsa her daim ayrılmadan yanayım esin degisse bile sen hep kendinle onu yada diger kadınları kıyaslarsın kocana güvenmezsin en ufak bi seyde acaba nerde baskasımı var olur bence bosan derim cünkü baska kadın var ...

Back
X