herseyimi anlatmış. .

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Günaydın kızlar
Esimle yasadigim bi tartışma olmustu daha dogrusu tartışma degilde bayaa bildiginiz kavga
Evi terk etmistim. Neyse o sırada annemi yada babami kardesimi arasam iş coook buyuyecekti.
Bende hem aileden hemde büyük biri bana akil verebilir diye teyzemi aradim. Teyzem sagolsun 40 yasinda akilli bi kadin bana akil verdi cok ta yardimci oldu. Gerçekten.
AMa ben esimle ailem pek istemedigi halde evlendim
YAni biraz emrivaki yaptim ve kimsenin tartistigimizi duymasini istemedim cunku babam direkt bosanmazsan evladim değilsin gibi bir tavra bürunuyor.
Neyse bu sebeple teyzemden cok cok rica ettim aramizda kalmasini.
Ama ne oldu . Dun aksam isten cikarken öteki teyzem aradi hayrola esinle tartismissiniz ne oldu duzeldi mi diye sordu. Kendimi bi soyunma kabininde giyinirken kapi küt diye acilmis gibi hissettim. Teyzem (2 teyzem var) biri ayse biri ebru olsun. Ayse teyzeme soylemistim kimseye anlatmayacakti sana mi anlatyi teyze dedim. O da bana bizim onunla aramizda sır yoktur dedi (iyide sir benim sirrim zaten teyzemin degildi ki)
Neyse be metroya geçiyorum cok konusmayacagim dedim kapattim. Bu konuyu dusunmemeye calisirken bir gün sonra da dayim aradi. Tabii ki o da bana bildigini belli etmemeye calisiyo . Konusmaya calisti. Teyzemle mi konustun dayi dedim hiii her zaman herseyi konusuyoruz biz ne olduki dedi. Yani biliyor ben tanıyorum dayimi.
Ya kesin simdi enistelerim ve yengem de duymustur ilk konumu okuyabilirsiniz konu oydu.
Teyzem ariyor am telefonlarıni acmak istemiyorum artik kirildim. Ne yapmaliyim . Yuz yuze gorusme imkanimiz yok ayri sehirlerde yaşıyoruz ben sadece bi büyük gibi bi anne gibi yanimda olsun istemiştim . Caresizdim.
Su an cok pismanim
Ustelik esim teyzeme anlattigimi bilmiyor duyarsa bide onunla sorun yasayabilirim :(
Teyzeme karsi nasil tavir almaliyim
Arayan teyzemle dayimin da şöyle bi tavri var konusurken yaaa sen boyle cekersi iste der gibi.

Son düzenleme:

Hatanın buyuk payı zaten sızde olmus

Çok cıddı sorunlar olmadıgı surece anlatmanız yanlıs kım olursa olsun
her kafadan bır ses cıkar karı koca ılıskılerı hassas konular
emın olun sadece annenızle vs. paylassaydınız o aklı sıze oda verebılırdı hemde saglıklı bır bıcımde ele gune duyurmayarak
:31::31:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Esimle yasadigim bi tartışma olmustu daha dogrusu tartışma degilde bayaa bildiginiz kavga
Evi terk etmistim. Neyse o sırada annemi yada babami kardesimi arasam iş coook buyuyecekti.
Bende hem aileden hemde büyük biri bana akil verebilir diye teyzemi aradim. Teyzem sagolsun 40 yasinda akilli bi kadin bana akil verdi cok ta yardimci oldu. Gerçekten.
YAni biraz emrivaki yaptim ve kimsenin tartistigimizi duymasini istemedim cunku babam direkt bosanmazsan evladim değilsin gibi bir tavra bürunuyor.
Ama ne oldu . Dun aksam isten cikarken öteki teyzem aradi hayrola esinle tartismissiniz ne oldu duzeldi mi diye sordu. Kendimi bi soyunma kabininde giyinirken kapi küt diye acilmis gibi hissettim. Teyzem (2 teyzem var) biri ayse biri ebru olsun. Ayse teyzeme soylemistim kimseye anlatmayacakti sana mi anlatyi teyze dedim. O da bana bizim onunla aramizda sır yoktur dedi (iyide sir benim sirrim zaten teyzemin degildi ki)
Neyse be metroya geçiyorum cok konusmayacagim dedim kapattim. Bu konuyu dusunmemeye calisirken bir gün sonra da dayim aradi. Tabii ki o da bana bildigini belli etmemeye calisiyo . Konusmaya calisti. Teyzemle mi konustun dayi dedim hiii her zaman herseyi konusuyoruz biz ne olduki dedi. Yani biliyor ben tanıyorum dayimi.
Ya kesin simdi enistelerim ve yengem de duymustur ilk konumu okuyabilirsiniz konu oydu.
Teyzem ariyor am telefonlarıni acmak istemiyorum artik kirildim. Ne yapmaliyim . Yuz yuze gorusme imkanimiz yok ayri sehirlerde yaşıyoruz ben sadece bi büyük gibi bi anne gibi yanimda olsun istemiştim . Caresizdim.
Su an cok pismanim
Ustelik esim teyzeme anlattigimi bilmiyor duyarsa bide onunla sorun yasayabilirim :(
Arayan teyzemle dayimin da şöyle bi tavri var konusurken yaaa sen boyle cekersi iste der gibi.

Canimm bi anneler teyzeler yokmu agizlarinda hic bir sey duymaz hele birde yaslari gelmisler.kesin sana iyi niyetinden anlatti o eger is büyürse ben yetemezsem diye danisdi guya teyzene dayina böyle alevi meseleler durmuyor agizlarnda ama eminim iyi niyetnden. Ben anneme birsey desem hemenn hopp teyzeme anlatr tabi kötü niyetli değil bu yasda böyle. Ben 25yasindayim iki abim var bizde herseyi konsup dertlesrz fikir alir veririz ama kimseyede anlatmayiz.tutamamstr kendini yazik üstüne gitme uzulmsn bayram zamani aranza soğukluk girmsn

Önceki konuda teyzeniz söylemişti eşinize otelde oldugunuzu, eşinizin teyzenizin bildiğini biliyor olması gerekiyor bu durumda

Hatanın buyuk payı zaten sızde olmus

Çok cıddı sorunlar olmadıgı surece anlatmanız yanlıs kım olursa olsun
her kafadan bır ses cıkar karı koca ılıskılerı hassas konular
emın olun sadece annenızle vs. paylassaydınız o aklı sıze oda verebılırdı hemde saglıklı bır bıcımde ele gune duyurmayarak
:31::31:
Haklisiniz anlatmamaliydim zaten bana ders oldu bidaha asla asla asla.
Simdi ne yapmaliyim sorun burada..
Neden anlattin desem is isten gecti zaten artik anlatmis

Canım çok haklısın bozulmakta
Teyzene kırıldığını belli etmelisin bence
Kötülüğüne anlatmamıştır mutlaka teyzen, muhtemelen onlar kardeşim yabancı mı gibi düşünmüştür ama sen sonuçta diğer teyzene değil bu teyzene anlatmışsın, bu teyzeni tercih etmişsin
Bu sana bir örnek teşkil etmiş olsun, teyzene danışmaman gerektiğini böyle öğrenmiş olmuşsun ama mutlaka teyzene kırgınlığını söyle

Haklisiniz anlatmamaliydim zaten bana ders oldu bidaha asla asla asla.
Simdi ne yapmaliyim sorun burada..
Neden anlattin desem is isten gecti zaten artik anlatmis
Dedıgınız gıbı ıs ısten artık gecmıs onemlı olan yayılmasını engellemek aılenın cevreyede yayılmasını bır nebze engelleyın fıkrımce arayın teyzenızı bıraz cıkısın yanı neden anlattın gıbısınden yoksa baskalrınada anlatabılır ve dedıgınız gıbı esınızlede sorun yasayabılırsınız guvenı kırılır esınızın

Canım çok haklısın bozulmakta
Teyzene kırıldığını belli etmelisin bence
Kötülüğüne anlatmamıştır mutlaka teyzen, muhtemelen onlar kardeşim yabancı mı gibi düşünmüştür ama sen sonuçta diğer teyzene değil bu teyzene anlatmışsın, bu teyzeni tercih etmişsin
Bu sana bir örnek teşkil etmiş olsun, teyzene danışmaman gerektiğini böyle öğrenmiş olmuşsun ama mutlaka teyzene kırgınlığını söyle
Kirildigimi soyledigim zamanda keske karismasaydim diye dusunecek ya aslında cok yardimci oldu o kavgali oldugum gece 3 e kadar uyumadi benimle Whatsapta yazisti
Annemin vermeyecegi akli verdi bi yandanda bunları dusunup . Arayip bana pot kiran teyzeme kiziyorum ya madem anlatti daha sen ne diye beni arayip teyit etme ihtiyaci duyuyorsun ki canimi yakmak icinmi

Daha dün annemle tartıştık bu yüzden.şimdi kızkardeşimlede konuşmuyormuş..anneme bişey anlatsam hop illa birine söyleyecek.teyze yenge olmazsa bi komşusu var ona vs..kötü niyet değil biliyorum.akıl danışmak rahatlamak için.iyide ben teyzem bile olsa sokağa dökülmesini istemiyorum.gerçi huyunu bildiğim için kesinlikle kritik şeyleri anlatmam öyle.hele eşimle tartışsam mümkün değil.dün belki hormonlarımında etkisiyle kızdım.yaşındanmıdır nedir bilmem pış pışlanmak istiyor ya gerçekleri duymak zor geldi sanırım.kardeşimde tarafsız dinleyip onaylayınca eyvahlar olsun.
neyse benzer konu tutamadım kendimi.
tavsiyem eğer maddi sıkıntınız yoksa çalışıyorsanız ayda bi miktar para ayırıp (ki nelere para vermiyoruz keyif için parfüm sigara kıyafet vs..)bi psikoloğa gidip anlatın sıkıntılarınızı.anne teyze kardeş bi yere kadar.söylemeseler bile kimseye aylar yıllar sonra başa kakılıyor illaki..
annemle daha bi araya gelemedik ama bende çok kırgınım üstelik dün kızımın doğum günüydü yavrum ne hevesliydi zehir oldu

Hadi teyzen anlatti -ki hic tasvip etmedim- dayin ve diger teyzen neden bildiklerini sana lanse ettiler.
Ben sir konusunda cok hassasimdir, sirf bu nedenle cok yakin bir akrabami silmisligim de vardir. Silmisligim derken gozumde sildim ama yakin akraba oldugumuzdan oturu karsilasiyor ve mecburen konusuyoruz. Neyse size de ders olmustur, sonucta kotulugunuzu istediklerini dusunmuyorum. Sizin basiniz sikistiginda eger anneniz varsa annenize anlatin ne olursa olsun bana kalirsa. Esinizlr de barismissinizdir umarim.

TeyZe için anne yarısı derler ama maşallah teyzen özelini bırakmamış ama duaed en azından diğer teyzen dayın yabancı kişiler değil. Bence fazla abartma teyzendir oda anlamıştr hatasını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar
Su an cok pismanim

Nee soylemis mi :O Onceki konunu bastan sona biliyorum canim teyzen cok buyuk ayip etmis ama sana da ders olsun bir daha onunpa paylasmazsin bu tur sorunlarini. Simdi bisey sorarlarsa bana kalirsa her cift arasinda olur oyle sizde de olmuyo mu tartistik ama hallettik dersin basit bir tartisma izlenimini ver onlara canim. Ama uzuldum yani :(

Arayip teyzenizi tesekkur edin esimle sorunum gayet mutluyum her ciftin arasinda olur tartisma ben abarttim diye soyleyin ayrica sayende tum sulale ogrenmis teyzecim opuyorum seni artik guvenemem dersin olur biter arayanlarada cok sukur aramiz iyi de olsun bitsin sen cevap vermedikce meraklari artacak dallanip budaklanacak belli ki esinin yaninda pot kirilmadan basin aciklamasi yap sulalene

Eski konunuzu dayanip da sonuna kadar okuyamamistim, iteklemeler, kafa filmleri cekilmeler, kusmalar. Teyzeniz genelde mi anlatir bilmiyorum ama insan boyle bir konuyu tek bilen olmak istemez. Turkiyede gunde 4 kadin olduruluyor diye bir istatistik vermisti arkadas gecen. Ne kadar dogru bir oran bilmiyorum ama kadin cinayetleri ortada. Allah korusun Allah bunlari sizden uzak etsin ama yarin oburgun size uygulanan siddetin dozu kacsa teyzenizin vicdan azabini tum ailenin ona yuklenmesini dusunebiliyor musun? Sen nasil soylemezsin nasil kizimizi o caninin eline birakirsin diye. Dayiniz olsun teyzeniz olsun sizi kontrol icin ariyorlar. Yoksa kimse merakli degildir size nispet yapmaya. Belki sesinizde az bi burukluk hissetseler atlayip gelecekler. Belki bu anlattiklarim size abarti sacma geliyor ama 3. Sayfa haberi olan kadinlarin bir kismi da beklemiyordu muhtemelen basina gelecekleri. Ya da bir kac kufru, ittirilip kaktirilmayi ciddiye almadilar. Bir de bu acidan bakin olmaz mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arayip teyzenizi tesekkur edin esimle sorunum gayet mutluyum her ciftin arasinda olur tartisma ben abarttim diye soyleyin ayrica sayende tum sulale ogrenmis teyzecim opuyorum seni artik guvenemem dersin olur biter arayanlarada cok sukur aramiz iyi de olsun bitsin sen cevap vermedikce meraklari artacak dallanip budaklanacak belli ki esinin yaninda pot kirilmadan basin aciklamasi yap sulalene

Bir insanin otelde kalmasini gerektirecek bir tartisma, kafa rontgeni cektirmesini gerektirecek bir ittirme bence her kari koca arasinda olabilecek basit bir tartisma degil.

Eski konunuzu dayanip da sonuna kadar okuyamamistim, iteklemeler, kafa filmleri cekilmeler, kusmalar. Teyzeniz genelde mi anlatir bilmiyorum ama insan boyle bir konuyu tek bilen olmak istemez. Turkiyede gunde 4 kadin olduruluyor diye bir istatistik vermisti arkadas gecen. Ne kadar dogru bir oran bilmiyorum ama kadin cinayetleri ortada. Allah korusun Allah bunlari sizden uzak etsin ama yarin oburgun size uygulanan siddetin dozu kacsa teyzenizin vicdan azabini tum ailenin ona yuklenmesini dusunebiliyor musun? Sen nasil soylemezsin nasil kizimizi o caninin eline birakirsin diye. Dayiniz olsun teyzeniz olsun sizi kontrol icin ariyorlar. Yoksa kimse merakli degildir size nispet yapmaya. Belki sesinizde az bi burukluk hissetseler atlayip gelecekler. Belki bu anlattiklarim size abarti sacma geliyor ama 3. Sayfa haberi olan kadinlarin bir kismi da beklemiyordu muhtemelen basina gelecekleri. Ya da bir kac kufru, ittirilip kaktirilmayi ciddiye almadilar. Bir de bu acidan bakin olmaz mi?

Çok doğru size katılıyorum👍

Bir insanin otelde kalmasini gerektirecek bir tartisma, kafa rontgeni cektirmesini gerektirecek bir ittirme bence her kari koca arasinda olabilecek basit bir tartisma degil.

Bunlar yasanirken ailesinden kimse yokmus ee teyzede baska sehirde abarttim diyecek hem esinden korkuyor hem ailesinden boyle bir durumda ancak kivirarak kurtarir

Bunlar yasanirken ailesinden kimse yokmus ee teyzede baska sehirde abarttim diyecek hem esinden korkuyor hem ailesinden boyle bir durumda ancak kivirarak kurtarir

Boyle bir durumda kivirmamali bence. Esinden korkuyor derken umarim aralarinin bozulmasindan korkuyordur. Yoksa tepkisinden korktugunu dusunmek istemiyorum. Turkiyede kadina siddet oyle bir boyut aldi ki, eger siddete ugrayan kadin affediyorsa aileden bir iki kisi de bilmeli. Erkek oto kontrolu sagliyamiyorsa birileri arada kontrol etmeli. Bir onceki yorumumda dedigim gibi, dayi ve teyze endiselendiginden ariyor bence. Yoksa manyak mi insanlar yegenlerinin moralini bozmak icin arasinlar.

Boyle bir durumda kivirmamali bence. Esinden korkuyor derken umarim aralarinin bozulmasindan korkuyordur. Yoksa tepkisinden korktugunu dusunmek istemiyorum. Turkiyede kadina siddet oyle bir boyut aldi ki, eger siddete ugrayan kadin affediyorsa aileden bir iki kisi de bilmeli. Erkek oto kontrolu sagliyamiyorsa birileri arada kontrol etmeli. Bir onceki yorumumda dedigim gibi, dayi ve teyze endiselendiginden ariyor bence. Yoksa manyak mi insanlar yegenlerinin moralini bozmak icin arasinlar.

Bu hanim arkadas esinden surekli hakaret ve psikolojik baski goruyorum hatta dayak yedim diye konu acmis ama affetmis teyzesine anlattigi icin pisman muhtemelen esinin kulagina gidecek tekrar kavga gurultu kufur kiyamet olacak diye korkuyor bir yandanda ailesi esini istememis biz hakliydik bak don ayril diyecekler baski yapacaklar diye korkuyor bu durumda ne yapacak ya deveyi gudecek yada terk edecek
Birde eski konusunu karistirmak istemiyorum cok alakasiz oluyor ama iki tarafta suc var birbirlerini tahrik etmisler erkek kuvveti kadin cenesi boks ringine donmus ortalik kuvvetli olan devirmis saygi kalmamis evlilikte benim tespitim bu yonde sevgi ask bir yere kadar mutlu olmak istiyorlarsa evliligi devam ettirmek istiyorlarsa terapiste gidecekler yanlislarindan vazgecip saygili olacaklar birbirlerini idare edecekler

Back
X