herseyimi anlatmış. .

Günaydın kızlar
Esimle yasadigim bi tartışma olmustu daha dogrusu tartışma degilde bayaa bildiginiz kavga
Evi terk etmistim. Neyse o sırada annemi yada babami kardesimi arasam iş coook buyuyecekti.
Bende hem aileden hemde büyük biri bana akil verebilir diye teyzemi aradim. Teyzem sagolsun 40 yasinda akilli bi kadin bana akil verdi cok ta yardimci oldu. Gerçekten.
AMa ben esimle ailem pek istemedigi halde evlendim
YAni biraz emrivaki yaptim ve kimsenin tartistigimizi duymasini istemedim cunku babam direkt bosanmazsan evladim değilsin gibi bir tavra bürunuyor.
Neyse bu sebeple teyzemden cok cok rica ettim aramizda kalmasini.
Ama ne oldu . Dun aksam isten cikarken öteki teyzem aradi hayrola esinle tartismissiniz ne oldu duzeldi mi diye sordu. Kendimi bi soyunma kabininde giyinirken kapi küt diye acilmis gibi hissettim. Teyzem (2 teyzem var) biri ayse biri ebru olsun. Ayse teyzeme soylemistim kimseye anlatmayacakti sana mi anlatyi teyze dedim. O da bana bizim onunla aramizda sır yoktur dedi (iyide sir benim sirrim zaten teyzemin degildi ki)
Neyse be metroya geçiyorum cok konusmayacagim dedim kapattim. Bu konuyu dusunmemeye calisirken bir gün sonra da dayim aradi. Tabii ki o da bana bildigini belli etmemeye calisiyo . Konusmaya calisti. Teyzemle mi konustun dayi dedim hiii her zaman herseyi konusuyoruz biz ne olduki dedi. Yani biliyor ben tanıyorum dayimi.
Ya kesin simdi enistelerim ve yengem de duymustur ilk konumu okuyabilirsiniz konu oydu.
Teyzem ariyor am telefonlarıni acmak istemiyorum artik kirildim. Ne yapmaliyim . Yuz yuze gorusme imkanimiz yok ayri sehirlerde yaşıyoruz ben sadece bi büyük gibi bi anne gibi yanimda olsun istemiştim . Caresizdim.
Su an cok pismanim
Ustelik esim teyzeme anlattigimi bilmiyor duyarsa bide onunla sorun yasayabilirim :(
Teyzeme karsi nasil tavir almaliyim
Arayan teyzemle dayimin da şöyle bi tavri var konusurken yaaa sen boyle cekersi iste der gibi.

Annemin çok sık kullandığı bir laf vardır; Verme sırrını dostuna. O da gider verir dostuna.... Gerçi size de hata bulamıyorum. Ne de olsa teyzeniz. Güvenmişsiniz. Ben de olsam ilk teyzemi arardım herhalde. Teyzeniz hata yapmış. Bence arayın ve bunu söyleyin açıkça. Ben sana sırrımı vermiştim, kimsenin bilmesini istemediğimi söylemiştim.Güvenimi kırdın deyin. Bilsin yaptığı hatayı. Bundan sonra da bu tip özel konularınızı paylaşmayın.

Bu hanim arkadas esinden surekli hakaret ve psikolojik baski goruyorum hatta dayak yedim diye konu acmis ama affetmis teyzesine anlattigi icin pisman muhtemelen esinin kulagina gidecek tekrar kavga gurultu kufur kiyamet olacak diye korkuyor bir yandanda ailesi esini istememis biz hakliydik bak don ayril diyecekler baski yapacaklar diye korkuyor bu durumda ne yapacak ya deveyi gudecek yada terk edecek
Birde eski konusunu karistirmak istemiyorum cok alakasiz oluyor ama iki tarafta suc var birbirlerini tahrik etmisler erkek kuvveti kadin cenesi boks ringine donmus ortalik kuvvetli olan devirmis saygi kalmamis evlilikte benim tespitim bu yonde sevgi ask bir yere kadar mutlu olmak istiyorlarsa evliligi devam ettirmek istiyorlarsa terapiste gidecekler yanlislarindan vazgecip saygili olacaklar birbirlerini idare edecekler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizi anliyorum ama iste ben zaten konu sahibini ailesine hak veriyorum. Gene siddet gorucem korkusuyla yasanmaz. Siz terapiyle duzelme ihtimallerini dusunerek yaziyorsunuz bense Allah korusun daha kotu ihtimalleri dusunerek. Bu durumda bence aileden bir iki kisi bilmis daha iyi. Ay dogum gunumu unuttu diye kusmus degiller ki. Ortada cok ciddi sorunlar var. Ben dayisi aradiginda nasilsin kizim dediginde sesinde bi burukluk hissetse gelip sahip cikacak diye dusunuyorum. Yoksa bak bak tum sirlarini biliyorum diye aradigini dusunmuyorum. Konuya yorum yaptigimda da bunun cok kotu bir sey olmayabilecegini soyluyorum. Her kari koca arasinda olabilecek bir tartisma olsa bu insanlarin bilmesine kizardim ama ortada siddet varsa bilmeleri daha iyi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok sevdiğim bir aile dostumuz bana geçen tam da bu konuyla ilgili bir şey söyledi. Dört duvar arasında yaşanılanları kendin aşmaya çalış, en güvendiğin insana dahi anlatma yarın bir gün zayıf bir anında suratına vururlar. Bu da buna benzer olmuş. Keşke anlatmasaydınız diyeceğim ama olan olmuş. Bundan sonra anlatmamanız gerektiğini anlamışsınızdır.Tabi olması gereken bu konunun dillendirilmemesiydi. Ne olursa olsun onlar aile bireyleriniz yine konuşun görüşün ancak bir daha bu tarz konuları onlarla konuşmayın bence.

Onceki konunu biliyorum canim.teyzen bunu tek basina tasiyabilecegini dusunmemis belki ona agir bir yuk gibi geldi.ve dertlesti digerleri de seni merak etti.yasadigin kolay değil bence kuvvetli bi ailen var seni merak eden kollayan kiymetini bil esinle baristin cok guzel ama hemen teyzene de niye cephe aldin bence hic kadincagiza busey belli etme

Back
X