Ben ciddi bişiy yaşadım 2008 mayıs 7 de erkek arkadaşımla birlikte oldum bişekilde oldu zorla veya inandırılarak anlamadım bende  3 yıllık bir ilişkimdi ve sonra beni bırakıp 01.11.2008 de akrabasıyla evlendi.ben daha sonradan öğrendim evlendiğini ve bana okadar basit birşeymiş gibi ben herzaman yanındayım her durumda diktirirz dedi  .o sevdiğim adam gitmişti paylaşamadığım adam gitmişti.neyse bu gibi şeyler yaşadım daha okadar çok şeyler varki tekrarlamaya bile gücüm yok.ve halen budurumu atlatamadım ailem bilmiyor ve inatla evlenmem için çaba gösteriyolar.tanıştığım insanalra mecburmuşum gibi anlatıyorum bu seferde kullanmaya geçiyorlar anlatmıyorum vicdanım eziyor beni.neyapacağımı bilemiyorum açıkçası.hep yenilerin bu şekilde hüsranla sonuçlanmasıda beni dahada ümitsizliğe itti geleceğimle ilgili olarak.neyapabilirim bilmiyorum ama iyi değilim.karar bile veremiyorum.
.o sevdiğim adam gitmişti paylaşamadığım adam gitmişti.neyse bu gibi şeyler yaşadım daha okadar çok şeyler varki tekrarlamaya bile gücüm yok.ve halen budurumu atlatamadım ailem bilmiyor ve inatla evlenmem için çaba gösteriyolar.tanıştığım insanalra mecburmuşum gibi anlatıyorum bu seferde kullanmaya geçiyorlar anlatmıyorum vicdanım eziyor beni.neyapacağımı bilemiyorum açıkçası.hep yenilerin bu şekilde hüsranla sonuçlanmasıda beni dahada ümitsizliğe itti geleceğimle ilgili olarak.neyapabilirim bilmiyorum ama iyi değilim.karar bile veremiyorum.

.o sevdiğim adam gitmişti paylaşamadığım adam gitmişti.neyse bu gibi şeyler yaşadım daha okadar çok şeyler varki tekrarlamaya bile gücüm yok.ve halen budurumu atlatamadım ailem bilmiyor ve inatla evlenmem için çaba gösteriyolar.tanıştığım insanalra mecburmuşum gibi anlatıyorum bu seferde kullanmaya geçiyorlar anlatmıyorum vicdanım eziyor beni.neyapacağımı bilemiyorum açıkçası.hep yenilerin bu şekilde hüsranla sonuçlanmasıda beni dahada ümitsizliğe itti geleceğimle ilgili olarak.neyapabilirim bilmiyorum ama iyi değilim.karar bile veremiyorum.

canım sen de doğru zamanı ve doğru insanı bekle seni gerçekten sen olduğun için sevicek insan karşına çıktığında tüm bu yaşadıkların geride kalıcak ..
 canım sen de doğru zamanı ve doğru insanı bekle seni gerçekten sen olduğun için sevicek insan karşına çıktığında tüm bu yaşadıkların geride kalıcak .. 

sevgiler
 sevgiler