Herşeyimi verdim ama bitti..

Birminikbulut

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
9
2
86
Merhaba bayanlar.ben üç yıldır bi ilişki yaşıyodum.bu ilişki için aklınıza gelebilecek her türlü fedakarlığı yaptım.ama o mezun oldu ve ilişkimiz bitti.bu ilişkiyi senin hataların bitirdi soğudum ben artık diyo.beni heryerden engelledi.orda sorunları varmış.beklediği gibi değilmiş hiçbişey ama herşey düzelse bile beni oraya gtürse ben sorun yaratırmışım bi şekilde.bana seni seviyorum ama huzur istiyorum diyodu.en sn knuşmamzda soğudum artık anla olmaz bir daha senin hataların bizi bu duruma getirdi dedi.sürekli sinirleniyo biz konuşurken ama arkadaşlarım sürekli senden bahsediyo dediğinde gülümsüyomuş.ama ben delirmek üzereyim bi türlü unutamadım.onu geri getirmek istiyorum.yardım edin lütfen..her türlü fikre açığım yeter ki unut demeyin.çünkü yapamıyorum.

Her türlü fedakarlığı yaptım diyorsan, senin itmenle yürümüş bu ilişki. Adam da mezun olup, mesafe girdiği gibi bi kenara atmış seni. Üstelik seni suçlayarak..

Dünyadaki son erkek gibi davranmayın şu kadını üzen erkeklere! Senden ilk firsatta vazgeçen biri için neden çabalayasin ki? Gurura bile gerek yok. Biraz akıl, mantık kafi..

Seninle işi bitmis cnm. Cikmis etmis. 3 sene az da degil. Okul da bitmis. Simdi yeni ufuklara coktan yelken acmistir bile. O geri dönmez bekleme bosuna.
Aynen arkadaşımızında yazdığı gibi seni kullanacağı kadar kullanmış işi bitmiş ve kullanım süreniz bitmiş, böyle şahsiyetsiz biri için bir damla gözyaşınıza yazık.....toparlanın ve böyle hatalara tekrar düşmeyin!

Son düzenleme:
Karaktersizmis. Buyuk ihtimal onun en basindan beri kafasinda bu iliskiye bictigi omur mezun olana kadardi. Seni hic dusunmemis baglanir bana hayaller kurar diye. Mezun oldum hadi gule gule. Universitede bir cok arkadasimin basina geldi bu. Kiz son sinifta ailelere soyleme hayali kurarken erkek coktan universite bitiyor bu iste bitiyor havasina girmisti. Istisnalar var tabi ama bu durumda az karsilasilan cinsten degil ne yazikki.

Konu sahibi bosver dondurmeye calişma emin ol donmeyecek. Gulumsemesi felan ego tatmininden. Pesinden kosup bir yerlerini kaldirma. Deymez.

Size tum kapilari kapatmis, devami yok demis.
Bence cok sevseniz dahi vazgecin bu sevdadan...

Konu sahibi bu yazdıkların konunu anlayıp irdeleyip sana yardımcı olabilmemiz için çok yetersiz kalıyor..

Her türlü fedakarlığı Yaptım derken bunlar neler ???

Bu adam neden hep sen bitirdin, senin huyun şu bu diyor? Ne yaptın ki?

Bence bunlar bir açıklığa kavuşmalı...

Herşeyimi verdim derken inşallah düşündüğüm gibi değildir gerçi hayatsizin saygı duyarim ama kötü bir durumdasınız suanda,gerçekten insan evladı değilmiş sevgiliniz.

Kendini hırpalama boşuna yapabileceğin bişey yok bitmiş işte tipik ıssız adam tarzı. Bir cacık olmaz. Bu sen değil başkasıda olsa belki aynı şeyi yapacaktı.Ayrıca erkeklere ne kadar taviz verirsen o kadar kötü olursun...

Bir insana bu kadar fedakarlık yapmak,olması gerekenden fazla değer vermek neden? Sen hatayı başta yapmışsın. Şimdi yine bir hata daha yapmak üzeresin, nasıl geri getiririm diye soruyorsun. Aşk böyle zorla olacak bir şey değil.

Bi adam için saçını süpürge eden kadını bir süre sonra adam süpürge olarak görüyor, aman benim sevgilim ne fedakar kız diye değil. Yapabileceğiniz şeyleri isteyerek yapmış olsaydınız bunun adı fedakarlık olmazdı ve sonrasında pişmanlık duymazdınız. Bitti diyorsa bitmiştir. Pek tabii canınızın yanması normal ancak biraz mantıklı olun. İstemiyor işte, zorlamakla yalvarmakla sadece daha küçük düşersiniz. Umarım bir sonraki ilişkinizde alma verme dengesini kurabilirsiniz. Hep verici taraf olarak kendi kul hakkınıza girmeyin.

kusura bakmada iyi olmus yapın yapın fedakarlığı sonra gitsin bulsun birini sizde bir bardak su için üstüne anan mı baban mı ne fadakarlığı yapıyorsunuz öyle gerci annene babana yapmazsın ne bekliyordun

Merhaba bayanlar.ben üç yıldır bi ilişki yaşıyodum.bu ilişki için aklınıza gelebilecek her türlü fedakarlığı yaptım.ama o mezun oldu ve ilişkimiz bitti.bu ilişkiyi senin hataların bitirdi soğudum ben artık diyo.beni heryerden engelledi.orda sorunları varmış.beklediği gibi değilmiş hiçbişey ama herşey düzelse bile beni oraya gtürse ben sorun yaratırmışım bi şekilde.bana seni seviyorum ama huzur istiyorum diyodu.en sn knuşmamzda soğudum artık anla olmaz bir daha senin hataların bizi bu duruma getirdi dedi.sürekli sinirleniyo biz konuşurken ama arkadaşlarım sürekli senden bahsediyo dediğinde gülümsüyomuş.ama ben delirmek üzereyim bi türlü unutamadım.onu geri getirmek istiyorum.yardım edin lütfen..her türlü fikre açığım yeter ki unut demeyin.çünkü yapamıyorum.

Böyle karakterde bir insan aynı eski nişanlımın lafları sözleri valla billa değmez kardeş bunu iyi bil üstüne aklında başka biri vardır benım ki aynı bu lafları derdi sonra başkasına ilgi duydugunu öğrendim sonra ard arda sevgili değiştirmiş vs. yani sakın unutamam deme ben unuttum sende unutuersun onu da geçtim değmezzzz sakın grurunu yere düşürme sakınnnnn benden sana yaşamış biri olarak tavsıye ister dinle ister dinleme

Back
X