Herseyin üst üste gelmesi

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi gunler
Guclu durmaya calistikca hayat uzerime geliyor gibi hissediyorum
Maddi yonden ve aile yönünden cokmus bulunmaktayim
Bekarim, maddi sorunlardan calisiyorum fakat evden ayrilamiyorum
Keske ayrilabilsem bu kadar derinden yasamasam
Evliligi kacis olarak gormuyorum biri olsa nasil olurdu onu da bilemiyorum derdime dert eklemekte istemem
Ustesinden gelemiyorum
Cozum bulamayip dertler arasinda sıkışıp kaldığınızda yaptiginiz bir sey varmi ne yapilabilir
Dua etmekten baska carem yok sanirim
Ayrica dil ogrenmem sart motive olup onu bile yapamiyorum bunu da hersey gibi kendim basarmaliyim

Son düzenleme:
çok inandığım bir şey var; her şey üst üste geliyorsa ve ne kadar daha çaresiz hissediyorsanız gerçekten mutluluğa o kadar yakınsınız demektir.
bir düşünün, daha önce böyle hissetmediniz mi, büyük ihtimalle arkasından güzel günler gelmiştir.
inanın hayat öyle kısa ki güçlü durmaya devam edin, işinize ve size iyi gelen şeylere odaklanın.
şu cümlenize bayıldım; ''evliliği kaçış olarak görmüyorum, dert üstüne dert eklemem'' ne mutlu ki sizin gibi aklı başında kadınlar da var burada.
Maddi konularda gelir-gideri dengeleyin, çok app var bu konuda indirin, motive olursunuz.
kendinize ödül günleri koyun, negatif insanlara kulak kapayın.
iyi hissettirecek kitaplar okuyun, ikinci el de olsa alın.
dil öğrenmek istiyorsanız yine app indirin baktınız iyi gidiyorsanız kursa gidersiniz.

çok inandığım bir şey var; her şey üst üste geliyorsa ve ne kadar daha çaresiz hissediyorsanız gerçekten mutluluğa o kadar yakınsınız demektir.
bir düşünün, daha önce böyle hissetmediniz mi, büyük ihtimalle arkasından güzel günler gelmiştir.
inanın hayat öyle kısa ki güçlü durmaya devam edin, işinize ve size iyi gelen şeylere odaklanın.
şu cümlenize bayıldım; ''evliliği kaçış olarak görmüyorum, dert üstüne dert eklemem'' ne mutlu ki sizin gibi aklı başında kadınlar da var burada.
Maddi konularda gelir-gideri dengeleyin, çok app var bu konuda indirin, motive olursunuz.
kendinize ödül günleri koyun, negatif insanlara kulak kapayın.
iyi hissettirecek kitaplar okuyun, ikinci el de olsa alın.
dil öğrenmek istiyorsanız yine app indirin baktınız iyi gidiyorsanız kursa gidersiniz.
Yorumunuz icin tesekkur ediyorum.
Evet hep benzer sikintilar yasadim bitti gecti derken tekrar gundeme geldi
3 4 ayda maddi yonden cok iceri girdim benim dışımda gelise olaylardı yapilcak bisey yoktu
Evde eklenince sıkıstigimi hissettim umarim guzel gunler yakindir :)

Back
X