Evet bi ay oncesine kadar herseyi yoluna koyucagima inancim cok fazlaydi bugun tek tek hic bisey yapamiycagimi anladım... ekonomik olarak sıkıntılarim var internetten biseyde pek satamiyorum nasıl idare edeceğim bilmiyorum.miras kalan yerde kentsel donusumle daire sahibi olacaktım hissedarlar anlaşması anlaşamıyor hayal oldu. Yakinimin vasisiyim (aynı adliyeden vasi karari için 2016 dilekce yazdım dosya yakınının olduğu şehire gitti 2012 başka biri ona vasi olmuş tekrar aynı adliyede vasi degisikligi dilekçesi yazdım 2016 o şehirde vasisi oldum bulundumuz sehirdeki adliye bildirdim iki yilda bir karar yenileme ve baska seyler icin ek karar almak icin bu surede ek karar aldim kararimi yenilefim)bugün uyaptan mesaj geldi dosya numarası farklı adliyeye gittim nedir diye 2007 vasisi olmuşsun dediler tebligat verdi Ben öyle bişey hatırlamıyorum dedim bu kararla ilgili bana 11 yıl boyunca ne tebligat ne karar yenileme gelmedi dedim. memur dinlemeden saçma sapan konuştu ben madem vasiydim vasi dava dilekcelerimi hep burda yazdım hic bi memur görmedi 2012 de başka biri vasi nasıl oldu 2016 dosyam aynı adliyeye geldi nasıl kimse sen vasisin demedi ben bilmem diyor dilekce yaz dilekce yazdım yetisteremedim kötü geçen günlerime uğraşacak bişey daha çıktı eski eşim desen ne is çevirdi belli değil babam desen bana kalan mirasa goz dikmis vaziyette şu koca dünyada hiç bi yere sigamadik ona üzülüyorum oysa herseyi yoluna koyucaktim mutlu olucaktik ....