evet geldim....yorumlara baktimda evde yan gelip yatan asgari ucretli kocasina tatil icin baski yapan bir kadin moduma sokmussunuz beni...simdi ben cocuktan dolayi calisamiyorum ailelerden bakicak biri yok suan kres falan arastiriyorum suan esimde zaten hep der biraz daha buyut evde dur acele etme diye ..demekki neymis sebeplerim varmis icerigi sizi ilgilendirmez...ikincisi otel parasini nasil karsiladimiz sizi hic ilgilendirmez esim yildonumu icin bana supriz yapmis yine icerigi sizii ilgilendirmez..asgari ucretliler de eglenebilir omrundeki bir kere de olsa tatile gidebilir..alin teriyle kazanilan biriken parasi vardir belki idrak ederseniz eger bunu...ucuncusu bugun esim 500 tl yi verdi elime babamin eri kalan paramizi verdigi tutari yani...git ver babana caktirmadan annene dedi cunku babam asla almazdi ...gittim.anneme dedim anne lobi de banaam.cok ustelemis esimde insanlarin yaninda ben oderim diye ustelememis ama paramiz hazirdi buyur babama soyleme kizmasin dedim bi sekilde kabul ettirdim....sonuc mutluyum icim daha bi rahat esimlede aramiz duzeldi...hadi bana eyvallah