• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabım ifşa oldu

Bronzhel

Aktif Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
103
62
13
Sevgilim kullanıcı adımı öğrendi konularımı ya da hesabımı silin lütfen ben içerikleri silmeye çalıştım ailemle ilgili konularda var acil silln nolur

Konu silinmiyor kullanıcı adınızı değişmelisiniz

Kullanıcı adımı değiştirdim zaten eski kullanıcı adıylada içeriklere ulaşılıyo yardımm

Üyelik iptali yapılır ama konular silinmez geçmiş olsun. Üyelik yaptırırken dahi kullanıcı sözleşmesinde "Bak mesajların silinmeyecek haberin olsun" stili bir yazı var, bunu bilerek üye olmalıydınız.

Kullanıcı adını öğrenmemesi için elinden geleni yapmalıydın işte.
Dua et eski kullanıcı adına benzer kullanıcı adları olsun.
O değil bu diye şaşırtmaca yapabilirsin belki o zaman.

Sevgilim kullanıcı adımı öğrendi konularımı ya da hesabımı silin lütfen ben içerikleri silmeye çalıştım ailemle ilgili konularda var acil silln nolur

Ha içerikleri silmen fayda etmez bu arada geri getiriliyor o içerikler. Şimdi bu açtığın konuyu da görecek iyice tüyü nereye dikeyim hesabı oldu.

İyice ifşa etmeseydin kendini bu konuyla. Kullanıcı adını değiştirmen eski kullanıcı adınla arama yapınca içeriklerine ulaşmaması için yeterdi.

Sevgilinizin sizin hesabınızla ne işi olur
Böyle bişeyi kullanacak adam nasıl sevgiliniz olur
Alın size paradoks
Birlikte olduğum erkeğin böyle bir sitede hesabının olduğunu bilsem dürüst olmak gerekirse bende hunharca karıştırırdım:KK48:

Ama karşı tarafa kullanmak elbette acımasızlık:KK34:

Konuyu silmek değilde içeriğini değiştiremiyormusun
Tabi alıntı yapmışlarsa kötü enazından ilk 3 sayfa

Daha önceki konunda "sevgilimin beni bu konularla vurmasına izin vermeyeceğim" demişsin
Ne değişti ?
Siz içerik silseniz bile konular noktasına kadar geri gelir.
Geçmiş olsun.

Konuyu silme , silince eski hale getirilip yasaklaniyorsun.
Ama içerik değişebilir bence , sanki , galiba :)

Konularındaki içerikleri değiştirmişsin de şimdi sevgilin sana neden bu içerikleri sildin demeyecek mi bir de altlarında hep yorumlar var :KK48::skandal:

Back
X