• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabım ifşa oldu

Hiçbir şey degistirmeyin.
Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz.
Çok üstünüze gelinirse "dalgamı gectim" dersiniz. Özel alanlarınıza saygı duymayan insanları da öğrenmiş olursunuz.
Sakin olun.

şifreni değiştirmedin mi, mailini şifreni değiştir, kullanıcı adını tekrar değiştir, tek tek bdv deki tüm konuları okuyacak hali yok ya

Birlikte olduğum erkeğin böyle bir sitede hesabının olduğunu bilsem dürüst olmak gerekirse bende hunharca karıştırırdım:KK48:

Ama karşı tarafa kullanmak elbette acımasızlık:KK34:
Bunca zamandır takılırım bu siteye birgün bile merak etmemiştir eşim
Ya kadınlar kulübü canım ne olabilir ki diyor yada beni çok dürüst buluyor yada adamın fıtratında merak yok
Soramıyorumda akla karpuz kabuğu sokmanın manası yok heralde değil mi:KK64:

Tüm konuları silmişsiniz, ama onlar tekrar moderatörler tarafından düzeltilecek, boşuna uğraşmışsınız noktalar koymakla :işsiz:

Dilerseniz Mune Mune veya Kazen Kazen ile görüşebilirsiniz. Silinmesede belki bir alternatif sunarlar. :(

Sevgilin kullanıcı adını nasıl öğrendi??
Isim değiştirip hesabını kapattır

Önceki konunu okuyunca zaten senden ayrılacaktır diye düşünüyorum. Anladığım kadarıyla sen de pek sevmiyorsun artık.
Ayrıca sevgilin kullanıcı adını öğrense bile özeline saygılı olmalı. Okuduğu için sen ona tepki göstermelisin.

Önceki konunu okuyunca zaten senden ayrılacaktır diye düşünüyorum. Anladığım kadarıyla sen de pek sevmiyorsun artık.
Ayrıca sevgilin kullanıcı adını öğrense bile özeline saygılı olmalı. Okuduğu için sen ona tepki göstermelisin.

Önceki konusundan dolayı bu kadar telaşlı sanırım...Artık eskisi gibi değilim birşeyler koptu sanki demişti ya, demek ki kopmamış şimdi de okursa diye telaşlanıyor...

Konuyu silmek değilde içeriğini değiştiremiyormusun
Tabi alıntı yapmışlarsa kötü enazından ilk 3 sayfa

Konuyu silme , silince eski hale getirilip yasaklaniyorsun.
Ama içerik değişebilir bence , sanki , galiba :)

Konu kapatılmış ama buna cevap vereyim ki sorun olmasın, içerikte değişmez, değişince yorumlar havada kalır, bir anlamı kalmaz.

Üye olurken kullanım sözleşmesi okunmuyor maalesef, okunsa kendini ifşa edersem içerikte silinmiyor sıkıntı olur derdi üyeler.
Kullanım sözleşmesi uzun okunmuyor diyelim, üye olunca gelen otomatik mesajda okunmuyor.

Kullanım sözleşmesindeki madde:
  • Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.

Üye olduktan hemen sonra gelen otomatik mesaj içeriği:
Merhaba xxxx
- Konu açarken lütfen iki kere düşünün. Konularınızın asla silinmeyeceğini ve üye olmadan dışarıdan da okunabileceğini unutmayın.
- Kullanıcı adınızı değiştirmek için https://goo.gl/f94Fho adresini inceleyebilir misiniz ? Kullanıcı adınızı değiştirmek için 5 hakkınız bulunmaktadır.

Back
X