Hesabını bilmeyen koca kişisi :/

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Mrb hemen konuya gecicem. Esim devlette calisior iyide para kazanior ama odedigimiz bir kredi borcu var kira odemioruz yeme icme kv bir. Ama agzinda sakiz gibi para yok para yok. Kv geldi az once esimde gece ise gideceginden yatiordu annesinin sesini duyunca uyanmis cagirdi ben gitmedim para istedi annesinden cogu zaman istiyor kv de de sen hesabini bilmiosun bundan sonra bana maasini ver ben ihtiyaciniz kadar size verecegim dedi sonra ya sessiz konustular ya da duymadim daha da gelmedi sesleri kv gitti sinirim bozuldu yeni evliyende kv teklif etmisti maasini ver borc dagitilacak yere ben dagitirim die simdi yine ayni bana ver desem vermez anasi soyleyince tiki cikmaz akil verin cok uzgunum basta esimin hatali oldugunu biliorum esimle konusmali miyim ne yapacagim ben.

Hiç kusura bakmayın evli çalışan bir adam annesinden para istiyorsa anneside bunu söyleme hakkını kendinde bulur
2×2=5 olduğu gibi :)
Evet soz hakki doguyor ister istemez zaten ilk dile getirisi degil

Siz varken annesinin toplaması doğru değil bence.
Aynen bende bole dusunuorum ben varken annesine mi yakisior yoksa bana mi deli olacagim bole soylesem kavga da cikartir temelli gireriZ birbirimize

Aynen bende bole dusunuorum ben varken annesine mi yakisior yoksa bana mi deli olacagim bole soylesem kavga da cikartir temelli gireriZ birbirimize
Eşiniz erkek olarak sorumsuz bence. Ama sizde pasifsiniz sanki. O evin hanımıysanız eşinizi ve evinizi çekip çevirin, dişli olun. Siz fırsat vermeyin ki kimse de size öyle bir teklifte bulunmasın. Kırılan kırılır, ne münasebet yani. Gerekirse kv ile de konuşursunuz.
Eşinizi de alın karşınıza. Maaşını bana ver demeyin ilk etapta ama, ortak hesap vb bir yol bulun.

Evet esim beni sinlendirmeye calisior herseyi annesiyle kendisi bilir para verdigi icin borusuda otuor tabi sinir oluorum ya

kazık kadar adam anasından durmadan para isterse kadın da maaşını ister tabiki
Size para bırakıyor mu eşiniz

Eğer sürekli olarak annesinden para istiyorsa annesi kendinde bu hakkı görür,ama anlamadığım sadece kredi varsa geri kalan para nereye gidiyor kazancıda iyiymiş.

İlk zamanlar hic birakmiodu simdi ise 20 tl gecmez verdigi 10 tl 10 tl verir kac kez bunu soyledim kavgasink yaptik utanmadan ustune ustluk her istedigin alinmio mu cocugun bezini mamasini kim alior dior sanki bi halt yemis gibi laftan anlamior anlatamiorum bagirip cikior isin icinden ama bu aksamki olay cileden cikartti

Eğer sürekli olarak annesinden para istiyorsa annesi kendinde bu hakkı görür,ama anlamadığım sadece kredi varsa geri kalan para nereye gidiyor kazancıda iyiymiş.
Bazen bende bilmiorum nereye gittigini dior bazen arabaya gaz aldim yok komur aldik yok gecen ay tatile cikmistik ya gibi seyler soyluor kendi gozumle goruorum haftalarca mesaili calisior 6 bine yakin para girior eve hala yok dior anasindan sigara ilac parasi istior ya beni aldattigini dusunuorum ya da gizli birikim yapior aldattigina dair bu arada hicbir bulgu yok tlf falanda incelerim kus beslior guvercin biraz maliyetli onlara mi harcior anlamiorum.

Bazen bende bilmiorum nereye gittigini dior bazen arabaya gaz aldim yok komur aldik yok gecen ay tatile cikmistik ya gibi seyler soyluor kendi gozumle goruorum haftalarca mesaili calisior 6 bine yakin para girior eve hala yok dior anasindan sigara ilac parasi istior ya beni aldattigini dusunuorum ya da gizli birikim yapior aldattigina dair bu arada hicbir bulgu yok tlf falanda incelerim kus beslior guvercin biraz maliyetli onlara mi harcior anlamiorum.
6 binlira az para değil her ay tatile çıkmıyorsun sonuçta iddia vs oynamasın sakın paranın hepsini güvercine mi harcayacak kredi kartı falan var mı.

6 bin lira giriyorsa eve ve hala annesinden istiyorsa kesin gizli biseyler yapiyor kesin .

Bir kalem ve defter alin..
Eve giren parayi net yazip,
ne nereye gidiyor not edin..

Back
X