- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi boga_hatunu
+1Siz varken annesinin toplaması doğru değil bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Siz varken annesinin toplaması doğru değil bence.
Siz bastan almaliydiniz hesaplari artik cok gec ben nisan yuzugunu taktiktan sonra esim tum parasini bana devretti ben hesap bilmem sen hallet diye...mucadele et yinedeEvet soz hakki doguyor ister istemez zaten ilk dile getirisi degil
6.bin mi napiyo okadar parayiBazen bende bilmiorum nereye gittigini dior bazen arabaya gaz aldim yok komur aldik yok gecen ay tatile cikmistik ya gibi seyler soyluor kendi gozumle goruorum haftalarca mesaili calisior 6 bine yakin para girior eve hala yok dior anasindan sigara ilac parasi istior ya beni aldattigini dusunuorum ya da gizli birikim yapior aldattigina dair bu arada hicbir bulgu yok tlf falanda incelerim kus beslior guvercin biraz maliyetli onlara mi harcior anlamiorum.
Hem sürekli mesaiye kalıyor, hem o mesaiden gelecek para yok hem de normal ücreti de yok. Mesaiye kaldığına emin misiniz? O arada para harcıyor olmasın bir şeylere ya da birilerine?Ne gibi mesela ne gelior akliniza?
Konuyla alakası yok ama saçınız çok güzel maşallahMrb hemen konuya gecicem. Esim devlette calisior iyide para kazanior ama odedigimiz bir kredi borcu var kira odemioruz yeme icme kv bir. Ama agzinda sakiz gibi para yok para yok. Kv geldi az once esimde gece ise gideceginden yatiordu annesinin sesini duyunca uyanmis cagirdi ben gitmedim para istedi annesinden cogu zaman istiyor kv de de sen hesabini bilmiosun bundan sonra bana maasini ver ben ihtiyaciniz kadar size verecegim dedi sonra ya sessiz konustular ya da duymadim daha da gelmedi sesleri kv gitti sinirim bozuldu yeni evliyende kv teklif etmisti maasini ver borc dagitilacak yere ben dagitirim die simdi yine ayni bana ver desem vermez anasi soyleyince tiki cikmaz akil verin cok uzgunum basta esimin hatali oldugunu biliorum esimle konusmali miyim ne yapacagim ben.