Hesabını bilmeyen koca kişisi :/

Pes yani sen teklif et onlari hic duymamissiniz gibi!

Borçları da birikimi de gör gözlerinle.
Bu para nereye gidiyor bil.
Bu senin hakkın.
Yanaşmazsa işe gir çalış liranı gösterme söyleme bile ne aldığını, bak nasıl kudurur.

Calismaya gelince odun komur parasi ilk maasla yemek parasi dior gulerek.

Bazen bende bilmiorum nereye gittigini dior bazen arabaya gaz aldim yok komur aldik yok gecen ay tatile cikmistik ya gibi seyler soyluor kendi gozumle goruorum haftalarca mesaili calisior 6 bine yakin para girior eve hala yok dior anasindan sigara ilac parasi istior ya beni aldattigini dusunuorum ya da gizli birikim yapior aldattigina dair bu arada hicbir bulgu yok tlf falanda incelerim kus beslior guvercin biraz maliyetli onlara mi harcior anlamiorum.
6.bin mi napiyo okadar parayi :oha:

Evli barklı adam anasından para isterken iyide annesi maaşını isteyncemi kötü kaldiki belki haklı bile kadın

Sizi hesaba katmadan hiç bir ev muhasebesi yapmadan paraları bitirip annesinden istiyorsa annesi de böyle bir cevap verir Tabiki.Eşin sizi sayıp size vermiyorsa maaşını evin idaresi için anne de saymaz.Tek suçlu eşiniz.Baya bir fazla sorumsuz geldi bana.Ayrıca benim eşim de şuan o kadar maaş alıyor ve kira araba taksidi kredi ödemesi üstüne aylarca benim sınav paralarımla yine de kimseye muhtaç olmadan yetirdik arttırdık bile.Bir yerde bir eksikler var.

Babam ilkokulda bile yapmiyordu bunu.kac yasinda insan esiniz cocuk mu ne kadar garip insanlar var

Adamın kuş takıntısı varsa o paralar kuşa gidiyordur. Yani kuşlarla aldatiliyorsunuz. Ama bu öyle bi hastalıkki insana keşke gerçekten aldatilsaydim dedirtir. Kuş çok büyük bı bela gerçekten bi tanıdık var böyle kuşlarla uğraşan eşi kendine sevgili yaptı kafasına göre bi ona gidiyor bı buna geliyor bunun umrunda değil çünkü kuşları var . Varigini yoğunu yatırıyor alıyor satıyor ne anliyorsa yazık gerçekten

Ewd esimde oyle isten gelince direk kuslara iner tlf bakiorum kus hakkinda konusmalar aldattigina dair suphem yok daha bugun ayni olay oldu sehir disina cikmistim gel al dedim benzin yok arabada parada az dedi buyuk bir kavga cikartacagim yakin vakitte canima yetti.

E ben ogluma bakiyorsam versin parasini da ben cevireyim o zaman derim. Kayinvalideniz hakli. Esiniz ev gecindiremeyecek durumdaysa evlenerek hata etmis. Konusun yine esinizle tabi ama pek fayda goreceginizi sanmiyorum. Rahata alismis.

Mrb hemen konuya gecicem. Esim devlette calisior iyide para kazanior ama odedigimiz bir kredi borcu var kira odemioruz yeme icme kv bir. Ama agzinda sakiz gibi para yok para yok. Kv geldi az once esimde gece ise gideceginden yatiordu annesinin sesini duyunca uyanmis cagirdi ben gitmedim para istedi annesinden cogu zaman istiyor kv de de sen hesabini bilmiosun bundan sonra bana maasini ver ben ihtiyaciniz kadar size verecegim dedi sonra ya sessiz konustular ya da duymadim daha da gelmedi sesleri kv gitti sinirim bozuldu yeni evliyende kv teklif etmisti maasini ver borc dagitilacak yere ben dagitirim die simdi yine ayni bana ver desem vermez anasi soyleyince tiki cikmaz akil verin cok uzgunum basta esimin hatali oldugunu biliorum esimle konusmali miyim ne yapacagim ben.
Konuyla alakası yok ama saçınız çok güzel maşallah

Back
X