- Konu Sahibi Munevvergul
Önceki mesajdan kalmış sanırım internet bağlantım kötü bir gidip bir geliyor düzeltememişim.Beni alıntılamışsınız da yanlış olmuş ben eski sevgiliyi bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki mesajdan kalmış sanırım internet bağlantım kötü bir gidip bir geliyor düzeltememişim.Beni alıntılamışsınız da yanlış olmuş ben eski sevgiliyi bilmiyorum![]()
Para mevzuları önemsiz demiyorum kimse cimri adam istemez sevmez ben cimri kadından da haz etmem arkadaş bile olmam ama biri kalkıp ülke değiştirip beni görmeye gelmişse hesap da ödetmem bilmiyorum bana göre bu doğruArtık para mevzuları baya önemli sanırım, konu sahibi de rahatsız olmuş. Haklı payı var bence.
sen öderim desen de ondan yok olur mu oyle sey ben odemek istiyorum demesini bekledin galiba ama onlarda bu kultur pek yok sanirim bi ben bi o diye dusunuyor olabilir sadece bu konudan kisisel analiz cikaramayiz oyle dusunme benceMerhaba arkadaşlar daha önce üstteki konuyu açmıştım. Bu kişi ile görüşmeye devam ediyorum. 1 hafta önce Türkiye ye beni ziyarete geldi. Ancak belki size saçma gelebilir ama kafama takılan bir konu oldu. Haliyle bir yerlerde oturduk yemek yedik vs. Birkaç kez o ödese de ben de ödedim ona yük olmamak için. Dün son kez buluştuk ve bir şeyler yedik. Ödemeyi kendim yapmayı teklif ettim ve kabul etti ödedim. Yalnız bu durum benim aklıma şöyle bir şeyi getirdi. Ben onun için bu kadar fedakarlık yapmaya hazırlanırken onun çok da jest yapmaması düşündürdü. Doğrusu kimseye yük olma gibi bir niyetim yok. Ancak şu an ayrı ülkelerde olduğumuz için 2-3 ayda bir ancak görüşebiliyoruz. Onda da bu davranışı doğru mu sizce. Üstelik Euro kazanan birisi. Sizce ufak şeylere mi takılıyorum. Acaba evlenip ülke değiştirdiğimde iş bulamasam bana sıkıntı yaratır mı gibi soruları aklıma getirdi.Mesele benim ödemem değil umarım anlatabilmişimdir ancak biraz irrite oldum![]()
Tekrar soruyorumDaha önce kaç kere sen ödedin,önceki ödemelere takılmadın da niye buna takıldın
bazı sorulara ısrarla cevap vermiyor konu sahibiTekrar soruyorum
Ne kadar daha önce ödedim dese de bu ilk ödeme ve zoruna gitmişbazı sorulara ısrarla cevap vermiyor konu sahibi
Euro kazaniyor o ödemeli puahahahahahFlört aşamasında erkek ödemeli ama sevgili olunduktan sonra birlikte ödenebilir yada kadın ödeyeyim diyebilir bunda sorun yok. Bence böyle olmalı ama bazı erkekler baya prenses olmuş bu devirde cidden bu hesap işleri de sıkıntı.
Görüştüğünüz kişi de madem euro kazanıyor tr de onun ödemesi daha mantıklı olurdu bence.