Merhaba arkadaşlar,
kısaca size arafta kaldığım bir sorundan bahsetmek istiyorum.
27 yaşında yarı özel bir kurumda çalışmaktayım.eşimin işi dolayısıyla yeni bir yere taşındım. İlk başta çevre bana çok iyi-güzel gelmişti ama sonra dedikodu vs çoğalınca kendım uzaklastım.
Eşimin iş arkadaşının hanımı ile 2 aylık bir tanışma,arkadaşlık etme sürecimiz oldu bulunduğumuz şehirde.Kendisi beni diğer arkadaşlar ile de tanıştırdı. Ben konuşmalarından pek hoşlanmadığım için daha fazla görüşmedim. Daha sonra beni bu kişilere karşı doldurup uzaklaştıiğını gözlemledim.diyeceksiniz ki bu kadar az sure de bunu nasıl yapar. Maalesef yapmış..konuşup selam verdiğim aynı sitedeki arkadaşlara da benimle ilgili dedikodu yapmış.
Hiçbir şekilde bu olanlara tepki vermedim.Bana laf getiren götürür de diye düşündüm. Nitekim tepki vermesem bile konuşmadığımı konuştu olarak lanse etmişler. Bu hanım da bana bir mesaj yolu ile hakaret dolu,kırıcı,kötü şeyler yazmış..Yine tepki vermedim. Ve durumu eşime anlattım. O da gidip konuşalım,bu şekilde olmayacak dedi. Bende boşver yaptığıyla kalsın dedim kendimce.
Ama artık cidden kabak tadı verdi. Konuşmuyorum muhatap olmuyorum durup durup beni kendine dert ediyor bu bayan..
Ne yapmalıyım arkadaşlar?? Yüzleşmeli miyim? Yoksa sessiz kalmaya devam mı etmeli?