Son adet tarihi baz alindigi icin sonuclar kesin dogrudur. Hamile misiniz yoksa hamileysem ne zaman dogar diye mi hesapladiniz?Arkadaşlar yeni bir konu açmak zorunda kaldım gebeligi gecikipte internet üzerinden son adet tarihi ile hamilelik hesaplamasi yapan var mi ve sonuclar ne kadar dogrudur bend bu şekilde görünüyor
Gebelik hesaplama olarak araştırdımSon adet tarihi baz alindigi icin sonuclar kesin dogrudur. Hamile misiniz yoksa hamileysem ne zaman dogar diye mi hesapladiniz?
Son adet tarihiyle hafta hesabi seklinde yapiliyor. Hamilelik supheniz varsa gecikmeden test yapmayın.Gebelik hesaplama olarak araştırdım
Adetim 4 gün gecikti 5.gün kanamam oldu ama iki gün sürdü test yaptım ama negatif çıktıSon adet tarihiyle hafta hesabi seklinde yapiliyor. Hamilelik supheniz varsa gecikmeden test yapmayın.
O zaman sonuç negatiftir. Hesaplamalar yapip uzmeyin kendinizi. Gelecek ay insallah.Adetim 4 gün gecikti 5.gün kanamam oldu ama iki gün sürdü test yaptım ama negatif çıktı
O testlerde öyle çıkabiliyormuş amaO zaman sonuç negatiftir. Hesaplamalar yapip uzmeyin kendinizi. Gelecek ay insallah.
Testler cok hassastir. Gebelik Olsaydi çıkardı. Daha 18 yasindasiniz. Bu kadar aceleci olmayin. Bakin evliliğiniz nasil gidecek, bu adamdan baba olur mu, iyi eş olur mu biraz inceleyin düşünün. Bu kadar aceleci olmayin.O testlerde öyle çıkabiliyormuş ama