Hesaplarim kitabima uymuyor.

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.837
2.721
63
Kızlar yeniden merhabalar. 1.5 hafta öncesi hastanedeki isimden ayrilmak için istifami verdim ancak kabul edilmeyip yarin ise çağırdılar. Pandemi sürecinde olundugundan ayri bir sözleşme imzalatmislardi 4 5 ay öncesi benim tamamen aklimdan cikmis neyse ben isi biraktim ama onlar beni birakmiyor. Meslegime aşığım ama öyle islerde kullaniyorlar ki. Türkiye sistemi gibi bir sistemleri yok. Sevmedigi bir ortama katlanabilen var mi 1 yil sabrettim her gün duzelecek diye cift anadalim diye gunden gune değiştiriyorlar. Yeniyim diye yaptiklarini dusunmekle gecti 1 yil kadar zamanim cok zor sartlar altinda birakmaya da karar verdim ama yok kurtulamıyorum. Sartlarini saglamada yardimci olacagiz diyorlar ama malesef olmuyor.

yeni imzaladiginiz sozlesme ne diyor, muhakkak ki is aktidi fes etme hakkiniz vardir, belki ihbar suresi degisiktir.

evet o bildiğim kadarıyla burda da var, pandemi gibi bi sebeple istifa ederlerse tazminat hakları duruyor ancak şu an istifalar da işten çıkarmalar da durduruldu.ama özellikle doktorlar kısmını tam hatırlamıyorum sanki bi ara doktorlar burda da istifa edemiyodu.

şartlarını sağlamada yardımcı olucaz diyolarsa, istifanı da kabul etmiyolar madem sen de düşür eski performansını.kendini sana sağlanması gereken şartlarda çalıştır

evet o bildiğim kadarıyla burda da var, pandemi gibi bi sebeple istifa ederlerse tazminat hakları duruyor ancak şu an istifalar da işten çıkarmalar da durduruldu.ama özellikle doktorlar kısmını tam hatırlamıyorum sanki bi ara doktorlar burda da istifa edemiyodu.

şartlarını sağlamada yardımcı olucaz diyolarsa, istifanı da kabul etmiyolar madem sen de düşür eski performansını.kendini sana sağlanması gereken şartlarda çalıştır
Ordaki doktorlar isi birakamiyorlarda burda da sadece pandemi hastanesinde görev yapanlar birakamiyor. Insanlarin sagligi bizim performansımıza bagli malesef her hasta kaybedisimizde en az ailesi kadar üzülüyoruz. Sadece her meslek zor benimki gibi ama burda şartlarimi daha cok zorluyorlar. Yapmamam gereken işleri yapiyorum türk sisteminin gözünü seveyim.

Ordaki doktorlar isi birakamiyorlarda burda da sadece pandemi hastanesinde görev yapanlar birakamiyor. Insanlarin sagligi bizim performansımıza bagli malesef her hasta kaybedisimizde en az ailesi kadar üzülüyoruz. Sadece her meslek zor benimki gibi ama burda şartlarimi daha cok zorluyorlar. Yapmamam gereken işleri yapiyorum türk sisteminin gözünü seveyim.
Türk sistemi mi, buradakiler de yurt dışına kaçmak için bahaneler arıyor. Neredeydiniz siz

Türk sistemi mi, buradakiler de yurt dışına kaçmak için bahaneler arıyor. Neredeydiniz siz
Ingiltere deyim ben... valla gelenlerin hicbiri de oyle aman aman mutlu degil 30 yillik turk doktor arkadaşım var yanimda 30 yil oldu daha alisamadim diyor. Emekli olunca donecek burda emeklilik yaşı sabit 65. Orada bana da ne süper seyler anlatiyorlardi sadece ekonomik imkanlariniz para degeri yuksek oldugu icin iyi oluyornonun harici sıfır.

Türkiyeye dönme sansiniz yokmu?

Dogru hatirliyorsam zaten aileniz ile ilgili üzüntüleriniz vardi ve yanlarinda olmak istiyordunuz. Insanin kisisel problemleri olunca mesleginin hakkini da veremiyor.

Meslegine asik insanlara cok saygim vardir.
Benimde aile hekimim meslegine asik bir doktor. Asla üzülmesini isine küsmesini istemem.
Nerde nasil mutlu olacaksaniz ona göre adimlarinizi atin. Isten cikarilmama gibi birsey olsa dahi aylarca yillarca sizi mahkun gibi orda tutamazlar sonucta.

Back
X