- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Turkandrnb
-
katılıyorum iş aktidi fes etme hakkı olmayan bir sözleşmeyi yürürlüğe sokmaları imkansız çalışanın hakkı adınayeni imzaladiginiz sozlesme ne diyor, muhakkak ki is aktidi fes etme hakkiniz vardir, belki ihbar suresi degisiktir.
Pandemiden dolayi feshedemiyoruz benim tamame aklimdan cikti sadece dayanmam gerek.yeni imzaladiginiz sozlesme ne diyor, muhakkak ki is aktidi fes etme hakkiniz vardir, belki ihbar suresi degisiktir.
Ordaki doktorlar isi birakamiyorlarda burda da sadece pandemi hastanesinde görev yapanlar birakamiyor. Insanlarin sagligi bizim performansımıza bagli malesef her hasta kaybedisimizde en az ailesi kadar üzülüyoruz. Sadece her meslek zor benimki gibi ama burda şartlarimi daha cok zorluyorlar. Yapmamam gereken işleri yapiyorum türk sisteminin gözünü seveyim.evet o bildiğim kadarıyla burda da var, pandemi gibi bi sebeple istifa ederlerse tazminat hakları duruyor ancak şu an istifalar da işten çıkarmalar da durduruldu.ama özellikle doktorlar kısmını tam hatırlamıyorum sanki bi ara doktorlar burda da istifa edemiyodu.
şartlarını sağlamada yardımcı olucaz diyolarsa, istifanı da kabul etmiyolar madem sen de düşür eski performansını.kendini sana sağlanması gereken şartlarda çalıştır
Türk sistemi mi, buradakiler de yurt dışına kaçmak için bahaneler arıyor. Neredeydiniz sizOrdaki doktorlar isi birakamiyorlarda burda da sadece pandemi hastanesinde görev yapanlar birakamiyor. Insanlarin sagligi bizim performansımıza bagli malesef her hasta kaybedisimizde en az ailesi kadar üzülüyoruz. Sadece her meslek zor benimki gibi ama burda şartlarimi daha cok zorluyorlar. Yapmamam gereken işleri yapiyorum türk sisteminin gözünü seveyim.
Ingiltere deyim ben... valla gelenlerin hicbiri de oyle aman aman mutlu degil 30 yillik turk doktor arkadaşım var yanimda 30 yil oldu daha alisamadim diyor. Emekli olunca donecek burda emeklilik yaşı sabit 65. Orada bana da ne süper seyler anlatiyorlardi sadece ekonomik imkanlariniz para degeri yuksek oldugu icin iyi oluyornonun harici sıfır.Türk sistemi mi, buradakiler de yurt dışına kaçmak için bahaneler arıyor. Neredeydiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?