merhaba arkadaşlar 10 yıldır evliyim ve 3 tüp bebek denemem var 2. denememde hamile kaldım ama düşük yaptım. doktorum genetik test yaptı heterizigot mutasyonu olduğumu öğrendik. size sorum benim gibi olupta hamile olan varmı üzerimde senelerin yorgunluğu var hiç bir ümidim kalmadı. arkadaşlar unutmadan söyliyeyim elimde 2 kutu gonal f 450 mevcut.son kullanma tarihi 2014 şubat. ilgilenen olursa raporlu fiyattan verebilirim(tanesi 100 lira) artık tedavi düşünmediğim için elimden çıkarmak istiyorm
(gonal f 450 son kullanma tarihi 2014 2 adet tanesi 100 lira)mrb arkadaşlar ilaçla ilgilenenler özele mesaj yollamışlar ama ben özele mesaj atamıyorum o yüzden cevap veremiyorm. özele tlf numaranızı yazarsanız görüşebiliriz birde nerede yaşadığınızı yazarsanız iyi olur. ben de adıyamanda ikamet ediyorum
meraba cnm antepte yaşadığını yazmıssın. ne zaman istersen ilaçları alabilirsin. hangi hastanede tüp bebek yaptıracaksın. bende tüp bebeğe başlamaya karar verdim benim doktorum ilaçlarımı değiştirdiği için ilaçları kullanamıyorum. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN