- 25 Eylül 2011
- 7.575
- 11.492
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Selam herkese.belki cok kucuk bi dert ama taktimmi takiyorum iste.kismetse ekimde dugunum var.nisanlim sehir disinda.bugun yasayacagimiz evin fotograflarini atti.ev site isi yeni konutlar ve kira fiyati cok uygun.yeni ev alana kadar burda yasamayi kabul ettim.
Fakat hep hayalimdi ankastre firin ocak.mutfak lake dolap,fransiz balkon,genis ferah olmasina ragmen ankastreye uygun dosenmemis
Hayal kirikligina ugradim resmen.allah baska dert vermesin onun haricnde sorunumuz yok ama insan bazi seylre cok heves eder olmaz ya oyle bisey iste.
Sizlere esas danismak istedigim sorun,o evde bi bes yil oturcagi.sizce nisanlimla bu durumu paylasip ev sahibiyle konusup ankastre dolap yaptrsami yoksa idare etmelimiyim?
Birde firinin ustunede dolap koymuslar.yani firin ustu davlumbaz gelirse eger o dolaplarin cikarilmasi mumkun olurmu.ne biliyim yoksa memnuniyetsiz birimiyim? Yorumlara ihtiyacim var...cok tesekkurler
Ne kadar guzel yazmis ve anlamissiniz beni.oncelikle guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.allah hepimizin gonlune gore versin insallah:)Öncelikle Allah bir ömür boyu mutlu, huzurlu, saglikli ve maneviyat dolu bir evlilik nasip etsin..
Tahmin edebiliyorum, eminim ne kadar güzel olursa olsun bir kiriklik olmustur.
Nisanliniza aynen burada bizlere anlattginiz gibi anlatin.
Aynen!
Cok begendiginizi, herseyi ile cok güzel oldugunu ama böyle bir hayalinizin oldugunu acaba mümkün olur mu? diye sorun.
Eger olursa olur zaten ama yok olmaz ise üstelemeyin.
Emin olun ilerde cok cok daha güzelleri olacaktir.
Cok ıstedıgın bırsey ıse ev sahıbı ıle konusun dolap yaptırın o bırsey degıl bence kabul eder...O dolapları da marangoz kısaltıyor canım...
Dedıklerının aynısını ben evımde yapmıstım
Selam herkese.belki cok kucuk bi dert ama taktimmi takiyorum iste.kismetse ekimde dugunum var.nisanlim sehir disinda.bugun yasayacagimiz evin fotograflarini atti.ev site isi yeni konutlar ve kira fiyati cok uygun.yeni ev alana kadar burda yasamayi kabul ettim.
Fakat hep hayalimdi ankastre firin ocak.mutfak lake dolap,fransiz balkon,genis ferah olmasina ragmen ankastreye uygun dosenmemis
Hayal kirikligina ugradim resmen.allah baska dert vermesin onun haricnde sorunumuz yok ama insan bazi seylre cok heves eder olmaz ya oyle bisey iste.
Sizlere esas danismak istedigim sorun,o evde bi bes yil oturcagi.sizce nisanlimla bu durumu paylasip ev sahibiyle konusup ankastre dolap yaptrsami yoksa idare etmelimiyim?
Birde firinin ustunede dolap koymuslar.yani firin ustu davlumbaz gelirse eger o dolaplarin cikarilmasi mumkun olurmu.ne biliyim yoksa memnuniyetsiz birimiyim? Yorumlara ihtiyacim var...cok tesekkurler
Oylemi? Sizr bikac sorum olacak.simdi burasi yeni konut.firin kismina tezgah eklenicek ocak gomulecek.ustteki dolap kisaltilip davlumbaz eklenecek.tum bunlar kaca mal oldu?tum herseyi nisanlim hallediyo.eger cok masraf ediyorsa bu konuyu hic dillendirmicem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?