heves hayal kirikligi:(

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.575
11.492
498
Selam herkese.belki cok kucuk bi dert ama taktimmi takiyorum iste.kismetse ekimde dugunum var.nisanlim sehir disinda.bugun yasayacagimiz evin fotograflarini atti.ev site isi yeni konutlar ve kira fiyati cok uygun.yeni ev alana kadar burda yasamayi kabul ettim.
Fakat hep hayalimdi ankastre firin ocak.mutfak lake dolap,fransiz balkon,genis ferah olmasina ragmen ankastreye uygun dosenmemis
Hayal kirikligina ugradim resmen.allah baska dert vermesin onun haricnde sorunumuz yok ama insan bazi seylre cok heves eder olmaz ya oyle bisey iste.
Sizlere esas danismak istedigim sorun,o evde bi bes yil oturcagi.sizce nisanlimla bu durumu paylasip ev sahibiyle konusup ankastre dolap yaptrsami yoksa idare etmelimiyim?
Birde firinin ustunede dolap koymuslar.yani firin ustu davlumbaz gelirse eger o dolaplarin cikarilmasi mumkun olurmu.ne biliyim yoksa memnuniyetsiz birimiyim? Yorumlara ihtiyacim var...cok tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Allah bir ömür boyu mutlu, huzurlu, saglikli ve maneviyat dolu bir evlilik nasip etsin..
Tahmin edebiliyorum, eminim ne kadar güzel olursa olsun bir kiriklik olmustur.
Nisanliniza aynen burada bizlere anlattginiz gibi anlatin.
Aynen!
Cok begendiginizi, herseyi ile cok güzel oldugunu ama böyle bir hayalinizin oldugunu acaba mümkün olur mu? diye sorun.
Eger olursa olur zaten ama yok olmaz ise üstelemeyin.
Emin olun ilerde cok cok daha güzelleri olacaktir.

Cok ıstedıgın bırsey ıse ev sahıbı ıle konusun dolap yaptırın o bırsey degıl bence kabul eder...O dolapları da marangoz kısaltıyor canım...
Dedıklerının aynısını ben evımde yapmıstım

Ne kadar guzel yazmis ve anlamissiniz beni.oncelikle guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.allah hepimizin gonlune gore versin insallah:)

Oylemi? Sizr bikac sorum olacak.simdi burasi yeni konut.firin kismina tezgah eklenicek ocak gomulecek.ustteki dolap kisaltilip davlumbaz eklenecek.tum bunlar kaca mal oldu?tum herseyi nisanlim hallediyo.eger cok masraf ediyorsa bu konuyu hic dillendirmicem diyorum

çok fazla bi masraf tutmaz ankastre ocak için dolabı kesecek zaten onda bişey yok ocakla o dolap arasında 60 mıydı 30 mıydı tam hatırlayamadım bi mesafe kalacak şekildeyse sorun olmuyo yoksa monteli dolabı az yukarı alcaklar sonuçta dolaplar bi bütün değil parça parça. bunun için can sıkmaya değmez

herkes hayal ettiği evde hayal ettiği eşyalarla yaşamak ister. durumu varsa eşinizin bence kendi isteklerinizden taviz vermeyin.

Ben olsam bende hayal kırıklığına uğrardım.
Ama o kadar da üzülecek bir durum yok bence.
Nişanlınla sakince konuşsan.:26:
Belki senin istediğin gibi olur.

Canım sizin kendi eviniz olsa olabilir ancak kiraya çıkacağınız eve böyle bir masraf sıkıntı olabilir. Çok fazla tutmaz belki ama siz yeni evli olucaksınız daha önemli şeylere ihtiyacınız olabilir. Sen yine hayalini gerçekleştirirsin canım, sonuçta bu zamana kadar beklemişsin, kiradayken değil kendi evinize sahip olduğunuzda yaparsanız bi daha uğraşmazsınız diye düşünüyorum.

Şu kıyafet, mal mülk, malzeme görünüş delisi arkadaşları gerçekten anlamıyorum.
Nedir seni onunla evlenmeye iten şey?
Sevgi mi yoksa bu saydıklarım mı?
Lütfen bırakın şu boş şeyleri de mutluluğunuza bakın..

Benim ne hayallerim vardı bir bilsen Ama zorlamamak lazım.
Ben hiç de şikayet etmedim hayallerim gerçekleşmediği zaman. Yetinmeyi bilmek lazım.
-----
Tabi ki ev sahibiyle konuşursan, adam da anlayışlıysa yaptırabilirsin, ama çok masraf edersiniz

Canım bız fırını gommek ıcın dolaba 250 tl vermıstık (Sıyah benımkı)
Davlumbazı yerlestırmek ııcın dolabı kısaltmaya da 50 tl vermıstık...

öncelikle hayırlı uğurlu olsun
nişanlınızla bir konuşsanbız aklınızdaki fikirleri paylaşabilseniz
bunlar yapılamayacak şeyler değil
bir usta tutarsınız ne istediğinizi anlatırsınız halletmeye çalışırsınız inş
5.sene sonunda yeni evinizin en güzel olmayacağını kim bilir ki...
inş bol bol dua ile yeni evinizde istediklerinizi yaparsınız
mesela benimde 22 gün sonra düğünüm var allah nasip ederse
davetiye seçerken istediğim hep bir model vardı
ama çoook maliyetli çıktı nişanlım ile konuştum
vazgeçtim başka model baktım...
önemli olan huzur,sağlık,mutşuluk
bende nişanlın ile konuş bak sorun hallolur allah başka dert vermesin.amin...

Dert edeck bse deil. O elndn geleni ypiordur bnce.
Tartisir gbi degil de guzelce knsmayidene.

Herkese tesekkur ederim.bu dusuncemden vazgectim.nisanlimla konusmadim, hatta o teklif etse bile kabul etmeyi dusnmuyorum
Cok sukur oturacagimiz ev hayalimdeki gbi en onemlisi icinde sevdigim huzurum olacak♡♥ daha ne isterimki.ilerde kendi evimizd cikinca ins..ne onemi var her iki firininda islevi ayni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…