hevesin kursağında kalması..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
slm kızlar.. iyi akşamlar... her şey kursağımda kalıyor en basit şeyler bile çünkü dümdüz yaşayan Bi kocam var, ot gibi yaşıyor...misal avizemiz yok avize aldım...Ben heyecanla montelemesini yapmaya çalışırım, bakarım tripli olur niye onla ilgilenmemişim avizeye odaklanmışım sonra buna mı bu kadar para verdin diye başlar, Bi süs alsam eve amann iyi işte der.. yani her şeyi kursağımda bırakır ya starı gideri ile ya buna bu kadar para mı verdin demesiyle.. arkadaşlarıma bakıyorum eşleri hiç öyle değil, evimiz güzel olsun şuraya da buraya da şöyle avize alalım şunu şöyle yapalım diye teşvik eder.. 3 günlük dünya heveslerimi yaşayamıyorum kendi ot gibi yaşıyor benim de öyle olmamı istiyor..

Evlenmeden önce de böyle miydi?
Kendisi cimri midir?

slm kızlar.. iyi akşamlar... her şey kursağımda kalıyor en basit şeyler bile çünkü dümdüz yaşayan Bi kocam var, ot gibi yaşıyor...misal avizemiz yok avize aldım...Ben heyecanla montelemesini yapmaya çalışırım, bakarım tripli olur niye onla ilgilenmemişim avizeye odaklanmışım sonra buna mı bu kadar para verdin diye başlar, Bi süs alsam eve amann iyi işte der.. yani her şeyi kursağımda bırakır ya starı gideri ile ya buna bu kadar para mı verdin demesiyle.. arkadaşlarıma bakıyorum eşleri hiç öyle değil, evimiz güzel olsun şuraya da buraya da şöyle avize alalım şunu şöyle yapalım diye teşvik eder.. 3 günlük dünya heveslerimi yaşayamıyorum kendi ot gibi yaşıyor benim de öyle olmamı istiyor..
Benim eşimde fazla karışır buda beni rahatsız eder benden meraklı bazı konularda neyin nerede duracağına çok karışır erkeğin geri duranı makbul böyle konularda

Benim eşimde bazen aldıklarıma karışır gerek yok ona buna diye aslında maddi durumla alakası yok ama onun işin gerek yok erkek gözü işte ama bazende benden çok ilgisi olur böyle şeylere mesela ev saksı çiçeklerine çok ilgilidir yeni yeni çiçeklere bitkiler alır bakar onlara sonuçta erkek çokta takmamak gerek

Maddi konuları psikolojik şiddete dönüştürmüyorsa sadece sizin zevk aldığınız ambiyansları güzellikleri gereksiz görüyor tadını çıkaramıyorsa hiç takmayın duymayın boşverin. Çöpü erkek ve hatta bazı kadınlar dekorasyon Moda ambiyans konularına gereksiz Fuzuli gözüyle bakar zevk meselesi yapacak birşey yok. Sizin tadınızı kaçırmasına izin vermeyin eş dost çağırıp gösterin güzelleştirdiğiniz evinizi

Maddi durumunuz iyiyken mi aldırmıyor yoksa eve aksesuar almak gereksiz harcama geldiği için mi almanızı istemiyor. Bu ikisi farklı bence. Eşimle geçen gün dışardaydık,evi için bir şey beğendim çok pahalı değil ama yine de değmeyecek bir paraydı. Ben almak istedim eşim boşver dedi aldırmadı, sonra aynı gün gezerken indirimde bir elbise gördüm beğendim diye almamı istedi mesela. Hatta onu aldırmadın şimdi kaç katını elbiseye verdik deyip güldüm. Her konuda sizi kısıtlıyorsa haklısınız ama bazı kadınlar da sürekli evde habire tabak çanak avize aksesuar gibi ürünlere çok saçma harcamalar yapıyor. Yanlış anlaşılmasın herkesin öncelikleri farklıdır ama eşinize gereksiz gelen bir harcama olabilir.

Babası da mı öyle.. bazen böyle şeyleri rol model aldıkları insandan kopyalıyorlar. Bir çiçeğin bir böceğin kıymeti olmuyor gözlerinde. Ben bir uğur böceği görsem mutluluktan uçarım.

Sadece eve yaptığınız harcamalar konusunda mı böyle? Yoksa genel olarak boşboğaz bir insan da, ağzından sürekli sizi incitecek şeyler mi çıkıyor? Başka sorunlarınız var mı, yok mu? Evliliğinizin geneline bakınca mutlu musunuz, yoksa mutsuz mu? Bir odunla mı evlisiniz, yoksa sadece dekorasyonu gereksiz gördüğü için konuşmanın ayarını kaçıran bir adamla mı anlamamız açısından bu soruların cevabı önemli? Mesela başka parasal konulara yaklaşımı nasıl? Ne bileyim; üst baş alma, dışarıda bir yemek yeme, gezmeye gitme filan gibi...

Sadece eve yaptığınız harcamalar konusunda mı böyle? Yoksa genel olarak boşboğaz bir insan da, ağzından sürekli sizi incitecek şeyler mi çıkıyor? Başka sorunlarınız var mı, yok mu? Evliliğinizin geneline bakınca mutlu musunuz, yoksa mutsuz mu? Bir odunla mı evlisiniz, yoksa sadece dekorasyonu gereksiz gördüğü için konuşmanın ayarını kaçıran bir adamla mı anlamamız açısından bu soruların cevabı önemli? Mesela başka parasal konulara yaklaşımı nasıl? Ne bileyim; üst baş alma, dışarıda bir yemek yeme, gezmeye gitme filan gibi...
onlara pek karışmaz.. harcamama karışmaz.. zaten kendim alıyorum... ona göre gereksiz şeylere para veriyorum.. benim için gerekli ben dekorasyon seviyorum.. ona göre yaşayalım gitsin evin düzenlememe hep Bi kulp bulur...

onlara pek karışmaz.. harcamama karışmaz.. zaten kendim alıyorum... ona göre gereksiz şeylere para veriyorum.. benim için gerekli ben dekorasyon seviyorum.. ona göre yaşayalım gitsin evin düzenlememe hep Bi kulp bulur...
Sana göre gereksiz ama bana göre gerekli deyin o zaman. Genel tavrı bu değilse, konuşarak halledebilirsiniz. Harcadığınız paranın değil de bu tavrının ilişkinize zarar verdiğini söyleyebilirsiniz. Çalışıyor musunuz? Maddi sorunlarınız var da, o yüzden mi böyle süse püse kafayı takıyor acaba?

Ne güzel. Hayattan zevk alarak yaşamaya devam edin. Kimseden , eşinizden de onay beklemeyin. Yaptığınız herşeyin eleştirilmesine izin vermeyin.
orası sizin de eviniz. artık herkes bütçesine göre evini dekore ediyor. yanlış bişey yapmıyorsunuz. Yanlış bir davranış olmadığı sürece insanların bizi eleştirmesine izin vermemeliyiz bence. Çünkü bu bana aşırı müdahale etmek gibi geliyor. Kötü şeyler yapmadıkları sürece herkes özgür hareket etsin. Heveslerini kırmayın.

Sana göre gereksiz ama bana göre gerekli deyin o zaman. Genel tavrı bu değilse, konuşarak halledebilirsiniz. Harcadığınız paranın değil de bu tavrının ilişkinize zarar verdiğini söyleyebilirsiniz. Çalışıyor musunuz? Maddi sorunlarınız var da, o yüzden mi böyle süse püse kafayı takıyor acaba?
yani şimdi evimde avize yok.. Bana göre gerekli 5 yıldır yoktu zaten sabrettim artık alayım dedim.. ona göre gereksiz.. bence avize gereksiz değil bir ihtiyaç.. Ama burnumdan getiriyor.. arkadaşım yeni ev aldı kocası yanımda aradı şuraya da yeni avize alalım dedi arkadaşım olanla idare edelim dedi eşi hayır o buraya gitmez yeni alalım diye ısrar etti.. yani en azından avize alınmalı deseydi.. hani başka şeyiyle ilgilenmese de

Back
X