Hevessiz miyim neyim?

Dertleşesim var sanki bu gece. :)

Az önce bir arkadaşım eşi ile kendisi için hazırladığı cicili bicili kahve fotosunu attı da
kendimi sorguladım yine.

Ne güzel fincanların üstüne kalpler yapmış.
Yanında o tatlı rulolar..

Anam diyorum böyle şeyleri her gördüğümde ne güzel, sadece kendine bile sunum yaparken özeniyor.

Onun içinde olup da benim içimde olmayan, ölen şey nedir?

Hiç yok süse, püse özenim.

Görüp ' Aaa ne cici' diyorum sadece.

Ben misafir için özenirim sadece o da ayda yılda bir uğruyor evime.

2 buçuk yıllık evlilikte eşime öyle kalpli kahveler taşımadım..
Tabaklara kalpli soslar yapmadım falan..

Bir ben miyim böyle acaba?

Renkli bir kişiliktim ben, içim mi geçti, hevesim mi öldü nedir?

Hevesimi nasıl canlandırırım acaba?
Bu günler, gençliğim, başı boşluğum böyle hevessiz geçip gidecek.

Doğrusu bu rahat, özensiz hallerime üzülüyorum bazen.

Yazık be sana diyorum. Kocanı geçtim o çok önemli değil.
Sen kendini bile şımartmayı bilmezsin faat yazık..:KK14:
ahhh o cicili bicili fotoğrafları paylaşıpta gerçekte olanları bir bilsen keşke derim bende. boşver olduğun gibi ol hissettiğin gibi yaşa kimseye benzeme

Ben bayilirim oyle ozenli sunumlar hazirlamaya ama esim hic anlamaz hatta komik buluyor o yuzden benim de hevesim kacti artık misafire bile cok suslu ozenli sunumlar yapamiyorum, icim gecti resmen :KK53:

Sizde kendimi gördüm.. Çok da iyi anladım. Ama benim durumum bazı yaşanmışlıklardan sonra içimde ölen yaşama heyecanı. Eskiden bende arkadaşınız gibiydim. Süsü püsü, inciği boncuğu, herşeye özenmeyi çok severdim. Hayat bir şekilde beni aynaya dahi bakmak istemeyen, bırak süsü püsü kalkıp bulaşık bile yıkayamayan bir insan haline getirdi. Şimdi yavaş yavaş toparlıyorum kendimi, erkek arkadaşım sayesinde yeniden yaşama sevinci edindim. Ama eskisi gibi olurmuyum bir daha bilmem..

Bende yapmadım hiç ya , keşke yapacak yapıda olsaydım ama değilim .
Yapmaya utanırmıyım , kendimi komik mi hissederim tam bilemedim ama bir ara deneyim bari .

Tövbe yarabbim..
Bunlar normalse ben anormal olayım zaten..o_O

Evet gencim ama ruhum yaşlı gibi maalesef..
Hayat beni ne çabuk yordu:63:

hic mi ask yok icinizde. ask yoksa enerjide olmaz bence. esinize olan ask sizi ozenli hale getirir. bende oyle surekli cicili sunumlae yapmam ama kendime ozen gosteririm en azindan. Ayrica o ne gerek var diyen adamlarada ben inanmiyorum cnm oyle deyip hep ozenli bayanlara ozenmeye basliyorlar hikmetse

Back
X