Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

elma xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
563
4
96
44
Edirne
ooooo 2008 mart anneleri nerdesiniz yaaa hepiniz kaybolmuşsunuz 2009mart anne adayları almış sayfayı gidiyor valla onlarında yazılarını takip ediyorumda aynı heyecanlar aynı kaygılar sanki başa dönüyorum..hayırısıyla hepsi alsın bebekleri kucağınada sıra 2010 mart anne adaylarına gelsin... eee bizim bebişler nasıl neler yapıyor emekleyenler dişleri çıkaranlar varmı şimdiki hallerinin fotoğraflarını koysanıza görelim bakalım ne olmuş paşalar prensesler ben resim koymayı bilmediğim için koyamıyorum ama öğrenip koycam hemen:içelim:

bizm bebişler büyüdü valla bende bakıyorum hamişlere ne güzel heyecanlarmıs o günler benim kızım kocaman oldu 2 tane dişimiz var yürütece koyuyorum zaman zaman kosturup duruyor evin içince cekmece arıstırmalar çicek yolma en büyük favorilerimiz

ayyy evet ya bizimkiler büyüdüler artık.bende bakıyorum bizde aynı heyecanları yaşıyorduk allah hepsinie sağ salim kucağıana almayı nasip etsin....
bizimde 2 tane dişimiz çıktı 3. yolda emekliyor oğlum aba baba diyo kendince bişeyler söylüyo yemek yemeye gelince o biraz sorun hepsinden az az yiyo bende ısrar etmiyorum sizinkilerde öylemi ya sonradan yemez diye korkuyorum....

bizm bebişler büyüdü valla bende bakıyorum hamişlere ne güzel heyecanlarmıs o günler benim kızım kocaman oldu 2 tane dişimiz var yürütece koyuyorum zaman zaman kosturup duruyor evin içince cekmece arıstırmalar çicek yolma en büyük favorilerimiz

oh maşallah bizim dişler 8 oldu ama gel gelelim popomuzu yerden kaldırmak zor geliyo yürüteç almadım hem sakıncalı diyolar hemde evimin içinde basamak var açıkçası emeklemesi ve yürümesi ne kadar geç olursa o kadar ii çok korkuyorum çözüm bulmaya çalışıyorumama aklıma hiçbişi gelmiyo

ayyy evet ya bizimkiler büyüdüler artık.bende bakıyorum bizde aynı heyecanları yaşıyorduk allah hepsinie sağ salim kucağıana almayı nasip etsin....
bizimde 2 tane dişimiz çıktı 3. yolda emekliyor oğlum aba baba diyo kendince bişeyler söylüyo yemek yemeye gelince o biraz sorun hepsinden az az yiyo bende ısrar etmiyorum sizinkilerde öylemi ya sonradan yemez diye korkuyorum....

emeklemeye başladıysa senin içinde hareketli günler başlamış artık yemek için zorlamaman en doğrusu daha sonra bıkmasın yemek yediği saatler eğlenceli geçsinki sanada onada işkence olmasın bizim yemek yememizde sorun yok çok şükür ne verirsem yiyo ama meyve sevmiyoruz

bende mart annesiyim bizim kızında 2 dişi çıktı offf neler yapıyor.ilk anni demeyi sonra baba çıkarıyo aba falan karışık ve anlaşılmaz bir sürü kelimeler.sonra yürüteçte fır dönüyo.şimdide ahh ah demeyi öğrendik.ah deyince vurmaya başlıyo sonra sarılıyo dayanamıyo galiba beni bi güldürüyo hem bana vuruyor hem babasına bakıyo ahahaha.çok komik yaa.çağırılınca ey diyodu ama bunu unuttu şimdi demiyo:(( .sonra bi müzik duyunca hemen ellerini çırpıyo eeee kız olduğu nerden bilinecek dimi ama bu bebişler bi alem yahuuu her gün yeni yeni şeyler öğrenince insan mutluluktan dört köşe oluyo valla

bende mart annesiyim bizim kızında 2 dişi çıktı offf neler yapıyor.ilk anni demeyi sonra baba çıkarıyo aba falan karışık ve anlaşılmaz bir sürü kelimeler.sonra yürüteçte fır dönüyo.şimdide ahh ah demeyi öğrendik.ah deyince vurmaya başlıyo sonra sarılıyo dayanamıyo galiba beni bi güldürüyo hem bana vuruyor hem babasına bakıyo ahahaha.çok komik yaa.çağırılınca ey diyodu ama bunu unuttu şimdi demiyo:(( .sonra bi müzik duyunca hemen ellerini çırpıyo eeee kız olduğu nerden bilinecek dimi ama bu bebişler bi alem yahuuu her gün yeni yeni şeyler öğrenince insan mutluluktan dört köşe oluyo valla

kesinlikle katılıyorum bir gün bakşındaki ifade değişse ne kadar büyüdü diye mutlu oluyorum bizde bütün gün hadiiiii diye bağırıyoruz bide arada mokur mokur söyleniyo bişeyler ama bide anlasak

slm arkadaşlar 2008 anneleri bebeklere kavusunca hamişler kadar forumda aktif olamıyoruz valla.Canavarlar tüm vaktımızı alıyor cunkı.

Evet bizim bebekler kocaman oldular artık bebeklıdende cıktılar değilmi.benım oğlumda bay bay,gel gel,ah ah yapmasını baş sallamasını,dil cıkartmasını mahsuzcukdan öksürmesini birde delı gıbı bağırmasını öğrendi.

4 tane dişimiz cıktı 2 altta 2 de üstte ama üst ön dişlerden önce köpek dişleri cıktı.

benım oğlumda göbek üstü yatmayı pek sevmediği için meklemiyo ama yürütecde evin içinde fink atıyo tüm gün

kızlar ya benim oğlum pek bişey yemiyo o kadar çeşit hazırlıyorum hevesle yapıyorum birkaç kaşığı geçmiyo yemesi sizin nasıl hiç yemez diye korkuyorum....

kızlar ya benim oğlum pek bişey yemiyo o kadar çeşit hazırlıyorum hevesle yapıyorum birkaç kaşığı geçmiyo yemesi sizin nasıl hiç yemez diye korkuyorum....

üzülme tatlım o ihtiyacı kadarını alıyodur bazı bebekler sürekli yediğini çıkarıyor seninkide az yesin ama içinde dursun yediği

Evet arkadaşlar sizin resimleri görelimde bize daha bi heyecan olsun. Zaten sabrımız az kaldı. Dört gözle bekliyoruz mucizelerimizi.
Hayırlı olsun bebişleriniz. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin sizinkileride.

mrb arkadaşlar benım de mart doğumlu bı kızım var 9 aylık oldular buyuduler walla..yaşlarına gırcekler.büyüdüğüne seviniyimmi üzüliyimmi bilemiyorum..çunku azgınlıklar başlıo çok yoruo bazen.sinirleniyorum ve bağırıorum.sanki benı anlıcakmış gıbı ve sonra vucdan azabı.sizde benım gıbımısısnz? 6 dişimiz var dede,baba anni,gel,pöf gıbı şeyler söyluo.emeklıyor 5.ayından beri hemde..bana kök söktürüyor yani.yemekte pek sorun yok ama şu gece uykuları yokmu..2 saate bır uyanıp emmek istıor.kucağımda uyumak ıstıyor.yatağına koyunca nasıl anlıosa uyanıyor.cadı bızımkısı..sızın nasıl uyku duzenı? tek başına büyütmek ne zormuş...herkes uzakta..ama herşeye rağmen ıyı doğurmuşum ıyıkı var allahıma şükürler olsun...

begonyam sanki seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz benim oğlumda çok yaramaz kıpır kıpır hiç durmuyo bazen kızıyorum sonra üzülüyorum çok çabuk büyüyorlar bugünlerin kıymetini bilmek lazım gece hiç beşiğnde yatmıyo en sonunda babasını kovup yanıma alıyorum tek başına bakmak çok zormuş gerçekten ................

evet kızlar bizim mucizeler büyüdü birer abla,birer abi oldular bile.ama gel gelelim nasıl büyüdüklerine biim kız bu hale gelene kadar resmen kök söktürüdü.bende yanlız büyütenlerdenim.hala uykularımız düzene girmedi.yemeklerimizi zoraki yiyoruz.ama oyuncak delisi kızım.koca poposunu hala kaldıramadı.2 dişimiz çıktı alttan.deli gibi geveze çenesi hiç durmuyor ve mimiklerini çok güzel kullanan bi bebek.bu sıralarda anne demeye başladı.vede çok duygusal bana çekmiş.onunla vakit geçirmeye bayılıyorum.vede iyiki varsın diyorum her seferinde.kulağına bir sürü şeyler fısıldıyorum.vede bi dinliyoki görmenizi isterim.iyiki varlar değil mi kızlar.ALLAHIM olmayanlarada nasip etsin.yokluğunu aratmasın.

Herkese merhaba benim kızım da 4. dişini çıkartıyor yemekle arası yok zayıfladı baya emeklemiyor ellerinden tuturup top oynatıyor bize evde sırtı ağrımayan kimse kalmadı. buarada kaç kilo oldular benim kızım 8 kilo oldu.

Back
X