hey mağazası nişantaşı hatalı ürün verdi satış görevlileri kaba davrandı

ysmns

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
3
0
6
35
İstanbul
Nişantaşı'ndaki Hey Mağazasında Anneme 48 beden pantolon yerine satış görevlisinin dalgınlığı sonucu yanlışlıkla 38 beden pantolon verilmiş. Annem şehir dışında olduğu için bu hatanın farkına maalesef fatura tarihinin üzerinden 3 ay geçtikten sonra farkına vardık. Kendi hatalarından dolayı olan bu durumu çözmeleri için mağaza yetkilileriyle konuşmak için gittiğimizde korkunç bir tavırla karşılaştık. Sorunu çözmek ve özür dilemek yerine bize hakaret etmeyi seçtiler. Gayet kaba bir şekilde rağmen "3 aydır aklınız neredeydi?" diye sordular. Durumu açıklamaya çalışan teyzeme "BENİM BÖYLE YALANLARA KARNIM TOK" dendi. Kendini mağaza sorumlusu olarak tanıtan bayan "SENİN ÖZEL BİR SORUNUN MU VAR" hatta "MUHATAP OLMA ŞUNLARLA" bile dedi. Kovmaktan beter edildik. İstediğin yere şikayet edebilirsin dendiği için de durumu buradan paylaşıyorum. Kızlar böyle durumlarda nereye şikayet edilir nasıl bir yol izlenir bilen var mı?

Kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetine şikayette bulunabilirsin. Onlar gerektiği gibi ilgilenirler.

canım teşekkürler inan o kadar moralim bozuldu ki bir de aralarında rusça olduğunu tahmin ettiğim bir dilde konuşarak gülüştüler İnan bana bu kadar saygısızlıkla hiç karşılaşmamıştım

canım teşekkürler inan o kadar moralim bozuldu ki. Bir de aralarında rusça olduğunu tahmin ettiğim bir dille konuşarak gülüştüler. İnan bu kadar saygısızlıkla hiç karşılaşmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…