hamile olmam mı sorun yani. ben hiç hamileliğimi ön plana koymadm ki cinsel hayatmzda. çoğu kişi ilişkiyw bile girmiyo hamilyken. doktormz bi sakncası yok dedği müddetçe ki hep oluyo bu sanrm ilişkmz devam ettiumarım heycanınız geri gelir.
Keşke hemen hamile kalmayıp 1 2 yıl heycan içinde geçirseydınız.
Allah bağışlasın
Bazı erkekler hamıle dıye çekiniyor.hamile olmam mı sorun yani. ben hiç hamileliğimi ön plana koymadm ki cinsel hayatmzda. çoğu kişi ilişkiyw bile girmiyo hamilyken. doktormz bi sakncası yok dedği müddetçe ki hep oluyo bu sanrm ilişkmz devam etti
zaman aşımına mı uğradık yoksa gerçekten hamile olmam mo sorunSen şimdiden böyleyse ohhoooo bide bebiş doğunca düşünemedim şimdi
Nasıl bi hamilelik geçirdiğine bağlı aslında.ben cinsel anlamda bi sorun yaşamadım yani normal devam etti.ama bazı ınsanlar yorulur istemez doğum heyecanı sorumluluk falan derken biraz tükeniyor cinsel hisler diye düşünüyorumzaman aşımına mı uğradık yoksa gerçekten hamile olmam mo sorun
anladımNasıl bi hamilelik geçirdiğine bağlı aslında.ben cinsel anlamda bi sorun yaşamadım yani normal devam etti.ama bazı ınsanlar yorulur istemez doğum heyecanı sorumluluk falan derken biraz tükeniyor cinsel hisler diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?