Heycanımızı nasıl kaybetmeyiz?

pamuk3455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
37
7
1
31
Merhaba 1 senelik evlyim sayılır. 5 aylık hamileyim.hormonlarla alakası yok sanırım çünkü normaldede çok istekli bir kadınım.ve bu heycan hiç bitmesin istiyorum.eşim başlarda daha isteklydi sanki.ama şmdi iş güç yorgnluğu sebeb göstererk çok ilgilenmiyor.el sürmüyo diyemem ama işte yani olsada olur olmasada tavrında.başlar ve biter renksiz.ama bnde en azndan 2-3 günde bir birlkte olmak istiyorum hemde ondan bekliyorum heycanımızı yitirmişiz sanki. ne yapmalıyım.yakında bebeğimz olacak ve daha zor bi hale gelmesinden korkuyorum mevzunun.eşimin beni sevdğinden eminim. cevaplarsanız sevinirim

umarım heycanınız geri gelir.
Keşke hemen hamile kalmayıp 1 2 yıl heycan içinde geçirseydınız.
Allah bağışlasın

umarım heycanınız geri gelir.
Keşke hemen hamile kalmayıp 1 2 yıl heycan içinde geçirseydınız.
Allah bağışlasın
hamile olmam mı sorun yani. ben hiç hamileliğimi ön plana koymadm ki cinsel hayatmzda. çoğu kişi ilişkiyw bile girmiyo hamilyken. doktormz bi sakncası yok dedği müddetçe ki hep oluyo bu sanrm ilişkmz devam etti

hamile olmam mı sorun yani. ben hiç hamileliğimi ön plana koymadm ki cinsel hayatmzda. çoğu kişi ilişkiyw bile girmiyo hamilyken. doktormz bi sakncası yok dedği müddetçe ki hep oluyo bu sanrm ilişkmz devam etti
Bazı erkekler hamıle dıye çekiniyor.
Çok arkadaşımdan duydum ben bunu.

zaman aşımına mı uğradık yoksa gerçekten hamile olmam mo sorun
Nasıl bi hamilelik geçirdiğine bağlı aslında.ben cinsel anlamda bi sorun yaşamadım yani normal devam etti.ama bazı ınsanlar yorulur istemez doğum heyecanı sorumluluk falan derken biraz tükeniyor cinsel hisler diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…